Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Nanette la BFW 2008

Joi, 17 Aprilie 2008

Nanette la BFW 2008Casa de moda Nanette si-a prezentat colectia de rochii de mireasa pentru sezonul primavara - vara 2008. In nuante de ivoire, roz si alb rochiile de mireasa au fost elegante si rafinate.

Cu broderie la bust si maneci, aplicatii de funde, cristale Swarovski, rochiile au transformat podiumul de la Bucharest Fashion Week 2008 intr-un loc magic. 








Nanette la BFW 2008Rochiile de mireasa au fost elegante, bogate, sofisticate asemenea celor de printesa.

Surpriza serii a fost momentul in care Cristi Brancu a cerut-o de sotie pe iubita lui, Oana Turcu. Cererea publica in casatorie i-a uimit pe toti cei prezenti la Bucharest Fashion Week, iar raspunsul afirmativ a fost pecetluit de un sarut tandru.

Momentele emotionante, alaturi de creatiile divine ale Casei de moda Nanette au adus bucurie si emotie tuturor.

Georgiana Popa

Va invitam sa urmariti galeria de imagini a colectiei Nanette aici...





Nanette la BFW 2008Nanette la BFW 2008
Te-ar putea interesa:
  • Moda 2008 - Tendintele anului 2008

    Iti place sa fii moderna, feminina si senzuala? Afla care sunt tendintele in moda 2008 . Designerii ne propun tinute atractive, perfecte pentru femeia puternica, dar si romantica, care vrea sa fie mereu cocheta, atat pentru ea, cat si pentru barbatul din viata ei. 

  • Moda 2008

    Dupa Bucharest Fashion Week 2008 , eveniment ce a reunit nume mari ale industriei mode, alte noi surprize de acest gen vor avea loc in luna mai in intreaga tara. Provincia care da tonul in fashion in luna mai este Moldova. In inima sa, la Iasi, iubitorii de moda vor fi rasplatiti cu cea de a XI-a editie a Romanian Fashion Week . Sau "days", am putea spune noi, pentru ca festivalul va incepe in data de 8 si se va incheia pe 9 mai.

  • Dy'Andy la BFW 2008

    Aseara, 17 aprilie, la celebrul eveniment Bucharest Fashion Week 2008, Casa de moda Dy'Andy si-a prezentat noua colectie de rochii de seara pentru sezonul acesta. Taieturile asimetrice, decolteurile adanci, broderiile delicate din dantela, motivele florale si crapaturile indraznete au atras privirile si aplauzele publicului. 

  • Vara 2008 la Doo Ri

    Vara este la doar un pas de noi, iar designerii isi prezinta in intreaga lume colectiile care vor da tonul in sezonul urmator.

  • Pasarela 2008

    Stilfeminin.ro va prezinta festivalul de moda Pasarela 2008.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii