Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Hairstyle, buclele pentru primavara 2012

Miercuri, 29 Februarie 2012
Hairstyle, buclele pentru primavara 2012Ascude placa de intins pentru ca in aceasta primavara parul ondulat si buclele revin in forta.












Madonna este vedeta care a contribuit la revenirea acestui stil in toamna, cand a aparut la premiera filmului “Filth and wisdom” cu parul ondulat.

La scurt timp Britney Spears si Lindsey Lohan au facut aceeasi alegere in materie de coafura.

Hairstyle, buclele pentru primavara 2012

“Cu toate ca suna ciudat, aceasta coafura ne ofera o stare de spirit diferita” a declarat stilista Ouidad, supranumita si regina buclelor. In randul vedetelor de la Hollywood, stilul anilor 80` a revenit in materie de coafuri.

Ultima data cand am vazut un par atat de cret sau acesta nuanta de roscat orange, a fost la Nicole Kidman in filmul “Dead calm” din 1989.

Haistylist-ul Lyndell Mansfield, care a petrecut saptamani intregi facand experimente de colorare si taiere pe perucile ce au fost folosite in prezentarea Jasmine DiMilo, a spus ca acel look a fost sursa sa de inspiratie.

Hairstyle, buclele pentru primavara 2012

Pregateste-te de primavara si incearca aceste buclele ca sa fii plina de stil si cat mai naturala!

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Hairstyle – tendinte toamna-iarna 2011/2012

    De la parul neglije la cel finisat, de la un look natural la diverse impletituri si cozi jucause, coada de cal si cocuri elegante, iata care sunt ultimele tendinte in materie de hairstyle pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Toamna 2011 – ponturi pentru frumusete: machiaj si hairstyle

    Daca vrei sa iesi in evidenta in acest sezon, inspira-te din cele mai in voga tendinte in materie de machiaj si hairstyle direct de pe podium. Arunca o privire peste ponturile in materie de frumusete pentru toamna anului 2011 pentru a-ti reinnoi look-ul.

  • 5 trenduri pentru bluze in sezonul de primavara 2012

    Cu toate purtam topuri si bluze feminine si astfel ne-am gandit sa iti prezentam 5 trenduri din prezentarile de primavara 2012. Primul trend: bluza feminina cu imprimeuri florale. Imprimeurile superbe florale au explodat pe podimurile de primavara si pot fi asortate excelent cu o pereche de blugi sau pot invia cu success o fusta intr-o culoare solida. Urmareste propunerile noastre mai jos si inspira-te din cele mai frumoase trenduri pentru bluze din sezonul de primavara.

  • Colectia Eponge Fashion Paris pentru primavara 2012

    La un an de la deschiderea primului magazin in Romania, Eponge Fashion Paris intampina primavara cu o colectie dedicata femeii moderne a carei viata se imparte intre intalnirile de afaceri si sedintele de la birou dar care nu vrea sa faca niciun compromis in defavoarea tendintelor modei.Trench-ul, jachetele la 2 randuri de nasturi sau cele cu centura in talie vor da un aer sic si boem tinutelor formale de business iar Eponge Fashion Paris a mizat pentru acestea pe culorile pastelate dar si pe nuante de albastru, verde si rosu.

  • Curcubeu de culori in noile colectii pentru primavara vara 2012

    Sezonul primavara vara 2012 aduce in moda o paleta coloristica extrem de interesanta. Daca in ultimele luni ne-am familiarizat cu nuantele neon si culorile psihedelice, noile creatii sunt ceva mai cuminti, dar la fel de indraznete. Sunt in mare voga tonurile aprinse de Rosu, Orange, Galben, Verde, Albastru, Indigo si Violet si combinatiile acestora cu nonculori.   

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii