Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Dia Collection - primavara - vara la BFW 2009

Miercuri, 06 Mai 2009

Dia Collection  la BFWA fost a zecea editie la care Andrei Trandafira a prezentat pe podiumul de la Bucharest Fashion Week.


Intreaga colectie de primavara-vara 2009 ce poarta semnatura acestui designer graviteaza in jurul salopetei - articol vestimentar reinventat si reactualizat in numeroase colectii internationale.


La baza colectiei s-au regasit nuante pamantii de maro, verde si negru, alternate insa prin culori vii: roz, lila, roz fucsia, portocaliu.


Voalul a fost materialul folosit de Andrei Trandafira pentru a da eleganta acestei colectii. Pantalonii salopetelor sunt largi, usor evazati, fiind o solutie extrem de practica pentru femeile care tin la comoditate tinutelor, dar nu vor sa renunte la feminitate.


Partea inferioara pune bustul in evidenta prin croiala de tip bustiera, aceasta fiind accesorizata cu suprapuneri de dantela sau aplicatii lucrate manual.


Au fost folosite in special detaliile si print-urile florale.

Andreea - Ina Gartoi

Galeria de imagini

Clip video

Te-ar putea interesa:
  • Diana Bobar - Sunflower collection - primavara/vara 2011

    Pe Diana Bobar o stiti cu siguranta, am mai vorbit despre colectiile ei in cateva randuri. Diana face parte din acel val al designerilor tineri, daca putem spune asa, care a beneficiat atat de sprijinul mass media, cat si de cel al clientelor care apeleaza la serviciile ei cu regularitate - formula castigatoare pentru orice designer care este constient ca moda este mai intai un business si apoi arta.

  • Laurel - BFW primavara - vara 2009

    Laurel a ales sa prezinte pentru cea de a doua seara a Bucharest Fashion Week o colectie pe care am putea-o considera "purtabila". Este vorba despre acele haine pe care le intalnesti in orice vestimentatie de strada. Asadar, multa simplitate si mult casual.

  • Dolena la BFW - primavara - vara 2009

    Brandul Dolena, prezent in cea de-a treia seara, a prezentat o colectie axata in special pe rochii de seara. Tonalitatile cromatice au fost  dintre cele mai diverse: visiniu, albastru, roz pal, precum si clasicele alb si negru.

  • Scheremet - primavara - vara la BFW 2009

    Pentru colectia de primavara - vara 2009, Scheremet a ales sa combine inspirat eleganta cu tinutele office, condimentate si cu elemente de casual.

  • Veronesse - BFW primavara - vara 2009

    Veronesse, brand prezent in cea de-a doua seara a Bucharest Fashion Week a adus pe catwalk tinute vii, colorate, care asigura buna dispozitie si un tonus benefic pentru primavara-vara 2009.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii