Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Insolito la BFW 2009

Vineri, 08 Mai 2009

Insolito la BFW  2009Insolito revine la Bucharest Fashion Week cu o colectie de rochii de seara dedicata sezonului de primavara-vara 2009.


Cu una dintre cele mai ample prezentari, Insolito s-a remarcat in fata publicului prin diversitatea coloristica: roz, fucsia, mov, verde, albastru marin, crem, lila deschis si nu numai.


Cu fuste exclusiv lungi, rochiile constituie un adevarat joc al croielii, trecand de la rochiile sirena la trene si fuste extrem de ample. In cazul celor din urma, s-au folosit materiale cu imprimeuri florale, print-ul fiind de mari dimensiuni, Dublul volum rezultat in acest fel este, totusi, un pic obositor.


Elementele florale s-au regasit si in accesorizarea rochiilor, volumul constituind din nou, pe alocuri, o problema. Alaturi de florile realizate din materialul rochiei, alte detalii care s-au remarcat au fost aplicatiile lucrate manual de cristale Swarovski, dar si broderii.


S-a optat pentru efecte de asimetrie pentru cateva tinute, iar materialele folosite au fost matasea naturala si taftaua.


Rochiile Insolito sunt potrivite pentru un eveniment pe care vreti sa il marcati in viata personala, a dumneavoastra sau a celor din jur. Sunt rochii in care puteti fi sigure ca veti atrage atentia celor din jur.



Click aici pentru galeria foto Insolito


Click aici pentru video Insolito


Andreea - Ina Gartoi

Te-ar putea interesa:
  • Insolito la BFW decembrie 2010

    Colectia Insolito de la Bucharest Fashion Week a fost formata din rochii de seara in culori puternice ca rosu, albastru, cyclam, mov, la care s-a adaugat nonculoarea negru.

  • Insolito la Bucharest Fashion Week 2008

    Casa de moda Insolito a prezentat la Bucharest Fashion Week 2008 o colectie diafana de rochii de seara pentru vara 2008.  Creatoarea de moda Mirela Leu a realizat o colectie glamour, cu rochii de ocazie viu colorate: mov, galben, albastru, lila, verde, portocaliu si rosu. 

  • Insolito - Flori pentru Flory - Fahion TV Summer Festival 2010

    Insolito a creat colectia prezentata la Fashion TV Summer Festival 2010 in memoria unei prietene apropiate a designerului. Foarte multa culoare, stralucire si imprimeuri florale, fara o unitate anume. Singurul liant al colectiei poate fi reprezentat de intentia de a transfera in vestimentatie diversitatea florala, din punct de vedere al paletei coloristice si al imprimeurilor specifice.

  • BSB la BFW 2009

    BSB este unul dintre brandurile cu care ne-am obisnuit deja la Bucharest Fashion Week.

  • Pasarela 2009

    Stilfeminin.ro va prezinta festivalul de moda Pasarela 2009.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii