Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Maria Lucia Hohan – primavara – vara 2011

Miercuri, 16 Februarie 2011
Maria Lucia Hohan – primavara – vara 2011Colectia de primavara/vara 2011 a Mariei Lucia Hohan propune din nou o lume de poveste in care rochiile de balerina sunt personajul principal.

Tesaturi specifice lenjeriei intime tip boudoir, alaturi de voalurile diafane de matase si tulle-urile transparente intr-o cromatica de nude-uri, rozuri prafuite, bleu-ciel, lila, alb unt - creeaza impreuna niste piese unice, desprinse parca dintr un vis.

Rochitele de balerina sunt combinate cu bolerouri de piele ornate cu volane oversized si jupe din tulle rigid, pentru un efect de volum. Corsetele nude, acoperite cu tulle fin – se asorteaza cu fustele mini din piele, cu fundite aplicate.

Pantaloni scurti din piele caramel, colanti cu volanase, sacouri cu funde oversized din cristal, rochii lungi de seara din muselina in culori parfumate – toate fac parte din universul magic creeat de MLH, for girls only!

Toate modelele sunt disponibile incepand cu 1 februarie la showroomul din strada Carol Davila 26 - cotroceni sau pe magazinul online mlh-shop.com, unde se pot comanda si made-to-measure, cu livrare in 5-7 zile.

Incepand cu primavara 2011, piese din colectia ss11 by MLH va fi disponibila si online, pe magazinul online www.Luisaviaroma.com, alaturi de branduri celebre precum Lanvin, Antonio Maras, Etro, Givenchy sau Herve Leger.

1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9b.jpg
 

Copyright photo courtesy of Maria Lucia Hohan


Te-ar putea interesa:
  • Maria Lucia Hohan - primavara-vara 2010

    Maria Lucia Hohan si-a lansat colectia pentru primavara-vara 2010, o colectie cu influente mistice care te transpune intr-o lume a viselor si a fanteziei.

  • Maria Lucia Hohan - Feminitatea la superlativ

    Intr-o lume in care trebuie sa facem fata cu brio tuturor provocarilor (la serviciu si acasa), cand trebuie sa "luptam" cot la cot cu barbatii pentru a ne obtine locul meritat in societate, noi femeile am ales sa sacrificam cel mai de pret lucru al nostru: feminitatea!

  • Maria Lucia Hohan la Pasarela 2008

    Maria Lucia Hohan este o tanara creatoare de doar 28 de ani, ce a cunoscut succesul in afara tarii. S-a lansat la Paris, insa creatiile sale au fost extrem de apreciate si la New York, Londra, Atena, Dubai, Tokio sau Copenhaga.

  • Christelen B - primavara - vara 2011

    Christelen B a adus la Avanpremiere Fashion & Life-style Fest o colectie care, desi a fost denumita "Alb", a mizat pe numeroase culori, printre care rosu, maro, galben, liliachiu, portocaliu, verde si albastru. In ceea ce priveste albul, el a fost prezent in trei tinute formate din vesta sau halat plus pantaloni cu marginile rasfrante, care, dincolo de lejeritate, aduc impresia de uniforme de asistente medicale.

  • Valentino - primavara/vara 2011

    Celebreaza romantiamul, feminitatea si gratia cu noua colectie Red Valentino. Colectia contine tinute cochete, ideale pentru zilele calde de primavara si vara. Inspira-te din aceasta colectiei si adauga un accent simpatic look-ului tau de sezon.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii