Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ardent la Bucharest Fashion Week 2008

Joi, 17 Aprilie 2008
Ardent la Bucharest Fashion Week"Primadona", colectia Ancai Bacauan pentru Ardent, a fost in intregime creata in alb si negru si a reusit sa readuca stilul anilor '30 adaptat cerintelor modei pentru 2008.

Creatiile Ardent urmaresc liniile corpului, creand o femeie sigura pe sine, dar si stilata si rafinata.

Aplicatiile brodate, funditele, palariile mici si voalul fin devin astfel elemente esentiale pentru a evidentia feminitatea creatiilor.





Ardent la Bucharest Fashion Week Fustele sunt midi si lungi, acestea din urma beneficiind de crapaturi adanci. Femeia Ardent devine atragatoare nu datorita a ceea ce lasa sa se vada, ci a ceea ce ascunde, lasand doar sa se intrezaresca.

Atat Monica Columbeanu cat si mireasa Claudia Neghina si-au luat in serios rolul de modele old-couture, adoptand o atitudine hotarata si puternica.

Va invitam sa urmariti galeria de imagini a colectiei Ardent aici...

Te-ar putea interesa:
  • Insolito la Bucharest Fashion Week 2008

    Casa de moda Insolito a prezentat la Bucharest Fashion Week 2008 o colectie diafana de rochii de seara pentru vara 2008.  Creatoarea de moda Mirela Leu a realizat o colectie glamour, cu rochii de ocazie viu colorate: mov, galben, albastru, lila, verde, portocaliu si rosu. 

  • Benvenutti la Bucharest Fashion Week 2008

    Benvenutti a reusit sa impresioneze din nou iubitorii de accesorii. In cadrul colectiei prezentate la Bucharest Fashion Week, publicul a fost surprins intr-un mod placut de faptul ca produsele Benvenutti au fost prezentate nu numai de modele feminine, ci si masculine.

  • Bucharest Fashion Week 2008 - prima seara

    Eveniment monden, lume buna, vedete si cateva colectii foarte reusite - asa ar putea fi descrisa prima seara a Bucharest Fashion Week, eveniment desfasurat miercuri la Rin Grand Hotel.

  • Bucharest Fashion Week 2008 - a doua seara

    Si cea de a doua zi a Bucharest Fashion Week a adus pe catwalk colectii de exceptie, branduri celebre, dar si vedete care au primit fericite invitatia de a prezenta pentru marile case de moda.

  • Bucharest Fashion Week 2008 - ultima seara

    Colectii inedite, spectacol de lumina si culoare, eleganta sau extravaganta, plus un invitat celebru: Roberto Cavalli. Acestea au fost elementele unei seri de succes care a reusit sa incheie spectaculos Bucharest Fashion Week desfasurat la Rin Grand Hotel.

Mesaje (1) »
...
scris de cocosmaru, April 21, 2008

cine mai stie ceva de poponaru ala de huminiuc?

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii