Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Benvenutti la Bucharest Fashion Week 2008

Miercuri, 16 Aprilie 2008
Benvenutti la Bucharest Fashion Week 2008Benvenutti a reusit sa impresioneze din nou iubitorii de accesorii. In cadrul colectiei prezentate la Bucharest Fashion Week, publicul a fost surprins intr-un mod placut de faptul ca produsele Benvenutti au fost prezentate nu numai de modele feminine, ci si masculine.


Colectia a cuprins posete si pantofi pentru doamne, iar domnii au putut admira curele si serviete. Posetele expuse pe podium au fost de diferite dimensiuni.



Benvenutti la Bucharest Fashion Week 2008Se trecea usor de la modele mici, elegante, potrivite unor tinute de seara, la posete casual, care pot fi asortate oricarei tinute de zi. Modelele au avut in comun curelusele si capsele, precum si baretele prinse cu zale.

Modelele feminine au prezentat posete asortate cu pantofii.

Culorile predominante au fost rosu, crem, argintiu, galben, mov, precum si clasicele alb si negru. A fost prezentat si un model de animal print.

Punctul culminant al colectiei a fost reprezentat de intrarea Monicai Columbeanu care a purtat ca acccesoriu o poseta argintie, eleganta, cu bareta din lant metalic.

Modelele masculine au prezentat curele si serviete in stil office, fiind pastrate culorile clasice: maro si negru.


Benvenutti la Bucharest Fashion Week 2008 Benvenutti la Bucharest Fashion Week 2008


Te-ar putea interesa:
  • Insolito la Bucharest Fashion Week 2008

    Casa de moda Insolito a prezentat la Bucharest Fashion Week 2008 o colectie diafana de rochii de seara pentru vara 2008.  Creatoarea de moda Mirela Leu a realizat o colectie glamour, cu rochii de ocazie viu colorate: mov, galben, albastru, lila, verde, portocaliu si rosu. 

  • Ardent la Bucharest Fashion Week 2008

    "Primadona", colectia Ancai Bacauan pentru Ardent, a fost in intregime creata in alb si negru si a reusit sa readuca stilul anilor '30 adaptat cerintelor modei pentru 2008.

  • Bucharest Fashion Week 2008 - prima seara

    Eveniment monden, lume buna, vedete si cateva colectii foarte reusite - asa ar putea fi descrisa prima seara a Bucharest Fashion Week, eveniment desfasurat miercuri la Rin Grand Hotel.

  • Bucharest Fashion Week 2008 - a doua seara

    Si cea de a doua zi a Bucharest Fashion Week a adus pe catwalk colectii de exceptie, branduri celebre, dar si vedete care au primit fericite invitatia de a prezenta pentru marile case de moda.

  • Bucharest Fashion Week 2008 - ultima seara

    Colectii inedite, spectacol de lumina si culoare, eleganta sau extravaganta, plus un invitat celebru: Roberto Cavalli. Acestea au fost elementele unei seri de succes care a reusit sa incheie spectaculos Bucharest Fashion Week desfasurat la Rin Grand Hotel.

Mesaje (2) »
...
scris de mariana baciu, April 25, 2008

cum pot participa si eu la o preselectie?imi doresc enorm de mult sa apar pe podium!cu cine pot lua legatura?unde sa ma duc?adresa mea Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. :)

...
scris de vizitator, May 02, 2008

;) :D >:( :( :o :o

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii