Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Victoria Beckham pe coperta Elle SUA octombrie

Marti, 08 Septembrie 2009
Victoria Beckham pe coperta Elle SUA octombrieDesi nici nu am ajuns la jumatatea lunii septembrie, Elle ne intampina cu noi propuneri de moda si stil pentru luna octombrie. Toate aceste minunate elemente sunt impachetate intr-o revista pe a carei coperta o gasim pe Victoria Beckham.

Stilul afisat este caracteristic doamnei Beckham: rece, distant si extrem de stilat in acelasi timp. Am constatat de-a lungul timpului, observand opiniile celor din jurul meu vis a vis de Victoria, ca de ea fie iti place, fie nu. Nu exista cale de mijloc. Istoria se repeta si in cazul celei mai recente coperti a Elle SUA: de-a lungul research-ului meu pe internet am intalnit atat pareri negative, cat si pareri pozitive.

In ceea ce priveste coperta Elle, doamna Beckham nu se detaseaza de semnaturile stilistice cu care s-a facut cunoscuta, ci mai mult ele ii sunt evidentiate printr-o tinuta care iti capteaza atentia mai usor: rochia purtata de Victoria face parte din colectia toamna-iarna a designerului Hussein Chalayan.

Nu trebuie sa fiti fani ai Victoriei ca sa observati ca de-a lungul timpului, ea si-a format mai degraba o imagine distanta si usor glaciala, rare fiind ocaziile in care o puteti vedea pe Posh zambind. In interviul pentru Elle, doamna Beckham explica: "Am si eu nesigurantele mele. Poate de aceea par un pic serioasa. Nu sunt genul de persoana care va pasi pe covorul rosu cu un zambet larg, bucurandu-ma de toata atentia. Vreau doar sa ajung acolo, sa fac ce am de facut si sa ma intorc acasa la copiii mei."

Oricat de nesigura ar fi Victoria Beckham in adancul sau, ramane o certitudine faptul ca imaginea sa ramane una dintre cele mai puternice din sfera moderna.

Andreea - Ina Gartoi

Te-ar putea interesa:
  • Victoria Beckham e coperta Harper's Bazaar in ianuarie

    Editia de ianuarie a revistei Harper's Bazaar o gazduieste pe coperta sa pe Victoria Beckham.

  • Dakota si Elle Fanning pe coperta revistei W

    Numarul de decembrie a revistei W le prezinta pe coperta pe actritele si surorile Fanning, Dakota si Elle. Frumusetile blonde au uimit in sedinta foto realizata de Mario Sorrenti. Ele s-au “jucat” cu tinute semnate Chanel, Dior, Givenchy si Valentino.

  • Bijuterie rock, Ashely Smith pe coperta Elle Belgia

    Numarul de decembrie al revistei Elle Belgia o recruteaza pe Ashley Smith pentru un articol despre bijuterii opulente in imagini dinamice realizate de Hicham Riad.Stilizata de Anne Rebeaux, bomba blonda isi etaleaza personalitatea sclipitoare in creatii negre semnate Givenchy, Jean Paul Gaultier, Gucci si Paul Ka.

  • Stil de vedeta, Victoria Beckham

    Victoria Beckham are un stil de vedeta ridicat pe un piedestal de multe fashioniste, reviste de moda, dar si designeri consacrati! Nu este de mirare ca in continuare "Posh" este in fruntea topurilor "best dressed", asa cum nu este de mirare ca reuseste de fiecare data sa impresioneze prin tinuta adoptata.

  • Tinuta zilei, Victoria Beckham II

    Cu riscul de a va "sufoca" putin cu tinutele Victoriei Beckham, am ales ca astazi tinuta zilei sa fie prezentata tot de faimoasa fashionista. Nu am putut sa-i ignor tinuta de aeroport in care a fost fotografiata in urma cu o zi, Posh dovedind din nou faptul ca isi merita pe deplin statutul de "fashion icon".

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii