Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bucharest Fashion Week - primavara 2011

Miercuri, 23 Februarie 2011
Bucharest Fashion Week - primavara 2011Ca in fiecare an, Fashiontv marcheaza trecerea la sezonul primavara-vara prin organizarea celui mai important si grandios eveniment de moda din Romania: Bucharest Fashion Week. Intre 4-7 mai, la World Trade Center va avea loc cea de-a 15-a editie a acestui eveniment.

O editie pentru care se pregatesc peste 30 de colectii: designerii romani care s-au consacrat pe podiumul Bucharest Fashion Week – Catalin Botezatu, Ersa, Mihai Albu, Laura Olteanu si Clara Rotescu, tineri designeri cu merite deosebite la universitatile de arte la care au studiat sau mari branduri internationale invitate special, cu totii vor pune in scena patru zile de moda la superlativ.

Intr-un decor spectaculos marca Fashiontv, cele mai cunoscute 100 de modele ale momentului vor defila pentru publicul select, prezent de fiecare data la evenimentele Fashiontv.

Pentru ca nicio editie a Bucharest Fashion Week nu poate trece fara a aduce o inovatie, de data aceasta organizatorii pregatesc 2 surprize. In premiera, concursul Fashiontv Model Awards se va desfasura cu participare internationala. 25 de fete frumoase, din 20 de tari, vor concura pentru titlul care le poate trimite in marea finala a Fashiontv Model Awards, ce va avea loc in decembrie, in Bangkok. Ele vor sta in Romania pentru o saptamana, timp in care vor realiza filmari in cele mai fashion locuri din Bucuresti. Acestea, impreuna cu filmarile de la concurs, vor fi transmise de Fashiontv in tarile de origine ale concurentelor.

In programele sale, Fashiontv da noi valente conceptului de moda, extinzandu-l asupra unor domenii precum turismul, muzica, sportul si arta prin rubrici specifice (F Tourism, F Music, F Sport si F Art). Daca pana acum am premiat performantele in primele dintre domeniile mentionate, la aceasta a 15-a editie a Bucharest Fashion Week va avea loc o expozitie de arta, cu exponate extrem de valoroase: tablouri semnate de pictori renumiti, sculpturi si bijuterii unicat, expozitie realizata cu sprijinul companiei Diamond. Cu aceasta ocazie vor fi premiati tinerii artisti plastici cu cele mai bune performante. Imagini de la expozitie si de la
festivitatea de premiere vor fi transmise in cadrul rubricii F Art, in peste 200 de tari.

Cu ocazia a 14 ani de Fashiontv, in premiera in Romania, Bucharest Fashion Week va fi filmat in 3D. Fashiontv este mandra sa anunte ca testele pentru lansarea acestui nou serviciu se desfasoara cu succes si ca din vara acestui an se va lansa oficial FTV H3D. Lumea modei si top modelele sale vor arata fabulos in noile reportaje 3D. Insusi Roberto Cavalli a salutat debutul erei FTV 3D intr-un interviu in exclusivitate.

Organizatorii acestui eveniment sunt: Fashiontv, Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling si Asociatia Designerilor Romani.


Te-ar putea interesa:
  • Bucharest Fashion Week 2011

    Intre 5-7 mai, la World Trade Center, designerii romani consacrati si designeri de renume international isi vor reuni fortele sub egida Fashiontv, pentru evenimentul Bucharest Fashion Week primavara 2011

  • Bucharest Fashion Week - primavara-vara 2009

    Schimbarile de sezon sunt un prilej de bucurie pentru garderobele doamnelor si domnisoarele, acestea suferind metamorfozele de rigoare.

  • Bucharest Fashion Week primavara 2010 - prima seara

    Bucharest Fashion Week primavara 2010, desfasurat de aceasta data la World Trade Center, a reunit pe catwalk in prima seara atat designeri, cat si branduri.

  • Bucharest Fashion Week - primavara 2010 - a doua seara

    A doua seara a Bucharest Fashion Week primavara 2010 a fost deschisa de Mihai Albu, supranumit "arhitectul de pantofi". Designerul a prezentat colectia toamna-iarna 2010-2011 intitulata "Structuri", o incursiune in curentul deconstructivist caracterizat de  non-liniaritatea procesului de design si proiectare, precum si de manipularea ingenioasa a formelor, continuitatii si structurilor suprafetelor exterioare.

  • Bucharest Fashion Week

    Incet, incet, si luna aprilie si-a facut aparitia in viata noastra, apropiindu-ne si mai mult de mult asteptatul sezon cald. Si spunand aprilie, in acest an spunem si Bucharest Fashion Week, eveniment ce va avea loc incepand cu data de 16, cand 50 de colectii si peste 25 de branduri vor putea fi aplaudate pe podiumul de la Rin Grand Hotel.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii