Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012

Luni, 12 Martie 2012
8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012Noua “recolta” de designeri, trenduri si vedete in devenire pentru anul 2012 se arata tot mai clar la orizont.

Rooney Mara este pe cale sa devina o adevarata stea a Hollywood-ului (si o veritabila icoana de stil) iar Jason Wu isi prezinta colectia pentru Target.

Si e doar inceputul, acest an va “coace” numeroase nume si colectii noi in industria modei.


Ne-am gandit sa va prezentam toate detaliile despre vedetele pe care trebuie sa le urmariti, trendurile pe care trebuie sa le purtati si moda pe care trebuie sa o adorati in 2012.

Noua It Girl a Hollywood-ului: Jennifer Lawrence


8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012

Actrita si-a atins faima cu ajutorul rolului din filmul “Winter’s Bone”. Aceasta a uimit pe covorul rosu in rochii mulate semnate Calvin Klein si a invins numeroase tinere actrite favorite ale Hollywoodului in cursa pentru rolul din seria “The Hunger Games”, si are doar 22 de ani.

Geanta pe care trebuie sa o aveti: clutch-ul de mana


8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012

Nici un look de pe podiumul de primavara 2012 nu a fost complet fara un clutch dragut. Stilurile de mana au fost prezentate in nuante neon si cu imprimeuri tribale, asa ca indiferent de versiunea aleasa de voi, un lucru este clar, renuntati la posetele voastre incapatoare pentru ceva mai simplu.

Trendul pe care trebuie sa-l incercati: elemental botanic


8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012

2011 a fost anul imprimeurilor leopard, insa 2012 va fi anul imprimeurilor botanice indraznete, atat pe rochiile de matase cat si pe elementele separate ale costumelor.

Colaborarea must-have: Marni pentru H&M


8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012

Dupa colaborarea cu Versace, H&M are toate sansele sa isi depaseasca limitele incluzand tricoturile jacquard si imprimeurile grafice indraznete ale celor de la Marni in magazinele sale. Aceasta colectie va deveni un must-have al anului.

Designerul pe care trebuie sa-l urmariti: Mary Katrantzou


8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012

Designerul de origine greaca are un simt al esteticului optimist si capricios care se transpune cu usurinta in imprimeurile caleidoscopice de pe podium. Vedete precum Alexa Chung, Keira Knightley si Hailee Steinfeld au devenit fane declarate ale creatiilor designerului, iar anul 2012 i-a adus si o colaborare cu Topshop.

Accesoriul must-have: cerceii


8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012

Anul acesta accentul cade pe cerceii feminini, indrazneti si impodobiti. Fiecare stil si-a gasit un loc in prezentarile de primavara 2012, fie ca vorbim de o pereche stralucitoare, fie de una cu tinte, fie de una lunga, acest accesoriu trebuie sa-si gaseasca calea pana in cutia ta de bijuterii.

Colaborarea must-have 2: Jason Wu pentru Target


8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012

Ai vazut aceasta colectie? Rochiile frumoase ale designerului si articolele sportive sofisticate la preturi sub 60$ garanteaza un succes nebun.

Starul in devenire: Rooney Mara


8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012

Presimt ca stilul ei “criminal” de pe covorul rosu (a reusit de una singura sa lanseze trendul decupajelor) precum si rolul ei de debut din “The Girl With the Dragon Tattoo” reprezinta doar inceputul pentru Rooney.

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • 5 tineri Designeri pe care trebuie sa-i urmaresti

    In ultima perioada si-au facut aparitia in cadrul Fashion Week-ului o serie de tineri designeri care merita toata atentia. Suntem foarte curioase sa vedem eleganta relaxata a creatiilor lui Misha Nonno, precum si a siluetelor sexy ale celor de la Cushnie et Ochs. Urmareste mai jos 5 dintre tinerii designeri hot ai momentului si afla care sunt motivele pentru care trebuie sa-i urmaresti!

  • 10 piese pe care trebuie sa le detii in 2012

    Cine are nevoie de rezolutii? Cand vine vorba de inceperea noului an cu stil, ai nevoie doar de cateva adaugiri in garderoba. Luand in considerare defilarile de primavara si evolutiile elementelor must have de anul trecut, am ales 10 piese pe care trebuie sa pui mana in acest an. 

  • 10 trenduri din colectiile de primavara 2012

    Odata cu apropierea sezonului cald ne-am gandit sa va prezentam cele mai importante trenduri pe care trebuie sa le stiti din colectiile de primavara 2012, de la cele mai populare imprimeuri la cele mai noi siluete.

  • Top 10 trenduri de primavara pe care le adoram

    Intrucat avem nevoie de un motiv sa ne gandim la vacantele exotice si la zilele scaldate de soare am adunat 10 trenduri de primavara care au iesit in evidenta pe podiumurile din Paris, New York, Milano si Londra. Cu toate ca inca nu ne putem etala cele mai dragute rochii transparente, nu vad de ce nu am putea sa ne gandim de pe acum la aditiile spectaculoase din garderoba noastra de primavara.

  • 5 trenduri pentru bluze in sezonul de primavara 2012

    Cu toate purtam topuri si bluze feminine si astfel ne-am gandit sa iti prezentam 5 trenduri din prezentarile de primavara 2012. Primul trend: bluza feminina cu imprimeuri florale. Imprimeurile superbe florale au explodat pe podimurile de primavara si pot fi asortate excelent cu o pereche de blugi sau pot invia cu success o fusta intr-o culoare solida. Urmareste propunerile noastre mai jos si inspira-te din cele mai frumoase trenduri pentru bluze din sezonul de primavara.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii