Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bucharest Fashion Week - primavara-vara 2009

Miercuri, 22 Aprilie 2009
Schimbarile de sezon sunt un prilej de bucurie pentru garderobele doamnelor si domnisoarele, acestea suferind metamorfozele de rigoare.Schimbarile de sezon sunt un prilej de bucurie pentru garderobele doamnelor si domnisoarele, acestea suferind metamorfozele de rigoare.

Daca pe taramurile fagaduintei din afara granitelor, moda se afla pe un piedestal bine meritat, in Romania, evenimentele care sa marcheze aceste schimbari sunt sporadice si se lasa asteptate inca destul de mult.

Lasand astfel de detalii la o parte, va anunt cu acest prilej, ca intre 27 si 30 aprilie, Rin Grand Hotel va gazdui cea de-a 11-a editie a Bucharest Fashion Week (BFW).

Colectii care vor fi prezentate pe podiumul BFW apartin unor designeri conscrati din Romania precum Laura Olteanu, Mihai Albu, Rita Muresan, Zina Dumintrescu si Ersa Atelier.

BFW pare sa fi adoptat un pattern al editiilor care se va aplica si la editia care marcheaza sezonul primavara-vara 2009. Pe langa noile colectii care vor fi prezentate, organizatorii BFW vor acorda premiile Fashion TV Model Awards si Fashion TV Bucharest Awards, distinctii care vor marca activitatea din industria de moda autohtona.

Evenimentul se vrea si anul acesta un promotor al frumosului si al tinerelor talente in domeniu. Concursul FTV Model Awards, organizat sub egida Fashion TV, va selecta reprezentanta Romaniei la marea finala de la Cannes care va avea loc imediat dupa Festivalul de Film omonim.

Asa cum v-am obisnuit, Stilfeminin va fi prezent si la aceasta editie, oferindu-va o privire de ansamblu a unuia dintre putinele evenimente de fashion din Romania.


Bucharest Fashion Week 2009




Te-ar putea interesa:
  • Milano Fashion Week - Salvatore Ferragamo primavara - vara 2009

    Casa de moda italiana Salvatore Ferragamo si-a prezentat noile colectii de primavara - vara 2009 la celebrul eveniment Milano Fashion Week.

  • Bucharest Fashion Week - 2009 toamna

    Stilfeminin.ro va prezinta festivalul de moda BFW 2009 toamna integral, cu articole, fotografii si video-uri pentru fiecare colectie in parte.

  • Bucharest Fashion Week - primavara 2011

    Ca in fiecare an, Fashiontv marcheaza trecerea la sezonul primavara-vara prin organizarea celui mai important si grandios eveniment de moda din Romania: Bucharest Fashion Week. Intre 4-7 mai, la World Trade Center va avea loc cea de-a 15-a editie a acestui eveniment.

  • Bucharest Fashion Week toamna 2009 - program

    Evenimentele sfarsitului de an organizate de FashionTV incep miercuri, 25 noiembrie cu Gala Fotbalului Romanesc si Miss f Romania, eveniment in care vor fi desemnate superlativele fotbalului si ale frumusetii in 2009. Pentru proba rochiilor de seara, concurentele de la Miss f Romania vor purta creatii Nausica M.

  • Program Bucharest Fashion Week 2009 toamna

    Afla care este programul festivalului de moda Bucharest Fashion Week toamna 2009, gazduit de Rin Grand Hotel in perioada 26 noiembrie - 29 noiembrie, conform ftvromania.ro

Mesaje (1) »
...
scris de Denisa D, April 25, 2009

La eveniment va fi prezent si designerul italian Rocco Barocco.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii