Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stralucire si eleganta la Gopo Fashion Night 2012

Luni, 12 Martie 2012
Stralucire si eleganta la Gopo Fashion Night 2012Joi, 8 martie, Galeria Designerilor Romani din Cocor a gazduit cea de-a patra editie a Gopo Fashion Night.

Colectii
impresionante de rochii si tinute semnate de cei mai in voga designeri romani, accesorii pline de eleganta si rafinament  dar si numeroase tentatii dulci au fost cateva dintre elementele evenimentului prezentat de The ONE.

Peste 100 de invitati au putut admira sau proba creatiile celor 26 de designeri romani prezenti la seara dedicata celebrarii relatiei dintre film si moda.

Pentru seara de 26 martie, actritele Gabriela Popescu (nominalizata la categoria Cea mai buna actrita intr-un rol secundar), Ozana Oancea (membra a Juriului Gopo 2012) si Diana Dumitrescu au optat pentru tinutele designerului Florentina Stoenescu, in timp ce Mirela Oprisor (castigatoarea Premiului Gopo 2011 pentru Cea mai Buna Actrita Intr-un Rol Principal) a ales o creatie semnata Dorin Negrau.

Stralucire si eleganta la Gopo Fashion Night 2012

Irina Saulescu si-a ales o rochie de la Elena Perseil, Ioana Blaj va purta o creatie a designerului Stefania Caragea, Diana Cavallioti isi va face aparitia pe covorul rosu al Galei din 26 martie intr-o tinuta a Adelinei Ivan, in timp ce Laura Vasiliu a preferat rochia gandita de Wilhelmina Arz.

Pantofii marca Mihai Albu vor fi purtati de Ioana Flora, Gabriela Popescu si Ioana Blaj, in vreme ce Irina Saulescu a optat pentru o pereche creata de Mihaela Glavan.

Casa de bijuterii Sabion va completa tinutele actritelor Ada Condeescu, Diana Dumitrescu, Ioana Blaj, Gabriela Popescu, Catalina Grama (Jojo) si Dana Rogoz, oferindu-le accesorii pline de stil si personalitate.

Stralucire si eleganta la Gopo Fashion Night 2012

Creatiile designerilor nu au reprezentat singura atractie a serii la Gopo Fashion Night, invitatele prezente la Cocor fiind rasfatate cu cateva surprize: sedinte de make-up oferite de MAC Cosmetics, partener al Premiilor Gopo 2012, de manichiura – oferite de Peggy Sage dar si consiliere in hair styiling, asigurata de Tribute by George Soare.

Figurinele de ciocolata in forma omuletului Gopo si prajiturile de la Nadyne Special, dar si buchetele dulci au fost extrem de apreciate de vedetele prezente la eveniment.

Ludmila Corlatean, Claudia Castrase, Dorin Negrau, Norina Stoica, Gina Butiuc, Ramona Cojocaru, Florentina Giol, Andreea Tincu, Florentina Stoenescu, Kinga Varga, Stefania Caragea, Cristian Samfira, Adelina Ivan, Lena Criveanu, Iulia Dima, Wilhelmina Arz, Elena Perseil, Mirela Diaconu, Alexandra Ghiorghie, Pada Murre sunt designerii care le-au oferit nominalizatilor mai multe variante pentru a-si alege tinuta pentru covorul rosu. Acestora li s-au adaugat creatorii de accesorii Oana Lazar, Mihai Albu, Mihaela Glavan, Prochaine, Lorina Bijoux si Casa de bijuterii Sabion.

Actritele Ada Condeescu (Loverboy), Ana Ularu (Periferic) Ioana Flora (Periferic), Gabriela Popescu (Din dragoste cu cele mai bune intentii), Simona Stoicescu (Daca Bobul nu Moare), Dana Rogoz, Meda Victor, Crina Semciuc, Catalina Grama (Jojo), Rodica Lazar, Ioana Blaj, regizoarea Luiza Parvu – nominalizata la categoria Tanara Speranta pentru Draft 7; actorii George Pistereanu, Paul Ipate si Emilian Oprea, vedetele TV Amalia Enache si Mircea Solcanu sau actorul, scenaristul si regizorul Florin Piersic Jr. s-au numarat printre cei care au venit la Cocor pentru a cauta tinuta ideala pentru seara Galei.

Stralucire si eleganta la Gopo Fashion Night 2012

Cea de-a sasea editie a Galei Premiilor Gopo va avea loc luni, 26 martie 2012, si va fi transmisa in direct si in exclusivitate la TV de ProCinema, incepand cu ora 19:00, iar romanii de pretutindeni o vor putea urmari inregistrat, pe ProTV International, in doua parti – sambata, 31 martie, respectiv duminica, 1 aprilie, de la ora 23:30.

Credit foto: Adi Marineci

Te-ar putea interesa:
  • Gopo Fashion Night 2012

    Pe 8 martie 2012, de Ziua Internationala a Femeii, Galeria Designerilor Romani din magazinul Cocor va gazdui cea de-a patra editie a Gopo Fashion Night, eveniment prezentat de The One, in cadrul caruia lumea filmului isi da intalnire cu lumea modei.Gopo Fashion Night este o excelenta ocazie prin care actrite, actori si numerosi profesionisti din industria cinematografica nominalizati sau invitati la cea de-a sasea editie a Galei Premiilor Gopo isi vor putea alege tinutele dintre cele mai deosebite creatii ale celor mai importanti designeri romani.Actritele Ada Condeescu (Loverboy), Ioana Flora (Periferic), Gabriela Popescu (Aurora), Simona Stoicescu (Daca Bobul nu Moare), nominalizate la Premiul Gopo, Ozana Oancea – membru in juriul de nominalizari al Premiilor si nominalizata in 2011, Mirela Oprisor – castigatoarea Premiului pentru Cea mai Buna Actrita intr-un Rol Principal in 2011, Clara Voda – castigatoarea Premiului Gopo 2011 pentru Actrița intr-un Rol Secundar, Mihaela Sirbu – protagonista filmului Tatal Fantoma, Ioana Blaj regizoarea Luiza Parvu – nominalizata la categoria Tanara Speranta pentru Draft 7, actorul, scenaristul si regizorul Florin Piersic Jr., George Pistereanu, protagonistul din Loverboy si rasplatit cu Premiul Gopo Tanara Speranta in 2011, actorii Paul Ipate si Corneliu Ulici, nominalizat la categoria Tanara Speranta a acestei editii pentru rolul din Ceva bun de la viata, vor participa la intalnirea cu cei 21 de designeri care si-au confirmat prezenta la eveniment.

  • H&M-By Night: Day&Night, toamna-iarna 2011

    H&M prezinta noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011, By Night: Day & Night. Modelul american Erin Heatherton este imaginea noii colectii H&M.

  • Andy The-Anh, eleganta la L'oreal Fashion Week

    Pe podiumul de la L'oreal Fashion Week si-a prezentat colectia pentru toamna - iarna 2008 si designerul vietnamez Andy The-Anh. Inspirat de istorie si arta vizuala, Andy si-a creat un stil unic, modern si rafinat. Creatiile sale se adreseaza femeii de cariera, careia ii place sa fie glamour in fiecare zi. 

  • Stralucire la Gala Premiilor SAG

    Sindicatul actorilor americani si-a desemnat castigatorii la sfarsitul lunii ianuarie. Covorul rosu a fost astfel din nou pregatit pentru a intampina unele dintre cele mai importante nume ale filmului international.

  • Machiajul verii - stralucire si finete

    Este vara si vrei sa arati senzational in orice imprejurare te-ai afla. Alaturi de tinutele tale vaporoase, machiajul trebuie sa fie si el unul potrivit, care sa iti puna in evidenta trasaturile fine ale fetei. Ca de obicei, tenul trebuie sa fie hidratat si catifelat, pregatit pentru un bronz cat mai stralucitor si sanatos.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii