Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Simphony of Beauty by Nelmar - BFW 2009

Miercuri, 06 Mai 2009

Simphony of Beauty by Nelmar - BFW 2009Daca pentru sezonul rece, Nelmar ne-a propus o serie de rochii elegante, negre, de tip sirena, anul acesta cuvantul de ordine pentru cunoscutul brand este culoarea.

Designerii casei de moda s-au axat pe nuante pastelate de verde, lila si roz. Textura materialelor si lungimea rochiilor le-a asigurat acestora o mare libertate de miscare in ceea ce priveste croiala.


Rochiile de tip sirena s-au regasit si in aceasta colectie, fiind potentate prin intermediul volanelor si incretiturilor laterale. S-au folosit texturi precum satinul si voalul din matase naturala pentru detalii si volumetrii. Pliurile, incretiturile, volanele au fost elementele de detaliu ale colectiei Nelmar.


Pentru un plus de stralucire, s-a lucrat si cu cristale Swarovski, aplicate manual.

In incercarea de a pune in valoare o rochie, s-au folosit uneori si prea multe artificii: incretiturile, aplicatiile cu cristale si voalul, toate la un loc, dau senzatia unei tinute prea incarcate.


Simphony of Beauty este o colectie inspirata de idealul feminin al anilor 50', marcat de figurile unor femei precum Audrey Hepburn si Marilyn Monroe, dar si de plajele Marii Mediterane din Spania.


Andreea - Ina Gartoi

Galeria de imagini

Clip video

Te-ar putea interesa:
  • 10 produse de beauty pentru bagajul tau de vacanta

    Indiferent unde pleci in vacanta anul acesta, ca e pe litoralul romanesc, pe o plaja selecta din Europa, in Caraibe sau intr-un desert din Africa, pielea ta trebuie sa aiba parte de cea mai buna ingrijire. Insa, de cele mai multe ori, bagajele nu ne permit sa ne luam cu noi toata colectia de creme si de produse de make-up. In plus, in avion va trebui sa reduci la minim bagajul... cosmetic.

  • Health & Beauty Expo – 25-27 noiembrie 2011

    Health & Beauty Expo este un concept international, care uneste sub acelasi acoperis doua concepte primordiale pentru fiinta umana: sanatatea si frumusetea. Evenimentul este la a doua editie si se va desfasura la Sala Palatului.

  • Health & Beauty Expo, totul pentru sanatate si frumusete!

    Acum ai posibilitatea sa participi la un eveniment de exceptie: HEALTH & BEAUTY EXPO 25-27 Noiembrie 2011 la Sala Palatului - Bucuresti

  • Summer beauty - intre Neagra ca Ciocolata si Alba ca Zapada

    Vara incepe si este, de regula, dominata de o anume febra a carei justificare nu o putem pune pe seama temperaturilor crescute. Sau poate doar in parte. Fiecare anotimp vine cu propriile cerinte si aduce anumite schimbari. Toamna incepem toate activitatile intelectuale in forta (scoala/facultate/serviciu). Iarna vine cu sarbatorile specifice si petrecerea dintre ani, si tot asa.

  • Heatlh & Beauty Expo, o expozitie, doua puncte de interes: sanatatea si frumusetea!

    Daca iti pasa de sanatatea ta si de modul cum arati aici vei gasi toate noutatile din domeniu.Expozitie cu vanzare unde poti achizitiona sau testa produse cosmetice, parfumuri, articole de ingrijire personala, tratamente faciale si corporale, estetica, wellness si spa, masaj, medicina naturista, produse naturiste, suplimente nutritive, aparatura pentru sanatate, bijuterii, ornamente exotice, decoratiuni interioare, articole sportive, cursuri, carti si reviste.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii