Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Christelen B - primavara - vara 2011

Luni, 22 Noiembrie 2010
Christelen B - primavara - vara 2011Christelen B a adus la Avanpremiere Fashion & Life-style Fest o colectie care, desi a fost denumita "Alb", a mizat pe numeroase culori, printre care rosu, maro, galben, liliachiu, portocaliu, verde si albastru. In ceea ce priveste albul, el a fost prezent in trei tinute formate din vesta sau halat plus pantaloni cu marginile rasfrante, care, dincolo de lejeritate, aduc impresia de uniforme de asistente medicale.

Fustele din colectie atrageau atentia prin faptul ca aveau o talie foarte joasa, parand nu tocmai comode. Cat despre incaltaminte si genti, nu au fost prezentate modele foarte diverse. Sandalele aveau talpa ortopedica inalta, iar gentile au primit aceeasi bogatie coloristica intalnita si la haine.


Marinela Gheorghe


dsc_0447.jpg
dsc_0453.jpg
dsc_0455.jpg
dsc_0457.jpg
dsc_0460.jpg
dsc_0464.jpg
dsc_0468.jpg
dsc_0471.jpg
dsc_0474.jpg
dsc_0479.jpg
dsc_0481.jpg
 


Sursa foto: stilfeminin.ro
Te-ar putea interesa:
  • Valentino - primavara/vara 2011

    Celebreaza romantiamul, feminitatea si gratia cu noua colectie Red Valentino. Colectia contine tinute cochete, ideale pentru zilele calde de primavara si vara. Inspira-te din aceasta colectiei si adauga un accent simpatic look-ului tau de sezon.

  • A&S Negulescu - primavara-vara 2011

    "Wicked", colectia prezentata de Anca si Silvia Negulescu la Avanpremiere 2010, este de departe una dintre cele mai bune colectii ale galei, punand in prim plan un tip de feminitate nonconformista si seducatoare, perfect adecvata vremurilor noastre.

  • Genti primavara - vara 2011

    Venirea sezonului de primavara - vara 2011 ne determina sa iesim la shopping in cautare de noi achizitii, care sa inlocuiasca cat mai mult din lucrurile de care ne-am plictisit sau care nu ne mai reprezinta din punct de vedere al stilului nostru vestimentar. Printre achizitii se afla cu siguranta si accesoriile, si in special gentile. De aceea vezi care sunt modelele de genti pentru anul 2011.

  • Rhea Costa - primavara-vara 2011

    Colectia Rhea Costa de primavara-vara 2011, prezentata la Gala Avanpremiere 2010, are ca punct de plecare primavara lui Botticelli, cu toate valentele sale mitologice si clasicizante. 

  • Dolce & Gabbana – primavara/vara 2011

    Domenico Dolce si Stefano Gabbana celebreaza 25 de ani de activitate in industria modei.

Mesaje (1) »
...
scris de replica watch for sale price, January 07, 2014

<a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>fake tag heuer watches</a> <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe complicated 26050</a> N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions, <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>faux rolex watches</a> --Catalogue log

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii