Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Idei de decoratiuni si aranjamente pentru Craciun

Joi, 13 Decembrie 2012
Idei de decoratiuni pentru CraciunAm intrat deja in luna decembrie, iar Craciunul se apropie cu pasi repezi.

Dincolo de ideile de cadouri pentru cei dragi , ai nevoie si de idei de amenajare pentru casa ta, pentru un interior original cu ocazia Craciunului.


Aranjamente de Craciun


Ghirlande pentru Craciun

Ghirlandele sunt specifice perioadei sarbatorilor de iarna. Le poti aseza in locurile obisnuite, dar nu numai. Gaseste-le o pozitionare interesanta si nu te rezuma la culorile traditionale. Fii inventiva si gaseste noi si noi variante, modele si locuri in care poti folosi ghirlandele, pentru sarbatori feerice.

Modele de decoratiuni pentru Craciun

Dincolo de ghirlandele obisnuite, alege modele care sa cuprinda conuri de brad, funde sau flori uscate. Atunci cand le asezi pe balustrada scarii interioare sau exterioare, pune ca element de legatura intre bucati de ghirlanda portocale artificiale, funde de diverse culori sau conuri mari de brad.

Poti folosi si ghirlande comestibile, facute din fructe, biscuiti sau bomboane. Trebuie doar sa ai indemanare si multa rabdare, deoarece prinderea lor va necesita ceva timp si efort.

Ghirlandele pot fi si textile. Le poti realiza din manusi, fulare sau nasturi care nu iti mai folosesc. Iarasi ai nevoie de indemanare si rabdare, insa te vei putea lauda cu un produs final handmade si unic. Plus ca vei recicla accesorii pe care in mod normal le-ai fi aruncat.

Mai poti realiza ghirlande si din felicitari de Craciun. Prinde-le intre ele cu panglici subtiri si ornamenteaza capetele cu fundite rosii. Produsul va fi unul original si iti va aduce aminte de copilarie.



Locuri pentru plasarea ghirlandelor

Aici ai libertate maxima de alegere. Pune-ti imaginatia la lucru si nu te teme sa asezi elemente decorative si in bucatarie sau baie. Intreaga ta casa va fi in sarbatoare.

Unul dintre cele mai potrivite locuri pentru ornamentarea cu ghirlande este semineul. Nimic nu se compara cu o seara linistita pe un fotoliu comod, la lumina si caldura focului, cu o cana de ciocolata calda in maini. Asa ca nu neglija semineul, ci transforma-l intr-un centru de interes al camerei. Prinde ghirlandele din loc in loc si lasa-le o lungime potrivita, in asa fel incat sa eviti posibilele accidente.

Fereastra este un alt loc potrivit pentru asezarea unei ghirlande. Inconjoara rama ferestrei cu o ghirlanda, aseaza numai in partea de sus, pe latime si pe lungime sau pune-o la baza ferestrei. Oricare dintre aceste variante vor face dintr-o fereastra banala un element al incaperii care va atrage atentia admirativ. Asa ca fii cat mai inventiva si nu pune limita imaginatiei.

Daca patul tau are tablie metalica inalta, foloseste-o ca suport pentru o ghirlanda. Cand te vei trezi in diminetile Craciunului, decoratiunile specifice iti vor insenina ziua.

Nu uita de balustradele scarilor interioare sau exterioare. Ele reprezinta un spatiu foarte potrivit pentru asezarea ghirlandelor de orice tip. Le poti prinde din loc in loc sau le poti infasura de-a lungul acestora. In orice caz, prinde-le bine, fara sa fii nevoita sa le reasezi la un anumit interval de timp. O ghirlanda atarnata la intamplare poate lasa impresia de neglijenta.

Citeste si:

Decoratiuni de Craciun pentru scarile casei

Sfaturi pentru decoratiuni exterioare de Craciun

Decoratiuni si aranjamente pentru masa de Craciun

 


Culorile Craciunului

In privinta culorilor de asemenea nu ai interdictii. Dincolo de verde, rosu si alb, pe care le asociezi automat cu Craciunul, indrazneste sa folosesti un auriu sau un argintiu opulent. Acum ai voie sa faci excese, pentru ca decoratiunile pentru sarbatorile de iarna implica multa exuberanta, lumina si intensitate a nuantelor.

Sursa foto: bhg.com

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
 
'



Te-ar putea interesa:
  • Masa de Craciun - idei de decoratiuni si aranjamente

    Un eveniment special se apropie de noi. Craciunul petrecut in familie este de departe cel mai reusit si cel mai frumos. Pentru ca familia si invitatii sa se simta relaxati si inconjurati de iubire, nu numai mancarea trebuie sa fie gustoasa, ci si aranjarea tacamurilor si paharelor trebuie sa fie speciala. Doar o data pe an sarbatorim Craciunul, nu?

  • Masa de Revelion: decoratiuni si aranjamente

    In noaptea dintre ani esti gazda, iar pregatirile deja te-au coplesit. Cadourile sunt luate, tinutele de seara la fel, insa cea mai mare provocare pare a fi masa de Revelion .  Daca vrei ca noaptea de Revelion sa nu se transforme intr-o amintire neplacuta, plina de oboseala si stres, urmeaza cateva sfaturi referitoare la decorarea mesei organizate in noaptea dintre ani.

  • Sfaturi pentru decoratiuni exterioare de Craciun

    Craciunul vine in casele noastre, insa evenimentul trebuie sarbatorit cum se cuvine si in afara casei. Altfel spus, nu decora numai interiorul casei, ci si exteriorul ei. Trebuie insa sa tii cont de cateva sfaturi, care sa te ajute sa ai cea mai frumoasa casa de Craciun. Trebuie sa atragi privirile admirative ale vecinilor, prietenilor si ale trecatorilor. In plus, contribui la realizarea unei atmosfere feerice in orasul tau cu ocazia sarbatorilor de iarna.

  • Decoratiuni de Craciun pentru scarile casei

    Sarbatorile de iarna iti ofera o multitudine de posibilitati de a-ti amenaja casa cu gust. Vei aseza decoratiuni peste tot, dar este posibil sa uiti un amanunt: scarile interioare.

  • Decoratiuni de Craciun

    Pregateste-ti casa de Sarbatoare alegand cele mai trendy decoratiuni de Craciun. Nu trebuie sa dai o avere pe ele, daca ai putin timp la dispozitie si ceva imaginatie, le poti face tu, acasa, impreuna cu iubitul tau sau alaturi de copii. Asta daca vrei ca peste tot sa simti spiritul Craciunului.

Mesaje (2) »
...
scris de Fake Tag Heuer, November 15, 2013

<a rel="nofollow" href="http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp">fake Cartier Watches</a>A further offer you will discover would be the well-known Bulova observe. <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>Replica Watches for Women</a> This Bulova Men's Diamond View is entirely silver using a spherical face that is certainly surrounded by diamonds. <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches for sale</a> It's produced of brushed and polished chrome steel with a silver dial. You conserve nearly 3 hundred dollars obtaining this unit on the net.

...
scris de fake tag heuer watches online, January 06, 2014

<a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe replica watches sale</a> Even so below within a bayside flatlands along with Redwood coast <a rel="nofollow" href=http://cheddarbay.com/panerai/â>fake panerai watches</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>www.yourdiabeticcat.com/montblanc/</a> The foundation of the dappling low would look like we are the emerald green small municipality

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii