Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Liv Romano by Livia Mihu - BFW primavara-vara 2009

Luni, 04 Mai 2009
Liv Romano by Livia Mihu - BFW primavara-vara 2009Am asteptat cu nerabdare si curiozitate in egala masura, prezentarile designerilor aflati la inceput de drum, tocmai fiindca cele mai placute surprize mi-au fost furnizate de-a lungul timpului de acestia.


Livia Mihu a fost unul dintre numele pe care le asteptam, sperand sa vad ceva diferit pe podiumul de la Bucharest Fashion Week. Colectia sa, Liv Romano insa, m-a purtat dintr-o extrema in alta si m-am trezit pe nepusa masa, fata in fata cu oripilarea.

Conform celor spuse in mini-comunicatul de presa, Liv Romano este "o colectie vie in care s-au folosit o multitudine de culori si care se adreseaza femeilor tinere, indraznete si mai extravagante."

Cat de indrazneata, extravaganta si tanara am sa fiu, jur ca nu as purta vreo piesa din aceasta colectie, nici macar la un bal mascat, loc unde, de altfel, cred ca s-ar potrivi cel mai bine aceste tinute.

Livia Mihu a mizat pe un mix de culori si imprimeuri. La un pol s-au regasit culorile tari, de genul albastru deschis, roz, purpuriu, iar la celalalt s-a mers pe un melanj de culori pamantii.  Insa imbinarile cromatice sunt mai mult decat lipsite de inspiratie.

Intr-o vreme in care toti designerii incearca sa se orienteze spre croieli si propuneri cat mai purtabile, cat mai clasice, Livia Mihu vrea sa iasa in evidenta prin non-conformism. Nimic rau in aceasta initiativa, dar colectia este lipsita de structura, iar toate aceste imbinari de print-uri si texturi ma duc cu gandul la o expozitie de mostre de draperii.

In ceea ce priveste materialele, au predominat taftaua si matasurile naturale.

Livia Mihu a fost prezenta recent la un eveniment organizat in cadrul Plaza Romania, unde tineri designeri au creat o serie de pantofi prototip, supradimensionati, urmand ca in urma notarii de catre un juriu, una dintre aceste creatii sa se materializeze in atelierul lui Mihai Albu, la dimensiuni normale.

Deduc de aici ca tanara a atras atentia asupra ei in mod pozitiv, insa pentru a ajunge la un nivel profitabil si placut in moda, este nevoie de mult mai mult.

Galeria de imagini... aici!

Andreea - Ina Gartoi

Te-ar putea interesa:
  • Fresh Summer by Livia Mihu la BFW toamna 2009

    Livia Mihu puncteaza cea de-a doua prezenta consecutiva la Bucharest Fashion Week, cu o colectie primavara-vara care pastreaza in ansamblu aceleasi elemente folosite si la precedenta sa defilare.

  • Veronesse - BFW primavara - vara 2009

    Veronesse, brand prezent in cea de-a doua seara a Bucharest Fashion Week a adus pe catwalk tinute vii, colorate, care asigura buna dispozitie si un tonus benefic pentru primavara-vara 2009.

  • Dolena la BFW - primavara - vara 2009

    Brandul Dolena, prezent in cea de-a treia seara, a prezentat o colectie axata in special pe rochii de seara. Tonalitatile cromatice au fost  dintre cele mai diverse: visiniu, albastru, roz pal, precum si clasicele alb si negru.

  • MaxAzria, primavara - vara 2009

    Simplitate si eleganta, sunt cuvintele de ordine in colectia de primavara - vara 2009 a casei de moda MaxAzria. Designerii Max si Lubov Azria au realizat creatii inspirate din elemente organice, fara volum, intr-un stil individualist.

  • Laurel - BFW primavara - vara 2009

    Laurel a ales sa prezinte pentru cea de a doua seara a Bucharest Fashion Week o colectie pe care am putea-o considera "purtabila". Este vorba despre acele haine pe care le intalnesti in orice vestimentatie de strada. Asadar, multa simplitate si mult casual.

Mesaje (3) »
...
scris de mira77, May 07, 2009

singura care a spus ceva.este diferita,nu rochii pt araboicele din egipt cum face bote,ori alte exemple jenante kre nu se pot numi designeri vestimentari.bravo!

...
scris de ciulu, June 15, 2009

bravo livia mi-a placut curaj si cit mai sus esti pentru tinere si placi tinerilor care nu se vor fitosi

...
scris de hjjkhkj, March 14, 2010

super colectia kiar mi-a placut...fata asta talentata face haine care chiar pot fi purtate....bravo livia felicitari


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii