Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

H&M-By Night: Day&Night, toamna-iarna 2011

Miercuri, 17 August 2011
H&M-By Night: Day&Night, toamna-iarna 2011
Sursa foto: Hepta
H&M prezinta noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011, By Night: Day & Night. Modelul american Erin Heatherton este imaginea noii colectii H&M.

Colectia este formata din rochii scurte si lungi, din sifon sau matase, in nuante de nude, negru, alb sau roz, ideale pentru a fi purtate atat pe timp de zi, cat si seara.

Faimosul brand suedez de imbracaminte a inregistrat o scadere de 3 % a vanzarilor pe parcursul lunii iulie. Un declin ce a atins chiar si 6 %.

Al treilea trimestru al anului 2010/2011 a inceput deja prost cu o crestere de 5 % a vanzarilor in iunie si cu o scadere de 4 % in perimetrul constant.

Intr-un an, H&M si-a extins reteaua de la 2066 la 2306 de noi magazine. Prezenta pe 40 de piete de desfacere, compania a realizat o cifra de afacere de 12 miliarede de euro in anul 2010.

1H-M.jpg
2H-M.jpg
3H-M.jpg
4H-M.jpg
5H-M.jpg
6H-M.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Gopo Fashion Night 2012

    Pe 8 martie 2012, de Ziua Internationala a Femeii, Galeria Designerilor Romani din magazinul Cocor va gazdui cea de-a patra editie a Gopo Fashion Night, eveniment prezentat de The One, in cadrul caruia lumea filmului isi da intalnire cu lumea modei.Gopo Fashion Night este o excelenta ocazie prin care actrite, actori si numerosi profesionisti din industria cinematografica nominalizati sau invitati la cea de-a sasea editie a Galei Premiilor Gopo isi vor putea alege tinutele dintre cele mai deosebite creatii ale celor mai importanti designeri romani.Actritele Ada Condeescu (Loverboy), Ioana Flora (Periferic), Gabriela Popescu (Aurora), Simona Stoicescu (Daca Bobul nu Moare), nominalizate la Premiul Gopo, Ozana Oancea – membru in juriul de nominalizari al Premiilor si nominalizata in 2011, Mirela Oprisor – castigatoarea Premiului pentru Cea mai Buna Actrita intr-un Rol Principal in 2011, Clara Voda – castigatoarea Premiului Gopo 2011 pentru Actrița intr-un Rol Secundar, Mihaela Sirbu – protagonista filmului Tatal Fantoma, Ioana Blaj regizoarea Luiza Parvu – nominalizata la categoria Tanara Speranta pentru Draft 7, actorul, scenaristul si regizorul Florin Piersic Jr., George Pistereanu, protagonistul din Loverboy si rasplatit cu Premiul Gopo Tanara Speranta in 2011, actorii Paul Ipate si Corneliu Ulici, nominalizat la categoria Tanara Speranta a acestei editii pentru rolul din Ceva bun de la viata, vor participa la intalnirea cu cei 21 de designeri care si-au confirmat prezenta la eveniment.

  • "A night afFair" - targ de moda si accesorii

    "A night afFair", targul de moda si accesorii organizat de Institutul Francez din Bucuresti, reprezinta una dintre cele mai inedite manifestari din cadrul "Noptii Albe a Institutelor Culturale".

  • Stralucire si eleganta la Gopo Fashion Night 2012

    Joi, 8 martie, Galeria Designerilor Romani din Cocor a gazduit cea de-a patra editie a Gopo Fashion Night. Colectii impresionante de rochii si tinute semnate de cei mai in voga designeri romani, accesorii pline de eleganta si rafinament  dar si numeroase tentatii dulci au fost cateva dintre elementele evenimentului prezentat de The ONE. Peste 100 de invitati au putut admira sau proba creatiile celor 26 de designeri romani prezenti la seara dedicata celebrarii relatiei dintre film si moda.

  • Eugenia Enciu prezinta colectia Night Glow, Evening Collection

    Eugenia Enciu lanseaza Night Glow evening collection, o colectie care mixeaza rochii feminine si elegante cu piese sofisticate cu accente masculine.Dantela, matase, broderii manuale, aplicatii de dantela si margele, imprimeuri animal print, materiale metalizate, asimetrii si linii drepte, toate se intrepatrund intr-o colectie playful, carefree, silly and seductive, pentru femeia care doreste sa se simta bine in propria-i piele.

  • X-mas Night Shopping Party, intre 17 si 19 decembrie la Baneasa Shopping City

    Pe 17 decembrie, Baneasa Shopping City va fi deschis pana la miezul noptii, pentru ca vizitatorii sa se bucure mai mult de cumparaturi. Magazinele ii asteapta pe bucuresteni cu oferte speciale de X-mas Night Shopping Party.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii