Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Movul din nou la moda in toamna 2008!

Miercuri, 13 August 2008
Movul din nou la moda in toamna 2008! Daca in aceasta vara, hainele si accesoriile in voga aveau culoarea mov, iata ca nici in sezonul rece nu scapam de ea!

Designeri celebri, precum Christian Dior, Alberta Ferretti, Anna Sui, Bottega Veneta, Gianfranco Ferre, Oscar de la Renta si Versace au utilizat diferite variatii ale nuantei mov, in colectiile pentru sezonul toamna - iarna 2008.





Movul din nou la moda in toamna 2008!Versace
si Christian Dior au creat rochii de seara, posete din piele, dar si pantofi decupati in nuanta de purpuriu.

Astfel, aceasta culoare eleganta si extrem de seducatoare poate "imbraca" tinute de zi, dar si de seara, pentru ca femeia secolului XXI sa fie moderna si cocheta!







Movul din nou la moda in toamna 2008!Designerii Bottega Veneta si Anna Sui au ales sa reproduca tinute intr-o nuanta de albastru spre mov, sau mai bine spus neon, pentru toamna acestui an!

Pardesie lungi cu gulere si buzunare din pene, pantofi din piele cu talpa joasa, lanturi cu fluturasi din metal si cu margelute.








Movul din nou la moda in toamna 2008!In toamna 2008 au revenit la moda sepcile din velur mov, dichisite pe alocuri cu modele abstracte.

Fustele pana la genunchi cu diferite imprimeuri de purpuriu pot fi intalnite in colectia designerului Oscar de la Renta.









Movul din nou la moda in toamna 2008!Un alt designer, Gianfranco Ferre a optat pentru bluza cu strasuri mov, pentru a crea tinuta de seara perfecta!

Sofisticata si extravaganta, nuanta purpurie poate fi intalnita peste tot! Aveti grija, insa sa o alegeti pe cea potrivita temperamentului si tenului dvs!



Colectii pentru toamna 2008 aici...







Movul din nou la moda in toamna 2008!Movul din nou la moda in toamna 2008!

Movul din nou la moda in toamna 2008!Movul din nou la moda in toamna 2008!


Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Toamna 2008 - fuste la moda

    Toamna si-a facut aparitia mai devreme decat ne-am fi asteptat! Fustele, pantalonii , puloverele , paltoanele , botinele , cizmele si posetele in noile tendinte sunt "scoase" din garderoba si asezate asemenea unui puzzle pentru a alcatui tinutele tale preferate!

  • Moda in toamna-iarna 2007-2008

    Moda in toamna-iarna 2007 - 2008 combina modernismul cu anii '80. Se poarta foarte mult volumele - pantalonii largi, fustele cat mai bogate sau cu volanase, mantouri drepte si cu maneci voluminoase.

  • Moda 2008 - Tendintele anului 2008

    Iti place sa fii moderna, feminina si senzuala? Afla care sunt tendintele in moda 2008 . Designerii ne propun tinute atractive, perfecte pentru femeia puternica, dar si romantica, care vrea sa fie mereu cocheta, atat pentru ea, cat si pentru barbatul din viata ei. 

  • Moda 2008

    Dupa Bucharest Fashion Week 2008 , eveniment ce a reunit nume mari ale industriei mode, alte noi surprize de acest gen vor avea loc in luna mai in intreaga tara. Provincia care da tonul in fashion in luna mai este Moldova. In inima sa, la Iasi, iubitorii de moda vor fi rasplatiti cu cea de a XI-a editie a Romanian Fashion Week . Sau "days", am putea spune noi, pentru ca festivalul va incepe in data de 8 si se va incheia pe 9 mai.

  • Moda 2008: tinutele cu imprimeu

    Mai sunt cateva saptamani si primavara va bate la usa noastra. Pentru ca tu sa fii pregatita sa o intampini asa cum se cuvine, achizitioneaza cele mai hot tinute pentru acest sezon. 

Mesaje (3) »
...
scris de Andreea RoRo, August 17, 2008

Cred k movul va fi mereu la moda...chiar foarte frumoase!imi place imi mod deosebit una dintre posetele de piele care e pe site create de Versace si Christian Dior!

...
scris de anonim, August 19, 2008

super sexy dar ciorapi sunt de belea

...
scris de claudita, October 28, 2008

imi place movul dar totusi am o retinere in privinta acestei culori hai sa fim seriosi la versace si dior nu culoarea conteaza

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii