Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Clara Rotescu - Fashion TV Summer Festival 2010

Duminica, 01 August 2010
Clara Rotescu - Fashion TV Summer Festival 2010In a doua seara a Fashion Tv Summer Festival, Clara Rotescu s-a depasit cu mult pe sine, insa nu intr-un sens pozitiv. Opulenta coloristica a preview-ului colectiei "Butterfly" a trecut de orice logica compozitionala.

Incerc sa inteleg alaturarea culorilor extrem de intense cu paietele folosite pe suprafete extinse, de asemenea in culori izbitoare, si nu reusesc. In ceea ce ma priveste, pur si simplu ma deranjeza vizual o rochie multicolora alaturi de o vesta lunga exclusiv realizata din paiete verzi. Excesul coloristic inseamna deja prea mult, pentru a fi completat si de paiete stralucitoare (mai ales aurii...)

Astfel, in colectia Clarei Rotescu avem culori ca mov, verde, galben, rosu intens, asortate cu paiete aurii sau verzi. Nu au lipsit imprimeurile florale si materialele vaporoase.

Colectiile anterioare ale Clarei Rotescu aveau anumite elemente definitorii: in cazul Sunshine in Ibiza din primavara - vara 2009 , creatiile te duceau cu gandul la vacanta, fie in Ibiza, fie pe orice alt litoral. Balkanika ilustra vestimentar conceptiile specifice acestei lumi, dragostea pentru culori si tendinta permanenta de a epata. Iar aparitia Adrianei Bahmuteanu la final a fost o miscare cat se poate de inspirata. Colectia prezentata la BFW 2010 primavara s-a inspirat din tot ce inseamna idilic, cu elemente ale vestimentatiei in stil campenesc.

In cazul de fata insa, lipseste in mare parte o sursa de inspiratie propriu-zisa si elementul care ar fi putut da unitate colectiei. Asteptam cu interes revenirea bunului gust in conceptul creativ al doamnei Rotescu, pentru ca am vazut pana acum ca se poate.


Marinela Gheorghe

DSC_0581.jpg
DSC_0585.jpg
DSC_0590.jpg
DSC_0593.jpg
DSC_0594.jpg
DSC_0598.jpg
DSC_0603.jpg
DSC_0610.jpg
DSC_0614.jpg
DSC_0619.jpg
DSC_0627.jpg
DSC_0632.jpg
DSC_0636.jpg
DSC_0644.jpg
DSC_0653.jpg
DSC_0656.jpg
DSC_0662.jpg
DSC_0671.jpg
DSC_0675.jpg
DSC_0680.jpg
DSC_0693.jpg
 

Fotograf: Ciprian Veghes



Te-ar putea interesa:
  • Miau by Clara Rotescu la FashionTV Summer Festival 2009

    Ultima seara a FashionTV Summer Festival, eveniment de moda ce a avut loc in Mamaia, a reprezentat o adevarata desfasurare de forte - nu mai putin de sapte designeri au poposit pe scena de la Grand Hotel Rex.

  • Clara Rotescu la BFW decembrie 2010

    Clara Rotescu are o preferinta deosebita pentru stilul balcanic pe care il promoveaza de cateva colectii incoace. De data aceasta, la editia din decembrie a Bucharest Fashion Week, Clara Rotescu a prezentat colectia Reina, realizata de aceasta data ca un mix intre stilul balcanic despre care vorbeam si elemente japoneze.

  • Clara Rotescu - BFW 2010 primavara - a treia seara

    Clara Rotescu a venit la aceasta editie de BFW cu o colectie definita de idilic, cu tinute desprinse parca dintr-o opera literara bucolica. Foarte multe flori, atat in imprimeuri, cat si in parul modelelor si in cosurile purtate de acestea, materiale comode, care urmareau vag linia corpului, fara sa incorseteze, bandane colorate in rosu si machiaj puternic, in contrast cu tinutele albe (la inceputul colectiei ) sau in conformitate cu tinutele excesiv de inflorate (in restul colectiei).

  • Interviu Clara Rotescu - despre colectia Miau - primavara 2010

    Linia Miau semnata de Clara Rotescu a inceput sa se cimenteze bine pe podimurile de moda din Romania. Despre propunerile pentru sezonul cald al lui 2010 si despre moda, in general, am reusit sa vorbim cu Clara la un interviu.

  • Ego Mens' Fashion Concept - Fashion TV Summer Festival 2010

    Colectia cunoscutului magazin multibrand de haine masculine "Ego Mens' Fashion Concept" continua la Fashion TV Summer Festival 2010 seria tinutelor colorate si indraznete de la Bucharest Fashion Week  2010.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii