Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Mamicile anului 2008

Luni, 29 Decembrie 2008
Mamicile anului 2008Pe multe dintre ele le cunoastem de cand s-au lansat in zbuciumata lume a showbiz-ului: sunt cantarete, actrite sau pur si simplu femei de succes, care au trecut prin cel mai mare miracol in anul 2008 - au devenit mamici.

Cum le-a schimbat aceasta experienta si cum vor impaca viata de familie cu activitatea profesionala ramane de vazut in intervalul ce urmeaza.

Gwen Stefani


Aflata la cea de-a doua sarcina, Gwen Stefani a trecut cu bine peste cele noua luni de foc, dand nastere celui de-al doilea fiu al sau, Zuma Nesta Rock.

Cantareata casatorita cu rockerul Gavin Rossdale mai are un fiu pe nume Kingston, nascut in iunie 2006.

In ceea ce priveste stilul care a consacrat-o de-a lungul timpului pe Gwen, acesta nu a avut deloc de suferit pe parcursul celor 9 luni de sarcina. Rochiile specifice unei astfel de perioade au fost condimentate fie cu animal print-uri, fie cu elemente pop-rock sau chiar cu accesoriile din colectia lansata de Gwen cu putin timp in urma, L.A.M.B.

Halle Berry

Frumoasa actrita de culoare nu a renuntat sub niciun chip la stilul sau pe parcursul sarcinii. Rochitele maxi, vaporoase nu au fost punctul ei forte, ci accesoriile atragatoare, jeansii confortabili si materialele care sa puna formele in valoare.

La sfarsitul acestei perioade, Halle Berry a nascut-o pe cale naturala pe Nahla Ariela, fiica a carei tata este modelul Gabriel Aubry, in varsta de 32 de ani, avand nu mai putin de 9 ani in minus fata de iubita sa.

Angelina Jolie

Cu o familie din ce in ce mai numeroasa, Angelina Jolie s-a maturizat foarte mult in ultimii ani, dovedind ca anii in care purta la gat o fiola cu sangele lui Billy Bob Throrton au apus.

Anul 2008 a fost marcat in viata Angelinei de sarcina cu gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline, fata fiind botezata in memoria mamei actritei, Marcheline Bertrand.

Stilul vestimentar abordat de Jolie de-a lungul celor noua luni a fost o alta dovada de maturitate. Actrita s-a rezumat la tinute extrem de clasice, simple, dar si elegante, atunci cand ocazia o cere. De altfel, Angelina Jolie s-a remarcat in timp datorita frumusetii sale naturale, fapt care nu a scutit-o deloc de atentia exagerata a presei.

Ashlee Simpson

Cel mai frumos cadou posibil l-au primit anul acesta Ashlee Simpson si iubitul sau Pete Wentz. Motiv pentru care au hotarat sa se bucure alaturi de o lume intreaga de nasterea baietelului lor: prima fotografie cu fericita familie a fost publicata pe internet sub forma unei felicitari.

Ashlee a afisat un stil feminin, cu influente hippie, marcand nasterea fiului sau, botezat cu un nume la fel de... hippie: Bronx Mowgli Wentz.

Mamicile anului 2008Jennifer Lopez

Verdict - gemeni a fost si rezolutia pentru Jennifer Lopez, care a reusit sa ramana insarcinata numai dupa o inseminare in vitro.

Daca sarcina a fost un lucru ceva mai greu de obtinut,  pastrarea stilului pentru J.Lo nu a fost deloc dificil. Chiar si insarcinata, cantareata si-a mentinut postura incofundabila, debordand prin eleganta.

Nedespartita de tocurile inalte pe tot parcursul celor 9 luni de sarcina, Jennifer Lopez a avut o perioada aglomerata in cariera sa in anul 2008.

Jessica Alba

Desi poate ca nu ati fi vazut-o mama in urma cu putin timp, Jessica Alba a dat nastere in iunie unei frumoase fetite pe nume Honor Marie.

Aparitiile publice ale actritei pe vremea cand burtica ei crestea constant nu s-au dezis de stilul sexi cu care Alba ne-a obisnuit. Rochiile de seara maxi pot fi extrem de elegante atunci cand sunt purtate cu stil, problema cu care Jessica Alba nu pare sa se fi confruntat.

Nicole Kidman


Sarcina frumoasei actrite Nicole Kidman nu a facut foarte multe valuri in presa mondiala, probabil si din cauza ca australianca a incercat sa ascunda mult timp fericitul eveniment.

Cu toate acestea, din stilul vedetei nu a lipsit un aer stralucitor, radiant, alaturi de frumusetea clasica ce a consacrat-o pe Nicole in timp.

Casatorita cu Keit Urban, cantaret de muzica country, Nicole Kidman este fericita mama a unei fetite pe nume Sunday Rose.


Andreea - Ina Gartoi

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
a8.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
b7.jpg
b8.jpg
c1.jpg
c2.jpg
c3.jpg
c4.jpg
c5.jpg
c6.jpg
c7.jpg
c8.jpg
d1.jpg
d2.jpg
d3.jpg
d4.jpg
d5.jpg
d6.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Moda 2008 - Tendintele anului 2008

    Iti place sa fii moderna, feminina si senzuala? Afla care sunt tendintele in moda 2008 . Designerii ne propun tinute atractive, perfecte pentru femeia puternica, dar si romantica, care vrea sa fie mereu cocheta, atat pentru ea, cat si pentru barbatul din viata ei. 

  • Momente marcante in moda anului 2008

    Se asterne usor linistea asupra anului 2008, iar noi ne cufundam intr-un fotoliu confortabil si ne vedem puse in situatia de a trage linie si de a face tot felul de bilanturi.

  • Top Cosmopolitan - Cei mai sexi barbati ai anului 2008

    Sfarsitul de an se apropie cu pasi repezi, iar presa de profil ne-a obisnuit cu publicarea preferintelor cititorilor in ceea ce-i priveste pe reprezentatii sexului opus.

  • Nicole Kidman si Hillary Clinton, Femeile anului 2008

    Actrita Nicole Kidman, Hillary Clinton, fosta candidata la presedintia Statelor Unite din partea Partidului Democrat, dar si Condoleeza Rice, secretarul de stat american, se numara printre personalitatile desemnate Femeile anului 2008, de catre revista Glamour, informeaza MEDIAFAX .

  • Premiile Fashion ale anului 2009

    Peste tot in lume se acorda in fiecare an importante distinctii care vin sa incununeze munca asidua a celor mai prolifici designeri din lume. Publicatia britanica Independent a tras linie la sfarsit de an. Sa vedem impreuna care sunt marii castigatori ai industriei fashion.

Mesaje (1) »
...
scris de Dorienutza, December 29, 2008

Doresc tuturor mamicilor fie ele staruri de la Hollywood , fie simple femei multa sanatate si fericira!!Va pup!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii