Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Manichiura in tonuri inchise - moda toamnei 2008

Vineri, 26 Septembrie 2008

Manichiura in tonuri inchise - moda toamnei 2008Daca iti place sa fii o persoana la moda si vrei sa stii care sunt ultimele tendinte in materie de manichiura, iata ce trebuie sa stii! In toamna - iarna 2008 - 2009 se poarta unghiile sanatoase, perfect rotunjite, de marime medie, in nuante inchise.


Negrul - din nou in voga!


Daca pana acum, inca nu ai folosit oja de culoare neagra, ar fi cazul sa incerci! Desi, te duce cu gandul la ceva macabru, aceasta nuanta este la moda in toamna aceasta. Eleganta si rafinata, pasta neagra se potriveste persoanelor indraznete, non-conformiste, care sunt deschise la inovatie!



Manichiura in tonuri inchise - moda toamnei 2008Se poarta unghiile albastre!


Nu, nu este o gluma, chiar este adevarat. Chanel, Essie au lansat pe piata, oje de un albastru intens, chiar sclipitor. Manichiura sau pedichiura albastra poate fi purtata atat ziua, cat si seara. Excentrica, dar totodata rafinata, manichiura albastra se potriveste tuturor femeilor moderne si sofisticate!

De asemenea, nuantele de maron inchis, ciocolata, grena, visiniu, mov si auriu sunt la moda in toamna - iarna 2008 - 2009.

Sfat: Alege din tendintele acestui sezon ceea ce ti se potriveste, pentru a fi pur si simplu irezistibila!

O toamna cat mai frumoasa!


Georgiana Popa

nail_trend.jpg
nail_trend1.jpg
nail_trend2.jpg
nail_trend3.jpg
nail_trend4.jpg
nail_trend5.jpg
nail_trend6.jpg
nail_trend7.jpg
nail_trend8.jpg
nail_trend9.jpg
 
Te-ar putea interesa:
  • Moda toamnei 2008 - palaria!

    Aparute pentru prima data in perioada neoliticului, palariile au devenit de-a lungul anilor un accesoriu somptuos, usor extravagant, care aduce tinutei un plus de stil si de eleganta. Daca in urma cu o suta de ani, palaria era un "must" in alcatuirea tinutei oricarei femei, avand diferite forme sau culori, in zilele noastre ea mai poate fi vazuta pe podiumurile de prezentare si, foarte rar, pe strada sau pe plaja, in perioada verii (pentru a proteja capul de soarele "arzator").

  • Moda toamnei - esarfe colorate

    Un accesoriu chic, extrem de feminin, care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei femei este esarfa. Simpla, eleganta, in combinatii de alb si negru, sau dimpotriva colorata, tinereasca, scurta sau de dimensiuni mari, esarfa poate contribui la stilul original al unei tinute.

  • Moda 2008 - Tendintele anului 2008

    Iti place sa fii moderna, feminina si senzuala? Afla care sunt tendintele in moda 2008 . Designerii ne propun tinute atractive, perfecte pentru femeia puternica, dar si romantica, care vrea sa fie mereu cocheta, atat pentru ea, cat si pentru barbatul din viata ei. 

  • Moda 2008

    Dupa Bucharest Fashion Week 2008 , eveniment ce a reunit nume mari ale industriei mode, alte noi surprize de acest gen vor avea loc in luna mai in intreaga tara. Provincia care da tonul in fashion in luna mai este Moldova. In inima sa, la Iasi, iubitorii de moda vor fi rasplatiti cu cea de a XI-a editie a Romanian Fashion Week . Sau "days", am putea spune noi, pentru ca festivalul va incepe in data de 8 si se va incheia pe 9 mai.

  • Moda 2008: tinutele cu imprimeu

    Mai sunt cateva saptamani si primavara va bate la usa noastra. Pentru ca tu sa fii pregatita sa o intampini asa cum se cuvine, achizitioneaza cele mai hot tinute pentru acest sezon. 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii