Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Veronesse - BFW primavara - vara 2009

Miercuri, 06 Mai 2009
Veronesse - BFW primavara - vara 2009Veronesse, brand prezent in cea de-a doua seara a Bucharest Fashion Week a adus pe catwalk tinute vii, colorate, care asigura buna dispozitie si un tonus benefic pentru primavara-vara 2009.

Culorile vii au fost folosite predominant pentru accesorii. Tinutele s-au rezumat la negru si culori reci, cum ar fi albastrul marin si albastrul inchis.

In schimb, posetele, pantofii si cerceii au fost etalati in nuante de roz, galben citric, verde, mov si iarasi albastru marin.

Designerul a ales sa mearga pe clasica asortare a gentii cu pantofii, uneori pana in cele mai mici elemente. De exemplu, in momentul in care geanta avea nuante de argintiu si albastru, pantofii purtati de model prezentau intocmai aceleasi culori, lucru care poate duce la un moment dat la o oarecare monotonie in tinuta.

Rochiile au pendulat intre casual si elegant. Nu au lipsit nici tinutele scurte si provocatoare, pentru o seara in club, asortate la o pereche de pantofi cu toc cui si nici rochiile lejere, cu volane dese, perfecte pentru o plimbare romantica.

O categorie aparte a fost reprezentata de o serie de rochii casual, mai "cuminti", insotite de posete de mari dimensiuni, potrivite pentru zi.


Click aici pentru galeria foto Veronesse

Click aici pentru video Veronesse


Marinela Gheorghe
Te-ar putea interesa:
  • Veronesse - BFW 2009 toamna - prima seara

    Casa de moda Veronesse a lansat colectia de accesorii toamna-iarna 2009-2010, o colectie care a reprezentat o pata de culoare pusa in valoare de tinutele predominant negre, uni. Colectia a fost compusa din cizme peste genunchi, botine, pantofi, un nou model de cizme decupate in partea din fata, avand aspect de pantofi cu jambiere, cizme cu varful decupat si genti de diferite marimi si pentru diferite ocazii. (continuare...)

  • MaxAzria, primavara - vara 2009

    Simplitate si eleganta, sunt cuvintele de ordine in colectia de primavara - vara 2009 a casei de moda MaxAzria. Designerii Max si Lubov Azria au realizat creatii inspirate din elemente organice, fara volum, intr-un stil individualist.

  • Scheremet - primavara - vara la BFW 2009

    Pentru colectia de primavara - vara 2009, Scheremet a ales sa combine inspirat eleganta cu tinutele office, condimentate si cu elemente de casual.

  • Dia Collection - primavara - vara la BFW 2009

    A fost a zecea editie la care Andrei Trandafira a prezentat pe podiumul de la Bucharest Fashion Week.

  • Dolena la BFW - primavara - vara 2009

    Brandul Dolena, prezent in cea de-a treia seara, a prezentat o colectie axata in special pe rochii de seara. Tonalitatile cromatice au fost  dintre cele mai diverse: visiniu, albastru, roz pal, precum si clasicele alb si negru.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii