Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sora lui Macaulay Culkin a murit intr-un accident rutier

Vineri, 12 Decembrie 2008
Sora lui Macaulay Culkin a murit intr-un accident rutierDakota Culkin, sora actorului Macaulay Culkin a murit dupa ce marti seara a fost lovita de o masina care circula regulamentar.

Soferul masinii nu a putut evita impactul si, desi acesta a transportat-o pe tanara de 29 de ani la spital, Dakota s-a stins din viata a doua zi, din cauza traumatismelor craniene suferite.

Politia a declarat ca o investigatie nu va fi deschisa in cazul accidentului, deoarece pe langa faptul ca soferul circula regulamentar, testul de alcolemie efectuat acestuia a fost negativ.

Actorul devenit celebrul dupa rolul din pelicula "Singur acasa" mai are inca cinci frati: Shane (32 de ani), Kieran (26 de ani), Quinn (24 de ani), Christian (21 de ani) si Rory (19 ani).

Purtatorul de cuvant al lui Macaulay a declarat presei: "Un teribil accident a avut loc. Cerem presei sa respecte intimitatea familiei in aceasta perioada dificila."
Te-ar putea interesa:
  • Actorii Mila Kunis si Macaulay Culkin nu mai sunt impreuna

    Actorii Mila Kunis si Macaulay Culkin au decis sa inceapa anul 2011 pe cont propriu, punand capat relatiei lor care a durat opt ani, informeaza contactmusic.com.

  • Britney, implicata intr-un accident rutier

    Cantareata pop americana Britney Spears a fost implicata, sambata seara, intr-un accident de circulatie, soldat cu lovirea a trei masini, informeaza hollywood.com.

  • Geoge Clooney implicat intr-un accident rutier

    Actorul Geoge Clooney si iubita acestuia, chelnerita Sarah Larson, au fost implicati la sfarsitul saptamanii trecute intr-un accident de circulatie. Motocicleta celor doi a fost lovita de un autoturism, actorul suferind o fractura usoara iar iubita acestuia rupandu-si un picior.

  • Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, ranit intr-un accident rutier

    Joe Perry a fost implicat, joi, intr-un accident rutier, chitaristul trupei americane Aerosmith fiind transportat cu ambulanta la un spital din statul Massachusetts, dupa ce a fost lovit de un automobil, in timp ce astepta pe motocicleta sa schimbarea culorii la semafor, relateaza express.co.uk.

  • Realizatorul de televiziune Mircea Badea, implicat intr-un accident rutier

    Realizatorul de televiziune Mircea Badea a fost implicat, in noapea de luni spre marti, intr-un accident rutier produs din cauza unui sofer care nu s-a asigurat la manevra de mers inapoi, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan. 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii