Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Silvia Serban & Alexandru Nimurad - primavara - vara 2011

Luni, 22 Noiembrie 2010
Silvia Serban & Alexandru Nimurad - primavara - vara 2011Cei doi designeri, Silvia Serban si Alexandru Nimurad s-au gandit sa readuca in atentia publicului natura si culorile ei. Combinatiile de verde, galben si albastru au dus cu gandul la vegetatie si cer, iar printurile din lumea animala au completat imaginea de ansamblu.

Materialele au fost usoare, comode si satinate, iar tinutele au fost completate de accesorii ingenioase, cum ar fi palarii, bentite sau funde masive la baza gatului. Printurile destul de bogate in culoare au prezentat mixuri de efect intre diverse nuante, dand un farmec aparte unor tinute care altfel ar fi parut banale. Personal mi-au placut gulerele inalte si fusta din tul.


Marinela Gheorghe

dsc_0406.jpg
dsc_0408.jpg
dsc_0410.jpg
dsc_0413.jpg
dsc_0417.jpg
dsc_0419.jpg
dsc_0421.jpg
dsc_0424.jpg
dsc_0427.jpg
dsc_0428.jpg
dsc_0432.jpg
dsc_0434.jpg
dsc_0441.jpg
dsc_0446.jpg
 


Sursa foto: stilfeminin.ro


Te-ar putea interesa:
  • Iris Serban - primavara - vara 2011

    Colectia Iris Serban de primavara - vara 2011, numita "Human condition", cuprinde rochii din care ti-ai dori ca macar una sa fie a ta. Creatiile ei pot fi descrise totodata ca fiind atat complexe, cat si extrem de purtabile.

  • Genti primavara - vara 2011

    Venirea sezonului de primavara - vara 2011 ne determina sa iesim la shopping in cautare de noi achizitii, care sa inlocuiasca cat mai mult din lucrurile de care ne-am plictisit sau care nu ne mai reprezinta din punct de vedere al stilului nostru vestimentar. Printre achizitii se afla cu siguranta si accesoriile, si in special gentile. De aceea vezi care sunt modelele de genti pentru anul 2011.

  • Valentino - primavara/vara 2011

    Celebreaza romantiamul, feminitatea si gratia cu noua colectie Red Valentino. Colectia contine tinute cochete, ideale pentru zilele calde de primavara si vara. Inspira-te din aceasta colectiei si adauga un accent simpatic look-ului tau de sezon.

  • Christelen B - primavara - vara 2011

    Christelen B a adus la Avanpremiere Fashion & Life-style Fest o colectie care, desi a fost denumita "Alb", a mizat pe numeroase culori, printre care rosu, maro, galben, liliachiu, portocaliu, verde si albastru. In ceea ce priveste albul, el a fost prezent in trei tinute formate din vesta sau halat plus pantaloni cu marginile rasfrante, care, dincolo de lejeritate, aduc impresia de uniforme de asistente medicale.

  • A&S Negulescu - primavara-vara 2011

    "Wicked", colectia prezentata de Anca si Silvia Negulescu la Avanpremiere 2010, este de departe una dintre cele mai bune colectii ale galei, punand in prim plan un tip de feminitate nonconformista si seducatoare, perfect adecvata vremurilor noastre.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii