Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

La Perla - vara 2008

Miercuri, 28 Mai 2008
La Perla - vara 2008 Casa de moda La Perla propune pentru vara 2008 rochii din materiale usoare, vaporoase, care dau senzualitate si feminitate. Voalul, bumbacul, satinul, lurexul si matasea sunt privilegiate in aceasta vara. 










La Perla - vara 2008In nuante de verde praz, bleumarin, crem si bej, rochiile au lungime pana la genunchi si sunt realizate in linii drepte.

Pe alocuri, tinutele sunt "garnisite" cu transparente chic, broderii fine, pliuri si...pene. Da, ati auzit bine. Designerul Alessandro Dell'Acqua a dorit ca aceste tinute de vara sa fie accesorizate cu fulgi sau pene si cu lanturi mari, in nuanta cobaltului.





La Perla - vara 2008In vara 2008 se mai poarta pantalonii drepti, mulati pe corp, in nuanta de alb sclipitor, dar si pantalonii scurti, asortati cu o bluza lejera, din voal, transparenta si usoara ca un fulg.

Curelele argintii sunt de asemenea in trend, iar ca noutate a aparut si costumul de baie sub forma de zabrele...E un look nou, dar care, va fi cu siguranta admirat de iubitoarele de fashion.


Va invitam sa urmariti galeria de imagini a colectiei
La Perla aici...







La Perla - vara 2008La Perla - vara 2008


Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Vara 2008 la Doo Ri

    Vara este la doar un pas de noi, iar designerii isi prezinta in intreaga lume colectiile care vor da tonul in sezonul urmator.

  • Vara 2008 la Twinkle

    Devenita sinonim cu exuberanta, tineretea si stralucirea, casa de moda Twinkle propune, pentru vara 2008, o colectie adolescentina, ideala pentru femeia moderna si delicata.

  • Vara 2008 - se poarta mov!

    Vara 2008 aduce in atentie o culoare plina de viata si tinerete, un adevarat regal de bucurie - movul. In trend in sezonul cald, movul va putea fi purtat fara nici o problema din cap pana in picioare, facand furori si atragand numai cuvinte de lauda.

  • Rochii vara 2008

    Designerii au decretat rochia drept must-have-ul sezonului cald, ce sta in acest an in totalitate sub semnul feminitatii si delicatetii. Si daca tot este la mare cautare in aceasta perioada, designeri si case de moda celebre au creat pentru doamne si domnisoare colectii impresionante ce au ca tema centrala rochia.

  • Vara 2008 - transparenta

    Fuste, bluze, rochii, pantaloni trei sferturi sau scurti, toate au in comun, o singura caracteristica - transparenta. Marile Case de moda, precum - Dior, D&G, Rodarte, Luca Luca, Gianfranco Ferre, DKNY - propun pentru aceasta vara tinute transparente, fluide, vaporoase.

Mesaje (3) »
...
scris de vizitator, June 05, 2008

>:( >:( >:( >:( >:( >:( :Pnumi place puneti si voi ceva intereseant videoclipuri cu ce genti coafuri roghii pantofi costume de plaje!!!!!!

...
scris de vizitator, June 05, 2008

[s][/s]

...
scris de katya, June 07, 2008

Imi place colectia aceasta( desi nu sunt o fana a acestei case de moda) foarte vaporoasa, culori de vara hmm foarte frumoasa ,machiaj de asemenea de vara spre nude :) ;)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii