Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Diana Bobar - Sunflower collection - primavara/vara 2011

Vineri, 27 August 2010
Diana Bobar - Sunflower collection - primavara/vara 2011Pe Diana Bobar o stiti cu siguranta, am mai vorbit despre colectiile ei in cateva randuri. Diana face parte din acel val al designerilor tineri, daca putem spune asa, care a beneficiat atat de sprijinul mass media, cat si de cel al clientelor care apeleaza la serviciile ei cu regularitate - formula castigatoare pentru orice designer care este constient ca moda este mai intai un business si apoi arta.

Diana Bobar si creatiile ei reprezinta unul dintre putinele motive care m-au facut, chiar daca numai pentru cateva minute, sa regret ca sunt in/din Bucuresti la un anumit moment. Acestea fiind zise, am placerea sa va prezint cele mai recente propuneri ale Dianei  Bobar pentru sezonul cald al anului 2011. De ce acest salt in timp? Unu la mana, asa este normal sa stea lucrurile in agenda unui designer cu pretentii - fiecare colectie se prezinta cu minim un sezon in avans, si doi la mana, personal (inca) nu ma pot impaca cu gandul ca septembrie bate la usa. Asa ca va propun sa visam impreuna la rochiile de vara care ne vor acoperi trupurile bronzate de soare... la anul.

Daca nu cel mai important, atunci unul dintre cele mai importante avantaje pe care Diana Bobar le are in bransa este faptul ca lucreaza enorm la capitolul productie/croitorie al creatiilor sale. Pe blogul Dianei puteti viziona nu numai colectiile dedicate fiecarui sezon, dar si  rochiile pe care le realizeaza la comanda pentru clientele sale. Adaugati la toate acestea si un entuziasm absolut molipsitor si veti intelege de ce DBD (Diana Bobar Design) imi este atat de drag.

Dar sa revenim la colectia primavara-vara 2011. Pe langa paleta cromatica extrem de aprinsa si de vesela, primul lucru care m-a frapat la intregul ansamblu este varietatea liniilor de croiala si usurinta cu care majoritatea rochiilor se pot adapta la orice silueta.
Principala sursa de inspiratie a colectiei este, dupa cum ne spune Diana, floarea-soarelui asa cum a fost imaginata de Vincent Van Gogh, dar si peisajele nocturne ale celebrului pictor. Asadar, gama coloristica vine sa sustina punctul de pornire al colectiei - se remarca nuantele calde de galben, bej si oranj aflate in contrast cu tonurile de albastru, bluemarin si mov. Spre deosebire de colectiile precedente, Sunflower se evidentiaza si prin printurile folosite, bazandu-se atat pe motive geometrice, cat si vegetale (frunze de bambus).

Linia croielii si detaliile care accesorizeaza rochiile sunt extrem de variate: de la rochii lungi de inspiratie greceasca, pana la rochii mini cambrate sau, din contra, ale caror suprapuneri si volane confera volum; de la detalii metalice (lanturi, fermoare) la aplicatii florale.

Sunflower primavara/vara 2011 este o colectie unitara si variata in acelasi timp. Este greu sa nu te indragostesti macar de una dintre rochiile semnate Diana Bobar.

Andreea - Ina Gartoi

db_ss2011_look10_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look11_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look12_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look13_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look14_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look15_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look16_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look17_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look18_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look19_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look1_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look20_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look21_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look22_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look23_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look24_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look25_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look2_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look3_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look4_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look5_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look6_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look7_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look8_front+side_blog.jpg
db_ss2011_look9_front+side_blog.jpg
db_ss2011_runw_ponton_10.jpg
 


Copyright photo courtesy of Diana Bobar



Te-ar putea interesa:
  • Diana Bobar - toamna-iarna 2010/2011

    Colectia propusa de tanara creatoare Diana Bobar pentru sezonul rece 2010/2011 se remarca printr-o linie eleganta si tinereasca, in ton cu marile tendinte ale sezonului.

  • Coloreaza-ti primavara cu noua colectie Diana Bobar „Rainbow”

    „Rainbow”, colectia Diana Bobar primavara-vara 2012 anunta o primavara plina de culoare, un exercitiu de stil care are la baza culorilor primare: rosu, galben, albastru si combinatiile care rezulta din acestea: verde, portocaliu sau violet.Precum un curcubeu, noua colectie reflecta pasiunea designerului pentru arta sub forma de materiale vaporoase, batist, voal creponat de matase, sau voal georgette in culori aprinse. Nu lipsesc aplicatiile florale sau accesorile stilizate aplicate manual pentru a da un plus de personalitate tinutelor.  

  • Dia Collection - primavara - vara la BFW 2009

    A fost a zecea editie la care Andrei Trandafira a prezentat pe podiumul de la Bucharest Fashion Week.

  • Winter in the forest, Diana Bobar

    Te-ai gandit cum va arata dulapul tau iarna aceasta si care vor fi culorile si elementele predominante in tinutele tale? Inspirata din natura, colectia “Winter in the forest” are la baza elemente precum padurea si florile care se regasesc in design-ul bluzelor, cardiganurilor si rochiilor, culorile predominante ale colectiei fiind verdele inchis, oliv, mustar, gri, albastrul deschis, bej, maro sau accentele de galben ocru.

  • Diana Bobar - Resort 2010

    Tanara creatoare Diana Bobar si-a lansat colectia de vara Resort 2010.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii