Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Hot trend: Trench-ul

Miercuri, 26 Septembrie 2012

tranch vedeteProbabil ca te intrebi ce e asa special in a purta un trench toamna. E ca si cum ai purta pantaloni scurti vara, nu?


Ei bine, aceasta piesa vestimentara este un „absolutely must have item” al acestui sezon. Si mai mult decat atat, este o piesa clasica, ce nu-si pierde niciodata farmecul sau utilitatea.

Indiferent de culoare sau brand, trench-ul te poate salva in zilele in care nu stii cu ce sa te imbraci sau, pur si simplu, nu ai suficient timp pentru a crea un outfit nou. Printre cele mai infocate fane ale tranch-ului sunt si celebritati precum Kate Moss, Victoria Beckam sau Claudia Shiffer.

trench natalie portman
Natalie Portman

trench victoria beckam
Victoria Beckam

trench alexa chung
Alexa Chung

trench emma stone
Emma Stone

trench taylor swift
Taylor Swift

trench claudia shiffer
Claudia Shiffer





autor: Iulia Blanaru
sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Trench Kisses din colectia toamna-iarna Burberry Prorsum 2013!

    Celebrul brand britanic, Burberry si-a prezentat ieri, in Kensigton Gardens din Hyde Park, Londra colectia Prorsum toamna-iarna 2013. Tema colectiei a fost Trench Kisses , iar leit-motivul imprimeul cu inimi. Christopher Bailey, chief creative officer Burberry a avut-o ca “muza” pe Christine Keeler, un model britanic celebru si controversat  al anilor ’60. Scopul lui a fost sa creeze o colectie stilata, dar in acelasi timp amuzanta. “Am avut ideea de a mixa latura sexy cu cea clasica a brand-ului Burberry, de aceea am cautat tesaturi care sa exprime acest lucru”, a declarat Bailey.

  • Hot Trend: Roz

    Un refren spunea candva ca "Viata e roz si roz este lumea toata",  iar sezonul acesta, cuvintele sunt perfect valabile.
    Vorbim de multiple nuante de roz: pudra, pal, somon, fuchsia sau neon, dar si de nuante de roz coral sau roz-lila.

  • Hot Trend: Coliere XXL

    Accesoriile au darul de a schimba radical o tinuta. Ai observat si tu ca atunci cand ai o tinuta simpla care nu se evidentiaza prin nimic deosebit, un accesoriu spectaculos poate salva oricand situatia.

  • 4 tunsori in trend

    Un par frumos si o tunsoare pe masura este un "must have" in aceasta primavara! Stilistul Peter Gray stie cum fiecare femeie poate sa isi actualizeze look-ul, daca  aceasta alege o tunsoare care i se potriveste si care este in trend.

  • 6 Curele in Trend

    Cand vine vorba de accesorii care sa evidentieze talia, curelele sunt cele care fac minuni. Curelele late, inguste cu fasii duble, impletite, vintage cu diferite texturi sau cu o catarama clasica, sunt cele care dau un accent de feminitate si pot schimba un look casual intr-unul mai interesant. Daca va lipseste inspiratia in ceea ce priveste alegerea curelei perfecte, am selectat pentru voi cateva, care vor accesoriza tinutele voastre intreaga vara si chiar si toamna care urmeaza. Indiferent daca va doriti o curea mai feminina sau una mai indrazneata, mai jos gasiti cate ceva pentru fiecare.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii