Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Irina Schrotter: primavara-vara 2011

Vineri, 17 Decembrie 2010
Irina Schrotter: primavara-vara 2011Cunoscutul designer vestimentar Irina Schrotter si-a lansat colectia de primavara-vara 2011 in decembrie, la Hotelul Radisson din Capitala. 

Colectia este structurata in doua parti. Prima parte a colectiei se doreste o infuzie de optimism transpusa in limbaj vestimentar. Bucuria de viata se reflecta in folosirea unei cromatici indraznete, cu accente de oranj, fucsia si turcoaz. Paleta cromatica este completata de nuante neutre, naturale, in ton cu tendintele sezonului.

Silueta moderna, zvelta si adesea asimetrica, trimite la o personalitate dinamica, increzatoare si indragostita de simplitate, ca expresie a elegantei interioare. Texturile fluide si detaliile lejere de structura (pliseuri si falduri delicate) merg pe aceeasi idee de eleganta naturala, care aureoleaza fiecare aparitie a persoanei.
 
Cea de a doua parte a colectiei are in prim-plan o noutate pentru moda din Romania, colectia capsula. Aceasta reproduce o serie de modele dragi designerului, reluate dupa tiparele originale, fara nicio transformare de croiala. Singura modificare este cea de la nivelul texturilor, care creeaza o punte intre croielile perene ale modelelor alese si cerintele schimbatoare ale sezonului. 

irinaschrotter_pv2011_1.jpg
irinaschrotter_pv2011_10.jpg
irinaschrotter_pv2011_11.jpg
irinaschrotter_pv2011_18.jpg
irinaschrotter_pv2011_19.jpg
irinaschrotter_pv2011_2.jpg
irinaschrotter_pv2011_20.jpg
irinaschrotter_pv2011_21.jpg
irinaschrotter_pv2011_22.jpg
irinaschrotter_pv2011_23.jpg
irinaschrotter_pv2011_24.jpg
irinaschrotter_pv2011_25.jpg
irinaschrotter_pv2011_26.jpg
irinaschrotter_pv2011_27.jpg
irinaschrotter_pv2011_3.jpg
irinaschrotter_pv2011_4.jpg
irinaschrotter_pv2011_5.jpg
irinaschrotter_pv2011_6.jpg
irinaschrotter_pv2011_7.jpg
irinaschrotter_pv2011_8.jpg
irinaschrotter_pv2011_9.jpg
 

Copyright photo courtesy of: Irina Schrotter


Te-ar putea interesa:
  • Irina Schrotter - primavara 2009

    Fratelli Studio a fost si anul acesta gazda prezentarii Irina Schrotter by Razvan Ciobanu. Astfel, vedete mai mult sau mai putin cunoscatoare s-au adunat cu mic cu mare sub aripa sus numitului club si au urmarit cele propunerile brand-ului Irina Schrotter pentru sezonul primavara 2009.

     

  • Irina Schrotter: rochii pentru revelion 2011

    Irina Schrotter a lansat impreuna cu Lenor Parfumelle o linie speciala de rochii pentru revelion, inspirata de rafinamentul francez.

  • Irina Schrotter Men - RFW 2010

    Cea de-a XII-a editie a Romanian Fashion Week 2010 a adus cu sine o premiera pentru Irina Schrotter, si anume patrunderea designerului si in zona modei masculine. Festivalul a fost deschis de colectia pentru barbati lansata sub semnatura Irinei Schrotter, care a fost gandita grafic de Razvan Ciobanu. Colaborarea dintre cei doi nu reprezinta o noutate in sfera fashion romaneasca.

  • Irina Schrotter - RFW 2010

    Celebrul designer roman a prezentat in cadrul RFW 2010 o colectie feminina eleganta, cu influente urbane, realizata din materiale pretioase precum pielea, lame-ul si blana naturala.

  • Razvan Ciobanu a preluat Irina Schrotter

    Irina Schrotter una dintre emblemele importante ale modei din Romania a renuntat pentru o perioada la designul vestimentar, datorita faptului ca vrea sa se implice in politica. Frumoasa creatoare doreste sa devina primarul Iasiului, orasul sau natal, in 2008. Pentru ca nu doreste ca marca "Irina Schrotter" sa inceteze din lumea modei, creatoarea si-a incredintat managementul activitatii sale de designer lui Razvan Ciobanu. 

Mesaje (1) »
...
scris de RP, March 28, 2011

Parerea mea: colectiile Schrottter sunt un pretext pentru a ne readuce aminte ca persoana exista. Modele lipsite de imaginatie, croiala deplorabila, finisaje ingrozitoare, contrariul perfect a tot ceea ce ar putea insemna clasa si stil.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii