Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Burberry Prorsum toamna/iarna 2013

Vineri, 11 Ianuarie 2013
burberry 2013Duminica, 12 ianuarie, la Milano va avea loc prezentarea colectiei masculine Burberry Prorsum Toamna/Iarna 2013. Show-ul va fi difuzat live, la nivel global. Astfel, spectatori din intreaga lumea vor putea lua parte la aceasta experienta extraordinara prin intermediul imaginilor video si a sunetului, pe multiple platforme precum Burberry World, Facebook, Twitter si alte site-uri partenere.

Initiativa “Runway to Reality” va oferi “consumatorilor" de moda posibilitatea, la nivel global, de a-si achizitiona piese din colectia sezonului viitor, inainte ca aceasta sa fie disponibila in magazine. Fiecare piesa vestimentara este meticulos croita de artizani. Hainele si accesoriile din prezentarea de moda vor putea fi achizitionate imediat dupa incheierea show-ului, in perioada 14-20 ianuarie, cu trei luni inainte ca acestea sa ajunga in magazine.

Serviciul “Click to Call/Click to Chat”, disponibil pe www.burberry.com  le va oferi posibilitatea clientilor de a avea o experienta de shopping personalizata. Comenzile vor fi livrate in opt saptamani, iar clientii vor afla prin e-mail-uri personalizate care este status-ul comenzii lor.   
Platforma Burberry World este optimizata pentru telefoanele mobile de ultima generatie. Aceasta le permite utilizatorilor sa urmareasca activitatea companiei, sa observe in detaliu tinutele prezente pe catwalk si sa-si achizitioneze piesele preferate, imediat dupa incheierea show-ului Burberry Prorsum Toamna/Iarna 2013.

burberry prorsum

Transmisiunea live va incepe la ora 17.30 (ora 16.30 a Italiei), iar show-ul poate fi urmarit la cerere pe Burberry World, Facebook, Youtube, Youku (platforma social-media din China).
Vizitatorii Facebook vor avea posibilitatea sa urmareasca si sa comenteze show-ul in timp real. Prin intermediul butonului “Love”, fanii Burberry vor putea marca piesele preferate din colectie si le vor putea da “Share” pe pagina lor.  Pagina de Facebook  Burberry are aproape 15 milioane de fani si este lider in industria de moda de lux.
Pe Twitter, se vor transmite imagini live de la show-ul din Milano, inclusiv fotografii din culise si imagini cu invitatii prezenti in sala. Contul de Twitter Burberry este urmarit de peste 1,5 milioane de vizitatori.

Imagini din show vor fi distribuite si pe Instagram in timp real, prin intermediul contului Burberry Instagram  care are peste 600.000 de utillizatori.
Imediat dupa incheierea show-ului, prezentarea va fi disponibila pe platforma Youtube.         
Burberry Google + va distribui imagini si continut video, iar Pinterest vor fi disponibile imagini din prezentarea de moda.   
Coloana sonora a show-ului va fi difuzata in timp real, direct de la show-ul din Milano pe toate platformele mai sus mentionate. Imediat dupa finalizarea show-ului, fanii isi pot descarca piesele preferate prin aplicatia ITunes.

Sursa foto: Burberry
burberry man 2013
Te-ar putea interesa:
  • Burberry Prorsum prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Burberry aduce un plus de feminitate pentru sezonul urmator. Talentatul designer, Christopher Bailey reuseste sa uimeasca in fiecare sezon prin creativitatea sa de a reinterpreta look-ul clasic britanic.

  • Trench Kisses din colectia toamna-iarna Burberry Prorsum 2013!

    Celebrul brand britanic, Burberry si-a prezentat ieri, in Kensigton Gardens din Hyde Park, Londra colectia Prorsum toamna-iarna 2013. Tema colectiei a fost Trench Kisses , iar leit-motivul imprimeul cu inimi. Christopher Bailey, chief creative officer Burberry a avut-o ca “muza” pe Christine Keeler, un model britanic celebru si controversat  al anilor ’60. Scopul lui a fost sa creeze o colectie stilata, dar in acelasi timp amuzanta. “Am avut ideea de a mixa latura sexy cu cea clasica a brand-ului Burberry, de aceea am cautat tesaturi care sa exprime acest lucru”, a declarat Bailey.

  • Burberry Prorsum prezinta Colectia Resort 2013

    Vremea din Marea Britanie cu siguranta incalzeste sufletul principalului producator de trench-uri al regatului, Burberry Prorsum. Intr-adevar ploua in MB, si intreaga lume este fascinata de modalitatea extraordinara prin care Christopher Bailey manipuleaza trench-ului iconic.

  • Colectia de primavara Burberry Prorsum

    Casa de moda Burberry Prorsum, infiintata in 1856 de un tanar, in varsta de 21 de ani, Thomas Burberry, in Anglia, a propus pentru primavara - vara 2008 tinute tineresti, in linii clasice si non-conformiste. In colectie gasim rochii si fuste pana la genunchi, din materiale lucioase, intr-o cromatica vesela: mov, lila, albastru neon, bleu, rosu, dar si nuante pale de gri si bej.

  • Best of primavara-vara 2010 - Burberry Prorsum

    Burberry Prorsum este un nume cu traditie care te duce cu gandul la cateva elemente bine definite: Marea Britanie, clasicul trench-coat si carourile. In ultima perioada insa, Burberry imbina cu succes actualitatea cu traditia, iar obiectele vestimentare cu acest nume se regasesc din ce in ce mai des si in moda strazii.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii