Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram

Luni, 23 Ianuarie 2012
Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram Intrucat avem nevoie de un motiv sa ne gandim la vacantele exotice si la zilele scaldate de soare am adunat 10 trenduri de primavara care au iesit in evidenta pe podiumurile din Paris, New York, Milano si Londra.

Cu toate ca inca nu ne putem etala cele mai dragute rochii transparente, nu vad de ce nu am putea sa ne gandim de pe acum la aditiile spectaculoase din garderoba noastra de primavara.



Pana acum, am ajuns sa adoram nuantele de menta din colectiile Rodarte si Wera Wang si abia asteptam sa ne aprovizionam cu rochiile usoare cu tivuri asimetrice de la BCBG si Rachel Comey, in plus ne-am indragostit fara speranta de modul super cool de a amesteca piesele casual cu cele metalice, trend observat in colectiile DKNY si Rebeca Taylor.

Asa ca haideti sa ne incalzim cu aceste trenduri de primavara incredibile.

Verde menta


Nuantele proaspete de menta au luat cu asalt podiumurile de primavara. Culoarea vibranta asortata cu o silueta usoara formeaza o tinuta de vis.

Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram

Vera Wang, Tibi, Rodarte, Tory Burch

Volane


Detaliul volanelor reuseste sa creeze impresia unei forme voluminoase insa intr-un mod elegant si feminin.

Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram

YSL, Givency, Dries Van Noten

Elemente metalice


Pentru a adauga putina stralucire tinutei tale, inspira-te din amestecurile metalice cool din noile trenduri de primavara. Asorteaza stralucirea, nuantele aurii si argintii cu piese casual si vei obtine un look cu adevarat elegant.

Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram

DKNY, Rebecca Taylor, Cynthia Rowley

Stilul sportiv


Injecteaza o vibratie sport in tinutele tale cu ajutorul materialelor plasa, hanoracelor si pieselor din neopren.

Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram

Victoria Beckham, Alexander Wang, YSL, Rag & Bone

Lux, romantism si imprimeuri


Cu toate ca imprimeurile florale nu reprezinta o noutate in aceste trenduri de primavara, aceste variatiuni sunt mult mai indraznete si mai romantice.

Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram

Jil Sander, Dries Van Noten, Emanuel Ungaro

Albul


Acest trend se potriveste perfect cu dispozitia noastra lejera. Rochiile decupate, transparente, stratificate lanseaza trendul monocromatic al acestui sezon.

Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram

3.1 Phillip Lim, Derek Lam, The Row, Helmut Lang

Tivuri asimetrice


Acest croi a dominat podimurile de primavara 2012 si trebuie sa recunoastem ca suntem foarte incantate de noile lungimi. Fie ca te hotarasti sa le asortezi cu o pereche spectaculoasa de tocuri sau cu o pereche de botine joase, aceste tivuri iti evidentiaza extraordinar gambele.

Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram

BCBG, Kimberly Ovitz, Nicholas K, Rachel Comey

Petrecerea franjurilor


Franjurile si rochiile fabuloase inspirate din anii ’20 au dominat noile trenduri de primavara. Channel a prezentat o silueta de referinta cu talie joasa si multe franjuri.

Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram

Etro, Moschino, Gucci

Transparenta feminina


Rasfata-ti latura feminina cu o doza sanatoasa de transparenta. Alege detalii transparente pentru a adopta acest trend intr-un mod subtil sau fii indrazneata si etaleaza-ti stilul sexy intr-o rochie complet transparenta.

Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram

Nina Ricci, Christian Dior, Valentino

Culori tropicale


Trendul indraznet al imprimeurilor florale vine mana in mana cu un trend si mai zgomots: culorile tropicale. In acest sezon de primavara 2012 poarta imprimeurile inspirate din jungla si plaja asortate cu o pereche de tocuri la fel de vibrante.

Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram

Salvatore Ferragamo, Missoni, Blumarine

Autor: Noemi Szoke
 

Te-ar putea interesa:
  • 10 trenduri din colectiile de primavara 2012

    Odata cu apropierea sezonului cald ne-am gandit sa va prezentam cele mai importante trenduri pe care trebuie sa le stiti din colectiile de primavara 2012, de la cele mai populare imprimeuri la cele mai noi siluete.

  • 8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012

    Noua “recolta” de designeri, trenduri si vedete in devenire pentru anul 2012 se arata tot mai clar la orizont. Rooney Mara este pe cale sa devina o adevarata stea a Hollywood-ului (si o veritabila icoana de stil) iar Jason Wu isi prezinta colectia pentru Target. Si e doar inceputul, acest an va “coace” numeroase nume si colectii noi in industria modei.

  • 5 trenduri pentru bluze in sezonul de primavara 2012

    Cu toate purtam topuri si bluze feminine si astfel ne-am gandit sa iti prezentam 5 trenduri din prezentarile de primavara 2012. Primul trend: bluza feminina cu imprimeuri florale. Imprimeurile superbe florale au explodat pe podimurile de primavara si pot fi asortate excelent cu o pereche de blugi sau pot invia cu success o fusta intr-o culoare solida. Urmareste propunerile noastre mai jos si inspira-te din cele mai frumoase trenduri pentru bluze din sezonul de primavara.

  • 5 culori feminine de primavara pe care sa le adaugi in garderoba ta

    Daca analizam prezentarile de primavara 2012 este destul de dificil sa alegem cele mai remarcabile nuante. Insa acest lucru nu ne va opri din a purta cele mai feminine, luminoase si magulitoare culori de primavara pentru siluetele noastre.Am adunat cateva optiuni universal valabile si versatile din prezentarile de primavara pentru a le incerca.Prima alegere: doze de violet. Nuantele secundare cool de mov si levantica evidentiaza caldura tenului tau precum si culoarea ochilor, iar culoarea este extrem de feminina.

  • Pantofi si sandale primavara-vara 2010 - modele care se gasesc in Romania

    Toate visam la o pereche de pantofi sau sandale precum cele prezente pe podiumurile internationale, dar astfel de incaltaminte este mai putin accesibila, din cauza pretului ridicat si exemplarelor reduse ca numar de productie. Insa, ca o varianta alternativa, putem gasi modele foarte dragute de incaltaminte, la branduri care produc in serie, urmand aceleasi tendinte, disponibile la un pret mult mai accesibil.

Mesaje (1) »
...
scris de vasilicannnn,bj, January 27, 2012

Doriti sa scapati de kilogramele in plus?  V-ati saturat sa pierdeti bani si timp cu diete ineficiente? Ati încercat toate modalitatile de slabire si nu ati obtinut niciun rezultat? http://pill2012.wordpress.com/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii