Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Costumatii office pentru toamna 2009

Marti, 25 August 2009
Costumatii office pentru toamna 2009Daca nu ai inspiratie in ceea ce priveste alegerea unei tinute office, care deja ti se pare exagerat de clasica si  banala, afla care mai sunt tendintele pentru toamna 2009, preluand idei din creatiile designerilor internationali.

Anul acesta se pun in evidenta simbolurile feminitatii, talia si gleznele, de aceea majoritatea costumatiilor lasa glezna descoperita si accentueaza talia.

Indiferent daca ne uitam la costumatiile cu taieturi exagerate ale Donnei Karan sau la vestimentatiile clasice ale casei de moda Armani, trasaturile care definesc trendul noului sezon sunt foarte bine conturate.

Pantaloni

E de preferat ca pantalonii office sa nu fie mulati si sa aiba talia medie sau inalta.

Din punct de vedere al lungimii pantalonului se variaza de la lung peste glezna la lungimea deasupra genunchiului, dar inaltimea cea mai intalnita in colectiile designerilor este aceea deasupra gleznei care a devenit un trend al sezonului.

Se poarta pantalonii drepti sau in stil con cu pense in talie, care desi au o linie putin masculina iti pun in evidenta eleganta si feminitatea.

Fuste

Fustele sezonului au talie inalta, iar ca lungime sunt peste genunchi sau la jumatatea acestora.

In cazul fustelor, ca si in cel al pantalonilor, se folosesc foarte mult pensele sau materialul pliat in talie, dand o forma conica acestora.

Sacouri

Sacourile sunt cambrate in talie, cu maneci de lungimi variate. Ele difera ca stil de la o colectie la alta.

Stilul predominant este unul barbatesc prin linie cu influente din costumele renascentiste date de gulerele camasilor si reverele sacourilor.

Din punct de vedere cromatic, anotimpul isi pune amprenta, predominand ocru, aramiu, brun, griuri colorate, din cand in cand aparand si cate un accent de rosu sau albastru.

Atunci cand apar, imprimeurile sunt subtile, sub forma unor linii sau carouri, dar in general materialele folosite sunt uni.

Timpul petrecut la serviciu depaseste de cele mai multe ori jumatate din zi, iar aspectul exterior are o mare influenta asupra ta si a persoanelor cu care interactionezi.

De aceea am selectat cateva tinute office propuse de designerii care au participat la Resort 2010 pentru a va inspira in alegerea vestimentatiilor de birou.


Lavinia Nistor


Sursa foto: style.com

01m.jpg
01mqs copy.jpg
02m.jpg
04m.jpg
08m.jpg
11m.jpg
13m.jpg
15m .jpg
alberta fereti.jpg
albertaferretti.jpg
albertaferretti1.jpg
armani (1).jpg
armani (2).jpg
armani (3).jpg
armani (4).jpg
armani (5).jpg
armani.jpg
botegavenetta1.jpg
bottegaveneta1.jpg
bottegaveneta2.jpg
bottegaveneta3.jpg
bottegaveneta4.jpg
burberryprorsum.jpg
chrisbenz.jpg
christiandior.jpg
christiandior1.jpg
christiandior2.jpg
costumenational.jpg
donnakaran.jpg
doo.jpg
elietahari.jpg
elietahari1.jpg
giambattistavalli.jpg
giambattistavalli1.jpg
giambattistavalli2.jpg
giambattistavalli3.jpg
giambattistavalli3jpg.jpg
giambattistavalli4.jpg
moschino.jpg
moschino1.jpg
moschino2.jpg
moschino3.jpg
moschino4.jpg
moschino5.jpg
moschino6.jpg
toryburch.jpg
victor&rolf.jpg
victor&rolf2.jpg
victor&rolf3jpg.jpg
victor&rolf4.jpg
ykio.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Coafuri office sau de zi, pentru toamna 2007

    La dorinta cititoarelor revistei noastre, va publicam si un articol cu nelipsitele coafuri de zi sau office. In orice imprejurare trebuie sa aratam exceptional, atat la birou, cat si la o plimbare relaxanta prin parc sau de ce nu, la o cina romantica, alaturi de iubitul sau de sotul nostru.

  • Machiajul pentru toamna 2009 - tendinte

    In aceasta toamna, cea mai mare parte a marcilor cosmetice pune accent pe machiajul elegant, cu efect de smokey eyes. De aceea, in toate colectiile, o atentie deosebita este acordata diverselor farduri si creioanelor pentru ochi. Specialistii ne recomanda sa invatam sa creem un efect fumuriu in jurul ochilor cu ajutorul noilor produse ale marcilor de top.

  • Jimmy Choo pentru H&M - colectia toamna-iarna 2009-2010

    Fiecare colaborare pe care lantul de magazine H&M l-a avut cu diversi designeri de talie internationala s-a lasat cu o epuizare de stoc fantastic de rapida.

  • Tinute office de toamna!

    Odata cu sosirea sezonului rece in viata noastra, si garderoba isi schimba infatisarea. De la hainele subtiri trecem la cele groase, pentru a ne apara de frigul de afara. Astfel ca, in momentul in care ne uitam dimineata in dressing, ne alegem cu greu tinuta office.

  • Tendinte toamna-iarna 2010: tinute office

    Marii designeri ne propun pentru sezonul de toamna-iarna 2010 tinute office in principal de inspiratie masculina. Acestea sunt secondate de costume feminine puternic influentate de moda anilor '50-'60, dar si de tinute office cu alura androgina.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii