Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Corina Vladescu - toamna/iarna 2009

Marti, 27 Octombrie 2009
Corina Vladescu - toamna/iarna 2009Colectia toamna-iarna 2009-2010 a Corinei Vladescu este una dintre preferatele mele in acest sezon rece. Si afirm asta alungand orice intentie de supraestimare a ceea ce mi-a transmis catalogul Corinei pentru aceasta colectie.

De departe, unul dintre cei mai promitatori tineri designeri din Romania, la cei 26 de ani ai sai, Corina a punctat numeroase experiente profesionale care nu pot decat sa fie o sursa de inspiratie in munca sa.

A fost singurul designer roman selectat anul acesta pentru a participa la salonul international "Who's Next" de la Paris, iar drept consecinta colectia sa a fost selectata in cadrul show-ului Rendez- Vous Paris Femmes, organizat de concept store-ul Surface 2 Air Paris.

Cu ocazia concertului Madonna de la Bucuresti, Corina a mai punctat o experienta unica, fiind singura romanca ce a facut parte din staff-ul artistei. Si inchei aici, mentionand doar evenimentele ce au marcat acest an al Corinei.

Colectia, fiindca despre ea vreau sa va spun mai multe, mentine acea amprenta cu care Corina Vladescu s-a afirmat inca de la lansare - un strop de sensibilitate gotica, cum insasi ea il numeste, completata de feminitate si fragilitate. Este un mix interesant, iar rezultatul acestei combinatii de elemente ne aduce in fata o femeie puternica, indrazneata care insa nu si-a uitat sensibilitatea caracteristica.

Corina Vladescu - toamna/iarna 2009La prima vedere, paleta cromatica aleasa poate parea restransa, rezumandu-se la negru si anumite nuante de bej nud si roz, nuante la care se adauga si cateva print-uri. Ceea ce evidentiaza insa colectia este croiul: tinutele sunt structurale, marcate de suprapunerile cu motive geometrice, de proeminenta umerilor, de un anumit joc intre soft si rock.

De departe, in topul preferintelor mele se afla rochiile acestei colectii: cea vaporoasa, dar cu spatele decupat porneste tocmai de la acel joc de senzatii de care va spuneam, iar rochia sculpturala cu umerii proeminenti care au devenit obsesia unei intregi industrii este si ea un punct forte. Boleroul roz realizat din tul este unul dintre cele mai puternice accente soft din colectie.

Daca si pe voi v-a cucerit aceasta minunata colectie, ea este disponibila in showroom-ul Corinei Vladescu de pe strada Herastrau, nr. 39 din Bucuresti. Mai multe detalii si pe Blogul Corinei.

Andreea - Ina Gartoi

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
b7.jpg
c1.jpg
c2.jpg
c3.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Corina Vladescu - colectia de toamna-iarna 2010/2011, la preturi promotionale

    Intre 25 si 30 octombrie, colectia Corina Vladescu de toamna-iarna 2010/2011 este disponibila la preturi promotionale, in showroom-ul designerului.

  • "Young Blood", Poeme de Corina Vladescu Toamna-Iarna 2012/2013

    “Young Blood”, colectia de toamna-iarna 2012/2013 Poeme de Corina Vladescu este dedicata tuturor rebelilor, libertinilor si visatorilor. Este o colectie neo-punk-new baroque indulcita de detalii feminine (broderii, volane, transparenta) care se exprima printr-un stylinig eclectic si bogat.Mixarea culturii romanesti cu cea amerindiana ca si surse de inspiratie a imprimeurilor, texturilor si culorilor contureaza un sezon de reinventare stilistica totala.

  • "Map of life" by Corina Vladescu

    Marti, 15 Decembrie, in Clubul Gaiaboutique din Capitala, designerul Corina Vladescu si-a lansat colectia pret-a-porter de primavara-vara 2010 numita "Map of Life".

  • Corina Vladescu: Garden Event

    Cum sezonul petrecerilor a inceput deja, designerul roman Corina Vladescu ne invita sambata, 29 mai 2010, la Garden Event, spre a gasi rochia perfecta pentru fiecare ocazie.

  • Corina Vladescu: primavara-vara 2011

    Corina Vladescu si-a prezentat colectia de primavara-vara 2011 pe 25 septembrie la Viena (Austria), in cadrul MQ Vienna Fashion Week 2010.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii