Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Lena Criveanu - o colectie inedita la Pasarela 2008

Luni, 02 Iunie 2008
Lena Criveanu - o colectie ineditaHaine supradimensionate, extravaganta, materiale creponate... Acestea reprezinta doar o parte dintre elementele unei colectii inedite prezentate de Lena Criveanu la Pasarela.

Creatoarea a folosit atat materiale fine, care s-au pliat pe corpul modelelor, dar si materiale tari, voluminoase, care dadeau un aspect de extra large hainelor prezentate.

S-a pus accent pe un contrast vizibil intre diferitele componente ale unei haine. De exemplu, creatoarea a supradimensionat manecile unei haine, in opozitie cu aspectul sau general.

Culorile folosite au fost maro, crem, alb, galben, negru, gri metalizat. Creatoarea a folosit in special satin si organza.  

Imprimeurile au fost reduse, Lena mizand pe o culoare predominanta pentru fiecare tinuta, fara modele sau aplicatii. O singura rochie a prezentat elemente geometrice.

In schimb s-a mers pe un model inedit al formei, unele vestimentatii avand elemente de cyberfashion.  

Rochiile au avut elemente comune, cum ar fi gulere ridicate, voluminoase, maneci supradimensionate, pliuri asimetrice, volane largi.

Rochia de mireasa a avut ca element inedit un guler de dimensiuni impresionante, ca o coada de paun desfasurata. Elementul a reusit sa dea impozanta si extravaganta rochiei respective.

Prin aceasta colectie, Lena Criveanu a reusit sa impresioneze si sa ofere un alt mod de abordare a formei in ceea ce priveste tinutele vestimentare.





Te-ar putea interesa:
  • Lena Criveanu - Romanian Fashion Week 2008

    Galerie de imagini: Lena Criveanu - Romanian Fashion Week 2008

  • Touched by Lena Criveanu

    Miercuri, 20 mai, Mihaela Glavan va invita la o noua editie a proiectului TouchedBy, in magazinul Sepala &RSM din strada Intrarea Tudor Stefan 24, intre 18:00-21:00.

  • Lena Criveanu - RFW 2010

    Cu o adiere de prospetime si culoare, colectia "Zephyr" a Lenei Criveanu a deschis cea de-a doua seara de prezentari din cadrul Romanian Fashion Week 2010.

  • Pasarela 2008

    Stilfeminin.ro va prezinta festivalul de moda Pasarela 2008.

  • Rozalb de Mura la Pasarela 2008

    Prima editie a Festivalului Pasarela si-a deschis portile joi 29 mai, la Institutul Francez din Bucuresti, sub privirile unui public insetat de moda de buna calitate si apartinand lumii bune a unei Capitale incinse de soarele sfarsitului de mai. 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii