Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Carmen Secareanu la Pasarela 2008

Marti, 03 Iunie 2008
Carmen Secareanu la PasarelaCreatoarea Carmen Secareanu a prezentat la Pasarela o colectie extravaganta, bazata pe monoculori si croiala simpla. 

Creatiile sale dau o impresie de simplitate, insa forma si aspectul nu sunt deloc obisnuite. Au predominat non-culorile negru si alb, separate sau in combinatie, dar si gri si maro; a fost prezentata o singura vestimentatie portocalie.

Combinatiile dintre materiale au fost dintre cele mai neobisnuite: stofa cu fas sau denim.

Una dintre creatii prezenta dimensiuni mari in raport cu inaltimea modelului care a prezentat-o - manecile extrem de lungi, decolteul larg, umerii lasati.

Colectia a fost formata din rochii scurte, la nivelul genunchilor, dar si lungi; paltoanele prezente au fost realizate din fas sau stofa, in alb sau negru.

Au iesit in evidenta hainele din fas negru, lucios. Una dintre modele a prezentat o poseta neagra de mari dimensiuni, realizata din lac negru, cu aspect de sac.

Colectia Carmen Secareanu a reusit sa iasa in evidenta prin prezentarea unor creatii inedite, futuriste, tineresti si rebele.





Te-ar putea interesa:
  • Lansarea colectiei "TouchedBy Carmen Secareanu"

    Vineri, 1 octombrie, in magazinul Sepala & RSM din strada Benjamin Franklin nr. 9, intre 10:00 si 22:00, are loc o noua editie a proiectului TouchedBy: lansarea colectiei "TouchedBy Carmen Secareanu", informeaza organizatorii.

  • Carmen Gaza la BFW 2008

    Pe podiumul de la Bucharest Fashion Week 2008 s-a facut remarcata si colectia tinerei creatoare de moda Carmen Gaza, care a facut furori pe tot parcursul show-ului. Carmen Gaza este o tanara timisoreanca, pasionata de designul vestimentar. 

  • Pasarela 2008

    Stilfeminin.ro va prezinta festivalul de moda Pasarela 2008.

  • Rozalb de Mura la Pasarela 2008

    Prima editie a Festivalului Pasarela si-a deschis portile joi 29 mai, la Institutul Francez din Bucuresti, sub privirile unui public insetat de moda de buna calitate si apartinand lumii bune a unei Capitale incinse de soarele sfarsitului de mai. 

  • Maria Lucia Hohan la Pasarela 2008

    Maria Lucia Hohan este o tanara creatoare de doar 28 de ani, ce a cunoscut succesul in afara tarii. S-a lansat la Paris, insa creatiile sale au fost extrem de apreciate si la New York, Londra, Atena, Dubai, Tokio sau Copenhaga.

Mesaje (1) »
...
scris de vera petre, January 01, 2010

Dna.Secareanu as dori adr.de e-mail a dvs.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii