Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Carmen Gaza la BFW 2008

Vineri, 18 Aprilie 2008

Carmen Gaza la BFW 2008Pe podiumul de la Bucharest Fashion Week 2008 s-a facut remarcata si colectia tinerei creatoare de moda Carmen Gaza, care a facut furori pe tot parcursul show-ului.

Carmen Gaza
este o tanara timisoreanca, pasionata de designul vestimentar. 








Carmen Gaza la BFW 2008Colectia intitulata "Brand New Bride" este realizata cu rochii de mireasa non-conformiste, cu taieturi indraznete si materiale senzuale, care sunt propuse pentru sezonul primavara - vara 2008.

Cu materiale suprapuse, deux-pieces, aplicatii de dantela alba, crem sau neagra, decolteuri adanci, transparenta delicata, rochiile au avut un aer latino, retro, stilat si avangardist.






Carmen Gaza la BFW 2008Combinatiile de alb si negru, volanasele si funditele din satin prinse senzual au transformat "Brand New Bride", intr-o colectie deosebita, stilata, indrazneata si modernista.

Chiar daca, tanara creatoare de moda Carmen Gaza a participat pentru prima data la Bucharest Fashion Week, prezentarea colectiei a avut succes si a fost foarte bine primita de toti cei prezenti la eveniment. Nota 10 pentru o colectie originala!

Georgiana Popa


Va invitam sa urmariti galeria de imagini a colectiei Carmen Gaza aici...

Puteti vedea aici clipul video al colectiei Carmen Gaza.





Te-ar putea interesa:
  • Carmen Secareanu la Pasarela 2008

    Creatoarea Carmen Secareanu a prezentat la Pasarela o colectie extravaganta, bazata pe monoculori si croiala simpla. 

  • Brumihar by Carmen Iliescu la BFW decembrie 2010

    Carmen Iliescu, creatoarea casei de moda Brumihar, a prezentat in cadrul Bucharest Fashion Week 2010 - editia din decembrie - o colectie fastuoasa si versatila de rochii de mireasa.

  • Lansarea colectiei "TouchedBy Carmen Secareanu"

    Vineri, 1 octombrie, in magazinul Sepala & RSM din strada Benjamin Franklin nr. 9, intre 10:00 si 22:00, are loc o noua editie a proiectului TouchedBy: lansarea colectiei "TouchedBy Carmen Secareanu", informeaza organizatorii.

  • Moda 2008 - Tendintele anului 2008

    Iti place sa fii moderna, feminina si senzuala? Afla care sunt tendintele in moda 2008 . Designerii ne propun tinute atractive, perfecte pentru femeia puternica, dar si romantica, care vrea sa fie mereu cocheta, atat pentru ea, cat si pentru barbatul din viata ei. 

  • Avanpremiere 2008 la TNB

    La inceputul acestei saptamani, un eveniment deosebit pentru lumea modei din tara noastra a avut loc, spre mare surpindere a celor invitati, in una dintre salile modeste ale Teatrului National din Bucuresti.

Mesaje (2) »
...
scris de raissadouapuncteics, May 04, 2008

implace foarte mult moda si mie miar placea sa ajumg creator de moda ;D si caut desperata un salon care sami tunda pretonul ma puteti ajuta:(( >:( >:( :(va rog dati o ideie

...
scris de andremary099, January 24, 2014

E prima oara cand las un comentariu, iar ceea ce m-a facut sa o fac este ca sunt indignata de comportamentul total neprofesionist al lui Carmen Gaza. In primul rand nu foloseste materiale de calitate, cusaturile nu sunt drepte, si nu este interesata de ceea ce vrei tu cu adevarat. In al doilea rand, am fost mintita, tratata fara respect si in mod superficial. Carmen Gaza este wanna be designer si nu unul adevarat dupa cum pretinde. Nu va recomand sa va croiti vreodata ceva la ea.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii