Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Quelle by Catalin Botezatu la BFW 2009

Joi, 07 Mai 2009
Quelle by Catalin Botezatu la BFW 2009Quelle a prezentat pentru prima oara pe catwalkul BFW-ului, iar colectia s-a aflat sub semnatura lui Catalin Botezatu.
Creatiile au fost adresate in special femeilor, insa au existat si cateva tinute pentru barbati, care pot fi numarate pe degete.

Vestimentatiile au fost pret a porter, imbinand pe de o parte creatii elegante, formate in special din rochii, cu piese casual, perfecte pentru tinuta de zi.

In ceea ce priveste prima parte a colectiei, Catalin Botezatu a creat rochii avand ca accesoriu obligatoriu manusi lungi pana la cot. Culorile folosite au fost dintre cele mai diverse, trecandu-se de la verde, rosu, roz sau mov la negru integral, pentru intreaga tinuta.

Tinutele casual au adus pe catwalk atat pantalonii scurti, trei sferturi sau lungi, cat si fuste lejere, de diferite lungimi.

Tinutele pentru barbati s-au rezumat, pe de o parte, la clasicul costum negru, iar pe de alta parte, la obisnuitii pantaloni sport de vara si tricourile lejere.

Coafura exuberanta a modelelor, formata dintr-un coc de mari dimensiuni, adus oarecum spre frunte, a fost etalata pentru toate piesele vestimentare feminine, indiferent daca acestea erau elegante sau casual.


Click aici pentru galeria foto Quelle by Catalin Botezatu 

Click aici pentru video Quelle by Catalin Botezatu


Marinela Gheorghe
Te-ar putea interesa:
Mesaje (3) »
...
scris de vizitator, May 09, 2009

CATALIN MAI BINE SPUNE ADIO MODEI ,CA SI ASA NU LE FACI TU ,LE ADUCI DE PRIN ASIA GATA FACUTE ,MAI BINE TE-AI APUCA DE ORGANIZAT PETRECERI CA ORICUM ESTI MAI PRICEPUT ,MODA LASO PENTRU ALTII, MARE PACAT,CINDVA ERAI BUN ,ACUM...

...
scris de vizitator, May 23, 2009

Pe mine una, sincera sa fiu, ma deranjeaza faptul ca atunci cand vorbeste de Bucharest Fashion Week, un festival relativ mic, tine sa precizeze absolut intotdeauna este cel mai mare eveniment din domeniul modei din Romania, cand de fapt se stie ca cel mai important este Romanian Fashion Week, organizat la Iasi. Cel de la Iasi are o vechime de 12 ani, o organizare vadit mai buna si designeri dintre cei mai de calitate ai tarii noastre. Cel din Bucuresti are 5 randuri de scaune si cam 200 de spectatori, in comparatie cu 2000 ai Iasiului. Si nu cred ca se pot compara designerii cu greutate ce merg la Iasi cu cei care merg la Bucuresti.

...
scris de Vasilescu Alexandra , February 25, 2010

Cu RESPECT si STIMA , pentru ,, PROFESIONALISMUL ' dat de Dumneavoastra in intreaga lume , Domnule Catalin Botezatu ! Sunteti cu desavarsire un ,, PROFESIONIST ' in promovarea ARTEI de un rafinament greu de egalat !

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii