Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Irina Schrotter: rochii pentru revelion 2011

Vineri, 17 Decembrie 2010
Irina Schrotter: rochii pentru revelion 2011Irina Schrotter a lansat impreuna cu Lenor Parfumelle o linie speciala de rochii pentru revelion, inspirata de rafinamentul francez.
Linia cuprinde trei modele de rochii elegante, intitulate Subtile, Magnifique si Seduisante.

Modelul Subtile pune in evidenta feminitatea si senzualitatea, prin contrastul cromatic dintre rozul pudrat si griul profund. Croiala merge pe aceeasi idee de gingasie si senzualitate subtila, imbinand fronseurile din partea superioara cu revarsarea de volane delicate din partea de jos.

Modelul Magnifique este potrivit unei personalitati impunatoare, leonine. Purtatoarei ii place sa fie mereu in centrul atentiei, mai ales prin tinutele sale pline de stralucire. Rochia mizeaza pe eleganta fastuoasa a auriului, pusa in valoare de faldurile mari din satin si de broderia eleganta din zona corsetului.

Modelul Seduisante este ideal pentru o aparitie indrazneata si seducatoare. Ca emblema a seductiei este aleasa una dintre nuantele in voga ale sezonului, maroul cicolatiu. Aceasta este transpusa intr-o croiala pe langa corp, cu spatele gol, care subliniaza formele voluptuoase ale corpului feminin.

magnifique.jpg
seduisante.jpg
subtile.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Irina Schrotter: primavara-vara 2011

    Cunoscutul designer vestimentar Irina Schrotter si-a lansat colectia de primavara-vara 2011 in decembrie, la Hotelul Radisson din Capitala. 

  • Rochii de Revelion 2011

    Cu toate visam la o aparitie de vis pentru seara de Revelion. De multe ori insa, din lipsa de timp sau de inspiratie, ne multumim cu tinute "frumoase", dar care nu ne reprezinta intr-adevar. De aceea, stilfeminin iti propune cele mai tentante modele de rochii pentru revelionul 2011, astfel ca tu sa iti poti gasi cu usurinta modelul favorit.

  • Rochii de Revelion 2011 - Cristina Nichita

    Se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna, iar una dintre cele mai asteptate sarbatori este cu siguranta noaptea de Revelion. Daca iti doresti o rochie eleganta, insa care sa nu intre in categoria "mult prea pretentios", poti alege una dintre creatiile Cristina Nichita.

  • Irina Schrotter - RFW 2010

    Celebrul designer roman a prezentat in cadrul RFW 2010 o colectie feminina eleganta, cu influente urbane, realizata din materiale pretioase precum pielea, lame-ul si blana naturala.

  • Irina Schrotter Men - RFW 2010

    Cea de-a XII-a editie a Romanian Fashion Week 2010 a adus cu sine o premiera pentru Irina Schrotter, si anume patrunderea designerului si in zona modei masculine. Festivalul a fost deschis de colectia pentru barbati lansata sub semnatura Irinei Schrotter, care a fost gandita grafic de Razvan Ciobanu. Colaborarea dintre cei doi nu reprezinta o noutate in sfera fashion romaneasca.

Mesaje (1) »
...
scris de SaraRivera27, December 09, 2011

If you want to buy real estate, you would have to get the <a rel="nofollow" href="http://goodfinance-blog.com">loans</a>. Moreover, my father all the time takes a consolidation loan, which seems to be really useful.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii