Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Parul ridicat - la moda in vara 2008

Miercuri, 11 Iunie 2008

Parul ridicat - la moda in vara 2008 Anotimpul estival a sosit si esti in cautarea unei coafuri trendy, moderna, dar care in acelasi timp sa iti ofere lejeritate si libertate in miscare? Hair-stylistii propun pentru sezonul cald diferite moduri si stiluri de prindere a parului mediu sau lung.


Parul prins la spate
sau ridicat se potriveste perfect persoanelor volubile, comunicative, dinamice, care vor sa se simta relaxate, dar si sexy, in perioada concediului la mare.


Parul ridicat - la moda in vara 2008Printre coafurile la moda pentru vara 2008 se numara: cocurile in stil de cuib de randunica, coditele ridicate pe crestet, bucle ondulate prinse pe cap cu 4-5 clame simple sau aplicatii de pietre, parul ridicat si prins cu un cleste trendy!

Aceste coafuri sunt chic, moderne si pot fi purtate atat ziua, cat si seara intr-un cadru festiv!





Parul ridicat - la moda in vara 2008De ce sa porti parul ridicat?

- avantajeaza persoanele mignone, creand iluzia de inaltime,

- este o coafura perfecta pentru vara, deoarece lasa pielea sa respire si sa se bronzeze,

- scoate in evidenta trasaturile fetei,

- creeaza o nota de eleganta si de rafinament.


Parul ridicat - la moda in vara 2008Daca ti-ai facut deja planuri pentru un concediu la mare, profita din plin de aceasta coafura simpla, de mare efect, care te va face sa te simti sexy si plina de rafinament!

In materie de nuante, in vara 2008, se poarta: blondul, aramiul, satenul, auriul, dar si caramel.

Sfat: Fii chic, sexy, eleganta si sofisticata in aceasta vara!


Mai multe modele cu
par ridicat aici...



Parul ridicat - la moda in vara 2008Parul ridicat - la moda in vara 2008


Te-ar putea interesa:
  • Toamna 2008 - parul in nuante de maron deschis si blond

    Sunteti in cautarea unui look spectaculos si nu stiti ce culori sunt la moda in aceasta toamna? Stilistii recomanda nuantele calde de maron si blond transparent (nuanta chihlimbarului).

  • Moda 2008 - Tendintele anului 2008

    Iti place sa fii moderna, feminina si senzuala? Afla care sunt tendintele in moda 2008 . Designerii ne propun tinute atractive, perfecte pentru femeia puternica, dar si romantica, care vrea sa fie mereu cocheta, atat pentru ea, cat si pentru barbatul din viata ei. 

  • Moda 2008

    Dupa Bucharest Fashion Week 2008 , eveniment ce a reunit nume mari ale industriei mode, alte noi surprize de acest gen vor avea loc in luna mai in intreaga tara. Provincia care da tonul in fashion in luna mai este Moldova. In inima sa, la Iasi, iubitorii de moda vor fi rasplatiti cu cea de a XI-a editie a Romanian Fashion Week . Sau "days", am putea spune noi, pentru ca festivalul va incepe in data de 8 si se va incheia pe 9 mai.

  • Toamna 2008 - fuste la moda

    Toamna si-a facut aparitia mai devreme decat ne-am fi asteptat! Fustele, pantalonii , puloverele , paltoanele , botinele , cizmele si posetele in noile tendinte sunt "scoase" din garderoba si asezate asemenea unui puzzle pentru a alcatui tinutele tale preferate!

  • Moda 2008: tinutele cu imprimeu

    Mai sunt cateva saptamani si primavara va bate la usa noastra. Pentru ca tu sa fii pregatita sa o intampini asa cum se cuvine, achizitioneaza cele mai hot tinute pentru acest sezon. 

Mesaje (14) »
...
scris de una nina, June 11, 2008

dq ce-i draga cu parul asta lipit de cap??? cat timp o sa ne ia sa ne facem capul asa??? prea mult fixativ si prea multa munca, nu mai mintit poporul!

...
scris de iryna, June 11, 2008

imi place!..

...
scris de anonim, June 12, 2008

e fff exagerat..in primul rand mergem la mare ,la plaja la 5 6 dim nu sta nimeni sa0si faca o coafura de gala...totusi de ce ar merita sa ai parul strans ca de nunta pt ca atunci cand intriu in apa sa se umple de sare....aiureainteleg ca sen poarta parul strans dar nu exagerat

...
scris de ma doare capu , June 14, 2008

intradevar aiurea rau de tot,cum sa mergi cu una din coafurile de mai sus la plaja/???mi se pare de-a dreptul exagerat........dak ash vedea o fata cu o astfel de coafura pe plaja ash avea impresia ca a venit direct de la nunta pe plaja.

...
scris de rahela, June 15, 2008

coafurile respective, merg perfect cu tara romaneasca :)))

...
scris de diana, June 21, 2008

aiurea tare...trebuia sa gasiti un articol care sa ne avantajeze mai mult....pentru vara...ce cuafuri se poarta....ce frizuri sunt la moda.....credeti ca pe noi ne intereseaza cocurile de nunti..doar nu ne puteti spune ca aceste cocuri le putem purta la o pereche de blugi pe strada..bravo..

...
scris de anonim, August 19, 2008

cu colacii astia nu poti sa te misti

...
scris de alinucu, August 24, 2008

coafiuri de nunta???????

...
scris de OBRUNETA, September 19, 2008

Am par lung,cu tenta usoara d ondulare si fata rotunda.vreau o schimbare d look.c coafura mi-as putea face?

...
scris de barbu florentina, September 27, 2008

am 20 de ani si m-am inscris de curind la un curs de haire style !ma pregatesc din greu si sper sa dea rezultate,dilema mea e ca se apropie examenul si nu stiu ce cuafura sa-mi aleg pt modelul meu!vreau sa impresionez normal si vreau sa ma ajutati!!!!!!!!!!ma gasiti pe: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. astept ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!

...
scris de kmelutza, November 30, 2008

am parul un pic ondulat si e cam aspru ........ce mias putea face la par

...
scris de tiona, January 30, 2009

coafurele acestea sunt prea extavagante dupa parerea mea si sunt pentru unele festivitati nu pentru iesirea in oras in timpul zilei,caci va parea cam haios

...
scris de FRUMUSIC, March 30, 2009

dragute dar nu ceva care nu a mai fost vazut,coafiuri obisnuite zilei


...
scris de ld, June 05, 2009

suuper cuafuri, dar nu cred cai posibil sa le porti in fiecare zi. mult succes

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii