Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Dantela - tendinte 2011

Luni, 04 Iulie 2011
Dantela - tendinte 2011
Sursa foto: Hepta
Dantela
este sinonima cu romantismul retro si rareori cu fantezii moderne. Acest ultim aspect i-a ambitionat pe creatorii de moda care au incercat sa exploreze potentialul acestei texturi si sa o inscrie in viitorul modei.

In cazul lui Louis Vuitton, Marc Jacobs pune tehnica artizanala in serviciul megalomaniei monogramei, oferind astfel delicatete si fragilitate unui logo devenit pentru o ocazie motivul principal al unei dantele diafane. Dantela din colectia Louis Vuitton este extrem de sofisticata si luxoasa.

La Christopher Kane, asa-numita dantela nu isi datoreaza rafinamentul muncii minutioase a dantelareselor din Calais, ci unei tehnici avansate care ii permite laserului sa perforeze pielea cu precizia unui diamant. Desi este sculptata intr-un motiv usor vechi, dantela devine ilustrarea unei legaturi reusite intre mostenire, trecut si modernitate, deschizand astfel calea multor interpretari ale ideii de dantela.

Sub creionul Vanessei Bruno, dantela tinde sa se emnacipeze si sa depaseasca referintele clasice si ii este conferita o nuanta plina de vitalitate.

Si in final, dantela alba din trusoul Dolce&Gabbana atrage privirile fashionistelor prin variatiile estivale ale unei dantele care emana feminitate si inocenta. Dar, in acelsi timp, poti face loc in garderoba ta si unei dantele mai experimentale, care este regandita si urmareste investigatiile unei expresii mai inovatoare.

1louis-vuitton.jpg
2christopher-kane.jpg
3vanessa-bruno.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Tendinte in moda 2011: dantela

    Pentru ca tendintele in moda 2011 spun ca se poarta romantismul, merita sa aruncam o privire asupra felului in care designerii au folosit dantela in creatiile lor.

  • Blugi -Tendinte 2011

    Daca esti in cautarea unei perechi de pantaloni confortabili si chic, atunci tendintele in materie de blugi pentru sezonul primavara – vara 2011 reprezinta sursa ideala pentru tine. Vei putea observa o multitudine de modele in diverse culori si croiuri.

  • Tendinte culori 2011

    In fiecare sezon apar noi tendinte in moda pe care le poti observa pe podium. O caracteristica comuna tuturor tendintelor in moda este culoarea. Indiferent ca este vorba de haine, accesorii sau farduri, culorile joaca un rol important.

  • Tendinte in moda 2011: genti

    Geanta este un accesoriu indispensabil din garderoba feminina. Ea completeaza si imbunatateste imaginea oricarei femei.

  • Tendinte in moda 2011: anii 70

    Anii 70 au revenit in moda in acest sezon, asadar foarte multi designeri s-au inspirat din aceasta perioada pentru colectiile de primavara-vara.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii