Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de Revelion 2011

Joi, 23 Decembrie 2010
Rochii de Revelion 2011Cu toate visam la o aparitie de vis pentru seara de Revelion. De multe ori insa, din lipsa de timp sau de inspiratie, ne multumim cu tinute "frumoase", dar care nu ne reprezinta intr-adevar. De aceea, stilfeminin iti propune cele mai tentante modele de rochii pentru revelionul 2011, astfel ca tu sa iti poti gasi cu usurinta modelul favorit.

Adorate sau detestate, imprimeurile (mai ales cele de tip animal-print) au aparut din belsug in colectiile de toamna-iarna 2010. Asa ca daca te afli de partea celor indragostite de modelele cu imprimeuri, le poti adopta cu incredere si pentru tinuta de revelion.

debenhams1_aw2010.jpg
lafemme4_aw2010.jpg
miss_sixty_aw2010.jpg
 

Daca esti insa adepta clasicei rochii negre, designerii iti propun pentru revelion modelele cu un singur umar. Poti opta pentru croielile seducatoare pe langa corp sau pentru cele cu falduri discrete, desavarsite cu aplicatii argintii de pietricele sau paiete.

debenhams2_aw2010.jpg
miss_sixty2_aw2010.jpg
zara1_aw2010.jpg
 

Revelionul este si un moment in care putem adopta tinute dintre cele mai elegante si indraznete. In aceasta categorie intra rochiile cu corset (camuflat sau la vedere). Cele indragostite de povesti pot incerca modelele de tip balerina, cu partea de jos bogat infoiata si cea de sus fara bretele. In timp ce adeptele stilului seducator pot opta pentru modele mai apropiate vestimentatiei de budoar (cu insertii de satin, dantela, voal sau tul).

debenhams8_aw2010.jpg
lafemme2_aw2010.jpg
zara8_aw2010.jpg
 

Un look extrem de interesant propus de marii designeri pentru acest sezon are la baza brocardul si desenele bogate, realizate cu fir metalizat ori pe un fond metalizat. Aici trebuie sa avem insa grija ca restul accesoriilor sa fie cat mai discrete, o varianta recomandabila fiind negrul.

lafemme_1(35).jpg
next_aw2010_(21).jpg
next_aw2010_(25).jpg
 

O alta tendinta puternica a acestui sezon este vestimentatia de inspiratie vintage. Pentru rochiile de seara, putem alege dintre modelele lejere in stilul Flapper al anilor '20, modelele cu talia inalta si umerii marcati sau cele lungi, ultramulate si decupate la spate, in stilul anilor '30.

debenhams5_aw2010.jpg
lafemme_1(39).jpg
next5_aw2010.jpg
 

Iar daca ar fi sa alegem o culoare reprezentativa pentru tinutele de revelion ale acestui sezon, aceasta ar fi cu siguranta albastrul, cu variantele sale lapis-lazuli, turcoaz inchis si cobalt.

debenhams10_aw2010.jpg
lafemme3_aw2010.jpg
next7_aw2010.jpg
 

Andreea Peticaru

Sursa foto: sectiunea "Branduri"



Te-ar putea interesa:
  • Rochii de Revelion 2011 - Cristina Nichita

    Se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna, iar una dintre cele mai asteptate sarbatori este cu siguranta noaptea de Revelion. Daca iti doresti o rochie eleganta, insa care sa nu intre in categoria "mult prea pretentios", poti alege una dintre creatiile Cristina Nichita.

  • Irina Schrotter: rochii pentru revelion 2011

    Irina Schrotter a lansat impreuna cu Lenor Parfumelle o linie speciala de rochii pentru revelion, inspirata de rafinamentul francez.

  • 16 rochii hot de Revelion!

    Esti invitata la o petrecere de fite sau pur si simplu vrei sa fii speciala in noaptea de Revelion? Nimic mai simplu: achizitioneaza-ti o rochie sexy, eleganta si stralucitoare! In aceasta noapte este permis aproape orice, atata timp cat te vei simti bine!

  • Top cele mai senzuale rochii de revelion

    Sunteti pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru Sarbatorile de Iarna. Cumparaturile pentru cei dragi au fost facute, casa a fost amenajata in spiritul Craciunului cu decoratiuni de sezon , unicul lucru pe care l-ati scapat din vedere este tinuta pe care o veti purta in noaptea de Revelion.

  • 10 rochii de seara perfecte pentru Revelion

    Pentru ca sarbatorile se apropie cu pasi repezi si vei avea nevoie, cu siguranta, de o rochie cu care sa faci senzatie de Revelion, am facut o retrospectiava a colectiilor de toamna/iarna 2012/2013 si am ales pentru tine cele mai frumoase 10 rochii de seara. Asa cum stii deja, paietele si sclipiciul sunt mare voga dar este suficient loc si pentru tesaturile mate, dantela sau chiar imprimeuri.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii