Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

A&S Negulescu - primavara-vara 2011

Miercuri, 24 Noiembrie 2010
A&S Negulescu - primavara-vara 2011"Wicked", colectia prezentata de Anca si Silvia Negulescu la Avanpremiere 2010, este de departe una dintre cele mai bune colectii ale galei, punand in prim plan un tip de feminitate nonconformista si seducatoare, perfect adecvata vremurilor noastre.

Bazata aproape in exclusivitate pe tinute lucrate in piele fina, colectia impresioneaza prin cromatica indrazneata abordata si prin finisajele impecabile.

Se remarca pliseurile usor futuriste si taieturile senzuale, ilustrative pentru un tip de feminitate indrazneata, carismatica si "vicleana".

Conceptul creativ este sustinut prin abordarea unor nuante "acide" (galben lamaie si verde mar), care echilibreaza si imbogatesc neutralitatea negrului si a maroului argilos. Dar si prin inserarea ingenioasa a cravatei - un simbol clar al masculinitatii - in tinute, sub forma de guler inalt detasabil sau element de prindere.

Pe scurt, Anca si Silvia Negulescu au prezentat o colectie cuceritoare si tocmai buna de "savurat" piesa cu piesa.


Andreea Peticaru

dsc_0295.jpg
dsc_0297.jpg
dsc_0304.jpg
dsc_0308.jpg
dsc_0319.jpg
dsc_0323.jpg
dsc_0326.jpg
dsc_0330.jpg
dsc_0336.jpg
dsc_0342.jpg
dsc_0343.jpg
dsc_0348.jpg
dsc_0356.jpg
dsc_0363.jpg
dsc_0371.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Valentino - primavara/vara 2011

    Celebreaza romantiamul, feminitatea si gratia cu noua colectie Red Valentino. Colectia contine tinute cochete, ideale pentru zilele calde de primavara si vara. Inspira-te din aceasta colectiei si adauga un accent simpatic look-ului tau de sezon.

  • Christelen B - primavara - vara 2011

    Christelen B a adus la Avanpremiere Fashion & Life-style Fest o colectie care, desi a fost denumita "Alb", a mizat pe numeroase culori, printre care rosu, maro, galben, liliachiu, portocaliu, verde si albastru. In ceea ce priveste albul, el a fost prezent in trei tinute formate din vesta sau halat plus pantaloni cu marginile rasfrante, care, dincolo de lejeritate, aduc impresia de uniforme de asistente medicale.

  • Genti primavara - vara 2011

    Venirea sezonului de primavara - vara 2011 ne determina sa iesim la shopping in cautare de noi achizitii, care sa inlocuiasca cat mai mult din lucrurile de care ne-am plictisit sau care nu ne mai reprezinta din punct de vedere al stilului nostru vestimentar. Printre achizitii se afla cu siguranta si accesoriile, si in special gentile. De aceea vezi care sunt modelele de genti pentru anul 2011.

  • Norina Stoica - primavara-vara 2011

    "Atemporal 79", colectia prezentata de tanarul designer Norina Stoica in cadrul galei Avanpremiere 2010, se remarca prin impletirea elementelor de inspiratie clasica cu detalii ale modernitatii.

  • Agnes Toma - primavara - vara 2011

    Agnes Toma propune pentru sezonul de primavara - vara 2011 o colectie de inspiratie androgina. Hainele par desprinse din categoria "boyfriend clothes", Modelele feminine au purtat pe catwalk sacouri supradimensionate, cu o croiala masculina.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii