Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 Accesorii aurii pentru Par

Vineri, 18 Mai 2012
5 Accesorii aurii pentru ParLa inceputul acestui an am vazut raspandirea acestui trend pentru manichiura, iar acum accesoriile aurii de par au devenit un must have la evenimetele mondene, sub forma de banderole sau simple brose pentru par.

Daca vreti sa impresionati cu o coafura accesorizata, inspirati-va de la urmatoarele vedete.





Un simplu lant auriu prins in par si asortat cu nuanta fardului de ochi, poate da o combinatie destul de reusita, ceea ce ne-a si demonstrat actrita Dakota Fanning.

5 Accesorii aurii pentru Par

Elizabeth Banks a inteles ca daca alegi ca simbol pasarea in orice accesoriu, nu ai cum sa gresesti. Ea a ales ca accesoriu de par un stol de pasari in nuanta aurie, care s-a potrivit perfect cu coafura ei simpla si romantica.

5 Accesorii aurii pentru Par

Karolina Kurkova s-a facut remarcata de personalitatile prezente la Met Gala 2012 prin banderola aurie cu paiete, care era confectionata din acelasi material ca si rochia acesteia.

5 Accesorii aurii pentru Par

Kirsten Dunst  a adoptat stilul vintage la un eveniment recent printr-o coafura retro accesorizata cu stetute aurii, care i-au dat un accent aparte.

5 Accesorii aurii pentru Par

La premiera de la Londra a filmului  “Snow White and the Huntsman”, Kirsten Stewart a optat pentru un coc simplu pe care l-a infasurat intr-un lant auriu, ceea ce ni se pare destul de inventiv si plin de stil.

5 Accesorii aurii pentru Par

Nu ezitati sa achizitionati accesorii aurii pentru par si sa fiti cat mai creative in ceea ce priveste coafurile voastre.

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Accesoriile aurii: must-have-ul Revelionului

    Fie ca-ti petreci Revelionul acasa, in familie sau la un restaurant select alaturi de prieteni si colegi, trebuie sa fii eleganta si moderna. Indiferent daca tinuta ta este casual sau pretentioasa, tu trebuie sa fii regina serii! Doar vrei sa ai o seara exceptionala, nu?

  • Revelion 2009: tinute aurii

    Vrei sa fii speciala in noaptea dintre ani? Opteaza pentru o tinuta aurie, care iti va aduce stralucirea si feminitatea de care aveai nevoie! Din satin, matase si avand diferite aplicatii de pietre semi-pretioase sau strasuri, rochia de seara in nuanta aurului te va transforma in cea mai seducatoare Eva de pe acest Pamant.

  • 8 Accesorii pentru Vara

    Sunt cateva accesorii pentru vara acesta care nu trebuie sa va lipseasca.De la bijuterii si incaltaminte, pana la umbrele colorate, toate accesoriile alese de noi, sunt un must have pentru acest sezon calduros.

  • 7 tinute aurii uimitoare demne de o petrecere de Oscar

    Te-ai  gandit vreodata ce ai purta la o petrecere de Oscar? Am pregatit pentru tine cateva idei pentru tinute uimitoare demne de un astfel de eveniment. De fapt, am gasit 7 vedete pline de stil care iti vor prezenta aceste tinute, de la Alexa Chung la Delta Goodrem la Elizabeth Banks pana la Petra Nemkova. Toate aceste vedete au purtat tinute uluitoare aurii din care te poti inpira. Si din moment ce statueta de Oscar este aurie, aceasta culoare pare cea mai potrivita.

  • Machiaj in Nuante aurii inspirat de Scarlett Johansson

    Culorile folosite pentru machiajul ochilor actritei Scarlett Johansson ne aduc aminte de un cocktail, tequila sunrise.Actrita a purtat acest look la Premiile Oscar 2012: “Nu am vrut ca machiajul sa se asorteze cu rochia, iar aceste nuante aurii scot in evidenta ochii verzi a lui Scarlett”, a declarat make-up artistul Ceciliato, cel care a realizat machiajul.Daca nu ati avut inca parte de un concediu in care sa obtineti un broz frumos, acest machiaj va aduce putin soare look-ului vostru prin nuante aurii rosiatice.Puteti obtine acest look doar prin cativa pasi simpli, dupa aplicarea fondului de ten.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii