Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Accesorii de mireasa 2008

Luni, 07 Iulie 2008
Accesorii de mireasa 2008Emotiile te-au cuprins si esti pregatita pentru a spune "DA" din tot sufletul iubirii tale...De cand ati planificat nunta, nu mai ai stare si vrei ca totul sa fie perfect! Insa, te gandesti ca, pana la fericitul eveniment mai aveti multe de rezolvat. 










Accesorii de mireasa 2008Pe langa rochia de mireasa, costumul mirelui, locatia, muzica de buna calitate si accesoriile de mireasa, pe care le vei purta in ziua respectiva, trebuie atent alese! Si asta, pentru ca tu sa fii asa cum te-ai visat: stralucitoare si rafinata!

Fie ca esti sau nu o iubitoare a accesoriilor - de la pantofi, poseta si pana la clamele de par - toate au nevoie de o simetrie perfecta! Indicat ar fi ca sa-ti achizitionezi un set de cercei, colier, bratara si chiar un inel.




Accesorii de mireasa 2008Daca adori bijuteriile, NU risca sa te impodobesti pre tare! Spre exemplu, daca coafura ta este prinsa cu cateva clame speciale, mai poti adauga o pereche de cercei si o bratara (sau nu, in functie de preferinta!).

Bijuteriile potrivite pentru nunta sunt cele realizate din aur alb, cu mici pietricele albe sau cristale Swarovski. Daca optezi pentru margelute sau perle, ai grija ca ele sa fie la fel!

NU asorta NICIODATA o bratara din perlute cu un colier de pietre semipretioase! Efectul va fi mult prea incarcat!




Accesorii de mireasa 2008Esti o persoana conservatoare, iar cuvantul de ordine pentru tine este simplitatea? Opteaza pentru o rochie de mireasa din voal, la care vei asorta o pereche de pantofi cu toc mediu, din matase sau satin! Vei fi la fel ca o zana: inocenta si speciala!

De asemenea, poseta miresei este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din aceasta zi unica!

Pe langa tinuta impecabila, pe care o va crea, iti va fi de un real ajutor, in momentul in care vei dori sa-ti refaci machiajul! Un ruj de buze aplicat intr-un moment anume, iti va aduce fotografii de vis alaturi de persoana iubita!

Astfel, din posetuta sa nu-ti lipseasca un ruj in nuanta preferata, o trusa de farduri, un pachet de servetele si o pudra!



Accesorii de mireasa 2008In 2008 se poarta pantofii din piele cu toc inalt sau mediu, in nuanta alba sau crem, si avand diferite aplicatii de pietre semipretioase! In aceeasi nota si posetuta poate avea o floricica sau o funda cu incrustatii de pietre!

Alege din gama variata de accesorii de mireasa, ceea ce ti se potriveste si te caracterizeaza, pentru ca sa te simti bine in pielea ta, in cea mai frumoasa zi a anului!

Sfat: Accesoriile de mireasa trebuie alese cu grija pentru a nu crea efectul de incarcare, ci unul de stralucire si de rafinament!

Casa de piatra!


Va invitam sa urmariti galeria de imagini cu accesorii de mireasa aici...





Accesorii de mireasa 2008Accesorii de mireasa 2008

Accesorii de mireasa 2008Accesorii de mireasa 2008


Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Accesorii de...mireasa

    A sosit cea mai frumoasa zi din viata ta si vrei sa fii cu totul deosebita. Pe langa rochia de mireasa pe care ai ales-o pe spranceana, si accesoriile trebuie sa se potriveasca in aceasta zi mirifica: pantofii, posetuta, bijuteriile,  tiara, buchetul si... aparuta de cativa ani pe piata romaneasca...portjartiera.

  • Vara 2008 - accesorii florale pentru par

    Vreti sa fiti pur si simplu irezistibile in acest sezon? Celebrele Case de moda Anna Sui, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Christian Dior, Luca Luca si Jennifer Behr propun pentru vara 2008 accesorii de par inedite. Asadar, podoaba capilara prinde viata in aceasta vara, prin accesoriile colorate (mov, rosu, galben, albastru, verde), sub forma de flori (trandafiri, frezii, liliac), fluturi, intr-o multitudine de materiale pretioase (satin, matase), cu aplicatii de cristale Swarovski.

  • Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!

    Esti pasionata de moda, si de tot ce tine de acest fenomen? Sau pur si simplu, esti o "fashion victim", care adopta instantaneu tendintele propuse de marile case de moda? 

  • Accesorii Emilio Pucci pentru vara 2008!

    Designerul Emilio Pucci a creat pentru vara 2008 accesorii viu colorate, care sa se potriveasca de minune la tinutele vaporoase, elegante. Astfel, pentru ca vara sa fie asa cum ti-ai dorit poti adauga tinutelor tale, personalitate, prin accesoriile viu colorate - supradimensionale.

  • Coafuri de mireasa 2008

    Mai sunt cateva luni pana la marele eveniment din viata ta, si inca nu stii ce coafura vei avea. Nu te impacienta, echipa stilfeminin.ro iti vine in ajutor si iti aduce cele mai trendy coafuri de mireasa! 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii