Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Diana Bobar - Resort 2010

Joi, 27 August 2009
Diana Bobar - Resort 2010Tanara creatoare Diana Bobar si-a lansat colectia de vara Resort 2010.

Diana Bobar
si-a inceput cariera ca designer pornind de la un blog pe care l-a facut initial pentru prieteni, dar care s-a extins, facand-o pe Diana foarte cunoscuta. Creatiile ei sunt purtate de tot mai multa lume, incepand de la prietenele acesteia pana la vedetele autohtone.

Colectia Dianei Bobar este foarte vesela, paleta coloristica fiind compusa din nuante tari precum: turcoaz, roz, violet, verde, fuchsia, in combinatie cu nonculori si griuri colorate.

Materialele folosite de creatoare sunt unele foarte feminine, vaporoase, precum matasea si tulul.

Ea nu numai ca face tinute de o eleganta deosebita, dar rochiile ei par si foarte confortabile, fiind din materiale placute la atingere si cu croiul destul de lejer.

Majoritatea rochitelor au un top din care curge materialul, lasat liber sau strans sub forma de gogosar. La polul opus se afla rochiile mulate pe corp.

Realizand atat tinute provocatoare, cat si rochii care acopera cea mai mare parte a corpului, Diana Bobar reuseste sa multumeasca gusturile cat mai multor categorii de femei.



Lavinia Nistor

sursa foto: sofashon.com


dbd_resort2010_1.jpg
dbd_resort2010_10.jpg
dbd_resort2010_11.jpg
dbd_resort2010_12.jpg
dbd_resort2010_13.jpg
dbd_resort2010_14.jpg
dbd_resort2010_15.jpg
dbd_resort2010_16.jpg
dbd_resort2010_17.jpg
dbd_resort2010_18.jpg
dbd_resort2010_19.jpg
dbd_resort2010_2.jpg
dbd_resort2010_20.jpg
dbd_resort2010_3.jpg
dbd_resort2010_4.jpg
dbd_resort2010_5.jpg
dbd_resort2010_6.jpg
dbd_resort2010_7.jpg
dbd_resort2010_8.jpg
dbd_resort2010_9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Diana Bobar - toamna-iarna 2010/2011

    Colectia propusa de tanara creatoare Diana Bobar pentru sezonul rece 2010/2011 se remarca printr-o linie eleganta si tinereasca, in ton cu marile tendinte ale sezonului.

  • Winter in the forest, Diana Bobar

    Te-ai gandit cum va arata dulapul tau iarna aceasta si care vor fi culorile si elementele predominante in tinutele tale? Inspirata din natura, colectia “Winter in the forest” are la baza elemente precum padurea si florile care se regasesc in design-ul bluzelor, cardiganurilor si rochiilor, culorile predominante ale colectiei fiind verdele inchis, oliv, mustar, gri, albastrul deschis, bej, maro sau accentele de galben ocru.

  • Coloreaza-ti primavara cu noua colectie Diana Bobar „Rainbow”

    „Rainbow”, colectia Diana Bobar primavara-vara 2012 anunta o primavara plina de culoare, un exercitiu de stil care are la baza culorilor primare: rosu, galben, albastru si combinatiile care rezulta din acestea: verde, portocaliu sau violet.Precum un curcubeu, noua colectie reflecta pasiunea designerului pentru arta sub forma de materiale vaporoase, batist, voal creponat de matase, sau voal georgette in culori aprinse. Nu lipsesc aplicatiile florale sau accesorile stilizate aplicate manual pentru a da un plus de personalitate tinutelor.  

  • Diana Bobar - Sunflower collection - primavara/vara 2011

    Pe Diana Bobar o stiti cu siguranta, am mai vorbit despre colectiile ei in cateva randuri. Diana face parte din acel val al designerilor tineri, daca putem spune asa, care a beneficiat atat de sprijinul mass media, cat si de cel al clientelor care apeleaza la serviciile ei cu regularitate - formula castigatoare pentru orice designer care este constient ca moda este mai intai un business si apoi arta.

  • Resort 2010 - Andreea Tincu&Sense

    Andreea Tincu&Sense si-a lansat la Odessa colectia Resort  2010, o colectie puternic influentata de moda anilor 1930, cu linii simple, curate, culori pastelate si imprimeuri cu forme geometrice.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii