Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Extensiile de gene: must have-ul anului 2013!

Vineri, 15 Martie 2013
Extensii de geneOchi seducatori, cu un efect incredibil de natural.


Genele cu un efect fals sunt demodate!


Cea mai noua nebunie ce a cucerit lumea, a ajuns si la noi: extensiile de gene fir cu fir.
Luati-va ramas bun de la dezavantajele celorlalte tipuri de gene false, deoarece extensiile de gene semi-permanente au un efect incredibil de natural si ofera o privire patrunzatoare/seducatoare.  NU deterioreaza gene naturale, nu trebuie sa renuntam la modul de viata obisnuit, deoarece rezista la apa, abur, sauna, solar si sunt foarte comode.

Ce sunt extensiile de gene fir cu fir?


Dupa o pregatire temeinica si o curatare profunda, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale cu un adeziv mov antialergic (fara carbon activ, fara dizolvant), care trebuie sa fie invizibil pe gene dupa aplicare. Extensiile sunt lipite la 1 mm de pleoapa (si nu de aceasta), in acest fel se evita iritatia si reactia alergica. Daca sunt aplicate corect, genele sintetice isi mentin forma originala, nu se rup, nu sunt inclinate, nu sunt lipite intre ele si urmaresc forma naturala a genelor oferind volum, lungime si lifting.

Extensii de gene - un must have pentru 2013

Durata de viata


Datorita regenerarii naturale genele cresc si se schimba (la fel ca si parul), asadar extensiile aplicate cad impreuna cu genele naturale (durata de viata a genelor este intre 60-90 zile). Inlocuirea extensiilor cazute se face de un stilist certificat de gene in cadrul unui retus. Asadar pentru cine doreste sa poarte extensii de gene pe un timp mai indelungat – chiar si ani intregi – trebuie sa mearga la retus la 3 saptamani.

Extensii de gene inainte dupa

Machiajul


Raspunsul la intrebarea despre machiaj este ........ DA, le putem machia sau rimela daca dorim un efect si mai intensiv. Exita un sungur lucru la care nu rezista genele: produsele uleioase. Asadar pentru ingrijirea acestora este recomandata folosirea produselor speciale, dezvoltate pentru extensiile de gene.
Pentru cei care isi doresc un efect mai extravagant recomandam sa aleaga dintre tehnicile speciale de indesire, gene colorate, aplicare cristale Swarovski.
Daca te-ai hotarat sa incerci extensiile si cauti ceva de calitate, trebuie sa iei in considerare cateva lucruri importante atunci cand iti alegi stilistul de gene:
- Stilistii de gene care aplica extensii de calitate sunt cei ce au absolvit un curs de minim 2 zile si au trecut printr-un sistem de examinare sever pentru a obtine diploma
-  Aplica intre 160-240 de gene la un set natural, dar cu tehnici speciale pot chiar si 360-420 de
- Stilistii nu sunt doar aplicatori de gene, ei au grija si de stylingul ochilor. Ce inseamna asta?  Inseamna ca se poate corecta forma ochilor, la fel cum se poate influenta si corecta in mod avantajos pozitia ochilor adanciti. De exemplu ochii indepartati pot fi apropiati si invers.
- Iti ofera o gama variata de produse din ce poti alege: mai multe lungimi, curburi, grosimi de gene; produse de ingrijire: mascara, demachiant, ingrijitor de gene, intaritor de gene etc. Produsele de cea mai inalta calitate sunt de provenienta Americana.

Incearca si Tu si spune-ne parerea!


www.xtremelashes.ro
facebook.com/XtremeLashes.ro


Te-ar putea interesa:
  • Look de primavara - extensiile de par

    A venit primavara, anotimpul reinvierii sau al renasterii, cand firul de iarba prinde viata, cand pomii infloresc si cand fiecare femeie isi doreste sa arate din ce in ce mai bine. Fie ca vrei sa iti faci o schimbare de look, fie ca vrei sa iti reinnoiesti garderoba, cert este ca simti nevoia de a face o schimbare in viata ta, pentru a te simti implinita si fericita.

  • Totul despre extensiile de par

    Femeile simt nevoia sa isi faca schimbari in privinta look-ul tot timpul, iar cel mai usor de schimbat este parul. Ii poti schimba culoarea, il poti coafa sau il poti tunde. Dar ce te faci in cazul in care l-ai tuns si il vrei din nou lung sau vrei sa-i conferi un plus de volum? Pentru aceste probleme exista extensiile.

  • Extensiile duc la caderea parului

    Extensiile de par ar trebui interzise de la comercializare pentru ca provoaca pierderea podoabei capilare, potrivit unui grup de cercetatori din Marea Britanie, citati de bbc.co.uk.

  • Gene perfecte in cativa pasi

    Noua, femeilor, ne place sa avem gene lungi, frumoase si sa putem atrage si astfel atentia celor din jur. In plus genele bogate ne imbraca privirile intr-un ansamblu seducator. Cum putem sa realizam acest lucru fara prea mult efort? Nimic mai simplu. Raspunsul este evident: rimelul.

  • Mamicile anului 2008

    Pe multe dintre ele le cunoastem de cand s-au lansat in zbuciumata lume a showbiz-ului: sunt cantarete, actrite sau pur si simplu femei de succes, care au trecut prin cel mai mare miracol in anul 2008 - au devenit mamici.

Mesaje (4) »
...
scris de pisssi, March 22, 2013

like & share la pagiana de facebook si puteti castiga o programare gratis pt gene false "extreme lashes".....http://www.facebook.com/pages/Xtreme-Beauty/533722619988780....

...
scris de Replica Rolex Watches for sale, November 13, 2013

Also <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> , an genuine Rolex features a date magnification 2 <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches for sale</a> .5 times standard size which ought to practically visibly fill the glass bubble <a rel="nofollow" href="http://lanasjewelry.com/cli/index.html">Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> . A number of counterfeits have a larger font wheel to mimic the effect, <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> even though they do not appear near to look on the day on an authentic Rolex observe.

...
scris de Tatiana Ursu, March 25, 2016

Desi genele false sunt misto, nu este indicat ss le aplici foarte des, pentru ca iti deteriorezi propriile gene: http://www.ghidufrumusetii.ro/2016/03/24/vrei-gene-false-iata-cum-sa-le-aplici-si-sa-le-ingrijesti-corect/

...
scris de Florinikka, August 12, 2016

Eu ma dau cu Realash si sunt multumita pana acum de rezultatele obtinute.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii