Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

FashionTV Summer Festival Mamaia 2011

Marti, 26 Iulie 2011
Fashion TV Summer Festival MamaiaEditia de anul acesta a celui mai important eveniment de moda al sezonului estival, FashionTV Summer Festival, se va desfasura in Piata Casino din Mamaia, intre 5 si 7 august.

In cadrul evenimentului, isi vor prezenta colectiile cei mai apreciati designeri:

-Catalin Botezatu
-Laura Olteanu
-Mihai Albu
-Clara Rotescu
-Ersa Atelier
-Cristiana si Izabela Purdescu

Pe langa prezentarile de moda spectaculoase ale designerilor romani, branduri internationale isi vor aduce aportul la succesul evenimentului, care se va datora si noutatilor cu care editia de anul acesta a FashionTV Summer Festival isi propune sa incante audienta.

Printre momentele speciale ale evenimentului se numara concursul Miss Litoral 2011, in cadrul caruia vor concura cele mai frumoase fete de pe malul marii, un concurs deja cu traditie in Romania si decernarea premiilor in turism de pe litoral.

Noutatea evenimentului este reprezentata de concursul Most Liked Model Awards, premiera in cadrul FashionTV Summer Festival, concurs la care vor participa concurente din 20 de tari, castigatoarea urmand a fi aleasa prin intermediul Facebook. Concursul va fi transmis in direct de FashionTV International si www.fpeople.ro , iar evenimentul va putea fi vizionat si prin intermediul Facebook-ului, unde vor fi inserate clipuri realizate pe litoralul romanesc cu cele mai frumoase locatii.

Fiecare seara de festival se va incheia cu renumitele petreceri FashionTV Party.

Mamaia se poate mandri cu gazduirea unuia dintre cele mai prestigioase evenimente de moda din tara si se poate alatura cu modestie listei capitalelor modei, printre care se numara Milano, New York sau Paris.

Festivalul este organizat de Primaria Municipiului Constanta, in colaborare cu FashionTV Romania si va promova litoralul romanesc in 192 de tari prin intermediul FashionTv.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii