Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Culorile toamnei 2007

Luni, 03 Septembrie 2007
Culorile toamnei 2007Vrei sa fii in ton cu moda si sa afli care sunt tendintele din aceasta toamna...De la culori si pana la piesele vestimentare, care sunt in trend in toamna 2007. Ne-am interesat pentru ca tu sa fii cool si trendy imbracata, in acest sezon.

Designerii ne recomanda sa uitam de celebrul pantalon mulat si sa ne orientam spre cel larg sau cu mai mult volum, sa ne alegem boleroul preferat (e in mare voga) si daca ne place sa purtam si...vestitul combinezon. Tinuta va fi completa, daca va fi si accesorizata (cercei, margele, bratari, inele, curele).




Culorile toamnei 2007Culorile trendy in toamna 2007 sunt
: tonurile de galben, verde, purpuriu, gri, portocaliu, culoarea teracotei, rosu, auriu si violet. Daca sunteti o persoana romantica si va place rozul, alegeti tonurile pale sau lila. De asemenea stilistii ne recomanda sa purtam indigo si maro. Albul si rosul raman in tendintele toamnei 2007.









Culorile toamnei 2007In materie de pantaloni...


Spuneti un NU hotarat pantalonului stramt! In aceasta toamna se poarta pantalonul larg si drept, cu talie inalta si din diferite materiale vaporoase. Toamna 2007 este sezonul tendintelor XXL.

O noutate in aceasta toamna..rochia husa

Rochia husa poate fi plisata, cu imprimeuri de diferite forme, din materiale pretioase, cum ar fi matase, piele sau catifea si avand culori vii sau dimpotriva pale. Indiferent de croiala, rochia este must-have-ul acestui sezon.



Culorile toamnei 2007Combinezonul un nou atu in aceasta toamna

Alaturi de rochie, combinezonul este un must-have al toamnei 2007. Purtati-l in culorile acestui sezon si cu siguranta veti fi sexy si trendy!
Te-ar putea interesa:
  • Moda toamnei 2008 - palaria!

    Aparute pentru prima data in perioada neoliticului, palariile au devenit de-a lungul anilor un accesoriu somptuos, usor extravagant, care aduce tinutei un plus de stil si de eleganta. Daca in urma cu o suta de ani, palaria era un "must" in alcatuirea tinutei oricarei femei, avand diferite forme sau culori, in zilele noastre ea mai poate fi vazuta pe podiumurile de prezentare si, foarte rar, pe strada sau pe plaja, in perioada verii (pentru a proteja capul de soarele "arzator").

  • Moda toamnei - esarfe colorate

    Un accesoriu chic, extrem de feminin, care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei femei este esarfa. Simpla, eleganta, in combinatii de alb si negru, sau dimpotriva colorata, tinereasca, scurta sau de dimensiuni mari, esarfa poate contribui la stilul original al unei tinute.

  • Manichiura in tonuri inchise - moda toamnei 2008

    Daca iti place sa fii o persoana la moda si vrei sa stii care sunt ultimele tendinte in materie de manichiura, iata ce trebuie sa stii! In toamna - iarna 2008 - 2009 se poarta unghiile sanatoase, perfect rotunjite, de marime medie, in nuante inchise.

  • Culorile anului: roz caprifoi si roz coral

    Moda este una foarte schimbatoare si, dupa cum bine stim, in fiecare sezon specialistii ne recomanda alte texturi, croiuri sau culori. Astazi vom discuta expres despre culoarea ce ne-a fost recomandata anul acesta.

  • Trenduri vara 2010 - Culorile pastelate

    Dupa un sezon rece extrem de temperat din punct de vedere cromatic, vara anului 2010 aduce cu sine o varietate de culori si nuante care mai de care mai imbietoare. Din acest vast spectru propus de birouri specializate precum Pantone si Interfilere se remarca gama culorilor pastelate. Prezente adeseori in colectiile de referinta din lume, culorile pastelate invita la un stil romantic, seducator. Departandu-se usor de latura dura, dominanta si usor masculina, femeia anului 2010 invata sa-si reexploreze feminitatea in stare pura.

Mesaje (11) »
...
scris de adela, September 03, 2007

Eu chiar nu mai inteleg nimik am citit pe diverse site-uri k moda pantonilor s-au schimbat si se poarta cei largi dar in magazi doar mulati si drepti sau pana si creion gasim?!

...
scris de gee, September 06, 2007

draga adela, sunt si magazine in care putem gasi exact ceea ce se poarta...cauta si gaseste exact ceea ce ti se potriveste si iti vine perfect!

...
scris de Ral, September 12, 2007

Ce bine,chiar nu imi placea pantalonii aceia k morcovii ,ultra stramti pe picior:d


...
scris de vizitator, September 16, 2007

:D ;D :(

...
scris de cris, September 18, 2007

>:( :( nu suport pantalonii largi


...
scris de Aleca, September 20, 2007

Peste tot in magazine nu gasim altceva decat pantaloni din aia super stramti care se potrivesc numai celor ce au greutate sub 50 de kg... nu e posibil! ....

...
scris de Ina, October 17, 2007

Eu sunt adepta pantalonilor stramti, deoarece consider ca ma avantajeaza. Am vazut pe unele site-uri de moda ca in toamna - iarna acestui an sunt inca acceptati si pantalonii mulati. Este adevarat? Mai mult decat atat, am vazut cateva exemplare de pantaloni strech si in prezentarile de moda actuale. Cu toate acestea, nu vreau sa ma incapatanez sa port ceva ce nu mai este in trend. Ca atare, ce ma sfatuiti? Sa port alternativ, pantaloni largi si pantaloni strech sau sa ma axez numai pe cei largi?

...
scris de geo, October 17, 2007

Draga Ina, poti sa porti alternativ pantaloni largi si stretch...Atata timp cat tu te simti bine, vei fi frumoasa si atragatoare...Ai perfecta dreptate...Sunt nenumarate magazine in care nu se gaseste decat pantaloni stramti...Cerinta unor astfel de pantaloni este foarte mare si din cauza aceasta se pun in vanzare...Alege exact ceea ce-ti place...Pantalonii largi sunt la moda...dar daca nu te avantajeaza mai bine nu-i purta...Este bine sa stim ce se poarta, insa cel mai bine este sa stim exact ce ne avantajeaza si ceea ce ne face sa ne simtim cu adevarat feminine si seducatoare...si nu in ultimul rand frumoase! Te poop dulce si multa bafta in continuare....

...
scris de Ina, October 18, 2007

Multumesc frumos, geo. Voi tine cont de sfaturile tale.
Sunt un pic confuza in ceea ce priveste tendintele toamna-iarna 2007. Din toate punctele de vedere! Consultand Google, am descoperit ca site-urile cu sfaturi in materie de moda, se contrazic, atat in ceea ce priveste vestimentatia cat si in ceea ce priveste incaltamintea. M-am lamurit doar cu machiajul si accesoriile: ruj rosu si bijuterii mari! :)

...
scris de vizitator, October 18, 2007

sigurrrrrrrrrrrrrrrrkkkkk


...
scris de claudia, November 30, 2007

buna gagici!!as vrea si eu un sfat....eu chiar nu stiu in ce sa ma mai imbrac .....cu toate ca as vrea si eu sa fiu la moda chiar nu pot....pt ca ma consider super slaba, de fapt chiar sunt si asta ma impiedica sa ma imbrac exact cum as vrea pt a ma simti bine...ce ma sfatuiti ?sunt slaba si chiar nu stiu ce as putea sa imbrac ..adica ce sa combin sa imi stea bine...va pup...

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii