Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

BMG inchide editia romaneasca a BusinessWeek

Joi, 19 Martie 2009
BMG inchide editia romaneasca a BusinessWeekBusiness Media Group inchide editia romaneasca a revistei saptamanale BusinessWeek, conform unei comunicari interne, transmise angajatilor titlului.

Contactati de MEDIAFAX, reprezentantii conducerii companiei nu au dorit sa comenteze informatia.
   
"Pur si simplu nu mai avem lichiditatile necesare pentru a plati facturile, salariile si costurile de productie. Ultimele cateva luni au fost foarte grele pentru noi, din cauza scaderii veniturilor din publicitate", se arata in comunicarea interna, care mai subliniaza si concurenta cu care titlul se confrunta pe piata din partea celorlalte trusturi de presa.
   
BusinesssWeek Romania este preluata de Business Media Group sub licenta de la McGrawHill International si apare in Romania din mai 2006.
   
Business Media Group (BMG) a anuntat, la sfarsitul lunii februarie, ca reia editiile print ale publicatiilor Biz si Business Review la 1 martie, dupa ce anuntase anterior ca acestea vor fi disponibile exclusiv online de la 16 februarie.
   
BMG a anuntat, pe 13 februarie, inlocuirea temporara a editiilor de print ale revistelor BusinessWeek, Business Review si Biz cu editii digitale ale celor trei titluri, disponibile online pe site-urile publicatiilor, incepand cu 16 februarie 2009.
   
Trecerea revistelor din format tiparit in format digital este o decizie menita sa reduca potentialele efecte negative ale climatului din piata de media. Revistele isi vor pastra formatul, periodicitatea si calitatea continutului, schimbarea realizandu-se doar la nivelul suportului pe care este livrata informatia.
   
Business Media Group (BMG) este un grup independent de media, fondat in 1995, care editeaza saptamanalul in limba engleza Business Review, revista de afaceri Biz si BusinessWeek Romania – licenta celei mai citite reviste de afaceri din lume. Pe langa acestea, Business Media Group este organizatorul evenimentelor B2B din Romania, prin Divizia de Evenimente: Zilele Biz, BizForum, Business Review Forum si BizAcademy.


Te-ar putea interesa:
  • Filmul "Cenusa si sange" de Fanny Ardant inchide TIFF 2009

    Filmul "Cenusa si sange", in regia lui Fanny Ardant, va inchide cea de-a opta editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc in perioada 29 mai-7 iunie, la Cluj-Napoca.

  • Premiera romaneasca a documentarului "Iva Diva"

    Documentarul "Iva Diva" despre inceputurile cinematografiei din Romania va fi prezentat, in premiera, spectatorilor din Romania de editura Video si Cinemateca Romana, joi, la sala Union, din str. Ion Campineanu nr. 21, informeaza un comunicat al Arhivei Nationale de Filme (ANF).

  • Poezie contemporana romaneasca, la Bruxelles

    Peste 15 poeti romani vor citi din creatiile lor si vor lansa o antologie de poezie contemporana romaneasca, pe 15 octombrie, la libraria Passa Porta din Bruxelles, se arata pe site-ul Centrului Roman de Informare, care reprezinta Institutul Cultural Roman la Bruxelles, relateaza Mediafax .

  • "Band's Visit" si "Pa-ra-da" - in premiera romaneasca la DaKINO

    Lungmetrajele "Band's Visit", in regia lui Eran Kolirin, si "Pa-ra-da", in regia lui Marco Pontecorvo, vor fi proiectate in premiera in cadrul festivalului de film DaKINO, care se desfasoara in perioada 25 - 29 noiembrie, la Bucuresti, informeaza organizatorii, preluati de MEDIAFAX.

  • COSMOBEAUTY, editia a 3-a

    COSMOBEAUTY editia a 3-a, SALA PALATULUI, BUCURESTI26-27-28  aprilie  2013

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii