Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011
Saloane cosmetica

Parul ridicat - la moda in vara 2008

Miercuri, 11 Iunie 2008

Parul ridicat - la moda in vara 2008 Anotimpul estival a sosit si esti in cautarea unei coafuri trendy, moderna, dar care in acelasi timp sa iti ofere lejeritate si libertate in miscare? Hair-stylistii propun pentru sezonul cald diferite moduri si stiluri de prindere a parului mediu sau lung.
 

Se poarta coafura feminina

Luni, 05 Mai 2008

Se poarta coafura feminina Daca in vara 2008 la moda sunt tinutele viu colorate, excentrice, mov, verde, galben, portocaliu, albastru electric, rosu, roz, bleu, in materie de hair styling, se poarta coafura feminina.

In sezonul cald, eleganta si feminitatea se imbina perfect pentru ca d-voastra, domnisoarele si doamnele sa fiti chic in orice imprejurare. 
 

Coafuri moderne in primavara 2008

Miercuri, 26 Martie 2008

Coafuri moderne in primavara 2008Vrei sa fii moderna in aceasta primavara? Asorteaza tinutei tale viu colorate (mov, galben, verde, portocaliu), o coafura sexy, eleganta si non-conformista.

Pentru ca tu, cititoarea noastra sa fii in tendinte, ne-am informat si iti aducem cele mai proaspete noutati in materie de hair styling.
 

4 mituri despre parul tau

Joi, 24 Ianuarie 2008
4 mituri despre parul tauCredeai ca stii totul despre parul tau? Ei bine, mituri aparute in urma cu mult timp sunt in prezent desfiintate. Printre cele mai cunoscute opinii eronate cu privire la podoaba noastra capilara se afla si urmatoarele 4, pe care cercetatorii au decis sa le demonteze complet. Si, se pare, au si reusit, cu argumentele de rigoare.


 

Bucle perfecte asa cum ai visat!

Luni, 21 Ianuarie 2008

Bucle perfecte asa cum ai visat!Te pregatesti sa mergi la o petrecere cu prietenele tale si ca de fiecare data vrei sa fii atragatoare si moderna in acelasi timp. Daca ai optat pentru o tinuta sexy, trebuie sa ai neaparat si o coafura pe masura.

Buclele lejere bine conturate sunt cele mai potrivite pentru o noapte de distractie!
 
Mai departe...
  • Bretonul - sexy si elegant
  • Coafuri regale pentru sarbatorile de iarna
  • Parul mediu - mereu in voga
  • Bobul - mereu la moda!
‹‹ Start ‹ Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Inainte › Sfarsit ››

Rezultate 64 - 72 din 79
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii