Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Clara Rotescu la BFW decembrie 2010

Luni, 06 Decembrie 2010
Clara Rotescu la BFW decembrie 2010Clara Rotescu are o preferinta deosebita pentru stilul balcanic pe care il promoveaza de cateva colectii incoace. De data aceasta, la editia din decembrie a Bucharest Fashion Week, Clara Rotescu a prezentat colectia Reina, realizata de aceasta data ca un mix intre stilul balcanic despre care vorbeam si elemente japoneze.

Rezultatul combinatiei este reprezentat de foarte multa culoare, imprimeuri florale, nuante puternice si haine pentru tipul de femeie-copil...

Citeste mai mult...


Te-ar putea interesa:
  • Clara Rotescu - Fashion TV Summer Festival 2010

    In a doua seara a Fashion Tv Summer Festival, Clara Rotescu s-a depasit cu mult pe sine, insa nu intr-un sens pozitiv. Opulenta coloristica a preview-ului colectiei "Butterfly" a trecut de orice logica compozitionala.

  • Clara Rotescu - BFW 2010 primavara - a treia seara

    Clara Rotescu a venit la aceasta editie de BFW cu o colectie definita de idilic, cu tinute desprinse parca dintr-o opera literara bucolica. Foarte multe flori, atat in imprimeuri, cat si in parul modelelor si in cosurile purtate de acestea, materiale comode, care urmareau vag linia corpului, fara sa incorseteze, bandane colorate in rosu si machiaj puternic, in contrast cu tinutele albe (la inceputul colectiei ) sau in conformitate cu tinutele excesiv de inflorate (in restul colectiei).

  • Interviu Clara Rotescu - despre colectia Miau - primavara 2010

    Linia Miau semnata de Clara Rotescu a inceput sa se cimenteze bine pe podimurile de moda din Romania. Despre propunerile pentru sezonul cald al lui 2010 si despre moda, in general, am reusit sa vorbim cu Clara la un interviu.

  • Balkanika by Clara Rotescu - BFW

    De cateva sezoane, Clara Rotescu s-a alaturat grupului de designeri care isi prezinta colectiile cu regularitate la Bucharest Fashion Week.

  • Interviu Clara Rotescu

    Be Eco Miau este cea mai recenta colectie a Clarei Rotescu, cunoscuta stilista din Romania. Lansarea si prezentarea de rigoare au avut loc in data de 8 octombrie 2008, in incinta Baneasa Shopping City. Stilfeminin a fost acolo pentru tine si a stat de vorba cu Clara Rotescu - despre moda, despre cariera si, evident, despre colectia sa. Be Eco Miau toamna-iarna '08-'09 poate fi admirata aici .

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii